2012/12/05 13:53:32 13:53:32
ma maloniau miletis su savo zmona bet kai ji man nedoda as pradedu prie jos masturboti savo berniuka kai ji pamato tada ir sako gal davai pasidulkinam nes ir as uzsinorejau ir me labai fainai pasidulkinam o kaip jau noriu beikt ji praso beikt jai iburnyte
2012/12/05 14:09:51 14:09:51
noriu paklaust moteru ir viru nuomones, galkas nors galit man patart givenu su zmona jau 20metu turiu du vaikus pastaruosius pora metu labai sunku jos prisiprasiti pasimilet vis sako kad jaj jau to nebereikia nors jai vos tik 37m bet kaip buna kad daeino reikalas iki putytes pradedu ja glamonet jai irgi malono buna kad ji beigia net 3kartus o as tik speju viena karta kol duikinu kaifoja jabitvajumat net rekia o poto kita karta ir vel sena dainelia man to nereikia noriu patarimo kas su ja darosi
2012/12/05 14:23:42 14:23:42
Ateina pas seksopatologą vyriškis ir skundžiasi, kad žmona jau 7 mėnesiai, kaip su juo nesimyli. Seksopatologas pakalba su vyriškiu ir paprašo, kad jis atsiųstų pas jį savo žmoną. Ta ateina ir pasakoja:
- Na, supraskit daktare: jau 7 mėnesiai, kaip mes patiriame finansinius sunkumus, aš nuolat neišsimiegu, o į darbą tenka važiuoti taksi. Kai taksistas mane atveža, jis klausia: "Na, tai mokėsite, ar kaip?". Kadangi aš neturiu pinigų, tenka pasirinkti "ar kaip". Paskui, kai pavėlavusi ateinu į darbą, mane išsikviečia šefas ir klausia "Tai įskaitysim pavėlavimą, ar kaip?". Ir man vėl tenka pasirinkti "ar kaip". Kai važiuoju namo, taksistas vėl manęs klausia, ar aš mokėsiu, ir man vėl tenka pasirinkti "ar kaip"... Tai pagalvokite, ar man po tokios dienos gali kilti noras pasimylėti su vyru?
Gydytojas susimąsto, o paskui paklausia:
- Na, tai dabar aptarsime šį reikalą su jūsų vyru, ar kaip?
2012/12/05 19:58:15 19:58:15
Svečias: Ateina pas seksopatologą vyriškis ir skundžiasi, kad žmona jau 7 mėnesiai, kaip su juo nesimyli. Seksopatologas pakalba su vyriškiu ir paprašo, kad jis atsiųstų pas jį savo žmoną. Ta ateina ir pasakoja:
- Na, supraskit daktare: jau 7 mėnesiai, kaip mes patiriame finansinius sunkumus, aš nuolat neišsimiegu, o į darbą tenka važiuoti taksi. Kai taksistas mane atveža, jis klausia: "Na, tai mokėsite, ar kaip?". Kadangi aš neturiu pinigų, tenka pasirinkti "ar kaip". Paskui, kai pavėlavusi ateinu į darbą, mane išsikviečia šefas ir klausia "Tai įskaitysim pavėlavimą, ar kaip?". Ir man vėl tenka pasirinkti "ar kaip". Kai važiuoju namo, taksistas vėl manęs klausia, ar aš mokėsiu, ir man vėl tenka pasirinkti "ar kaip"... Tai pagalvokite, ar man po tokios dienos gali kilti noras pasimylėti su vyru?
Gydytojas susimąsto, o paskui paklausia:
- Na, tai dabar aptarsime šį reikalą su jūsų vyru, ar kaip?
2012/12/06 19:12:58 19:12:58
viktoras37: noriu paklaust moteru ir viru nuomones, galkas nors galit man patart givenu su zmona jau 20metu turiu du vaikus pastaruosius pora metu labai sunku jos prisiprasiti pasimilet vis sako kad jaj jau to nebereikia nors jai vos tik 37m bet kaip buna kad daeino reikalas iki putytes pradedu ja glamonet jai irgi malono buna kad ji beigia net 3kartus o as tik speju viena karta kol duikinu kaifoja jabitvajumat net rekia o poto kita karta ir vel sena dainelia man to nereikia noriu patarimo kas su ja darosi
Aš įkėliau anekdotą. Labai atsiprašau, jei įžeidžiau.
2012/12/06 21:21:56 21:21:56
viktoras37: pastaruosius pora metu labai sunku jos prisiprasiti pasimilet ...
kad daeino reikalas iki putytes kol duikinu kaifoja jabitvajumat
noriu patarimo kas su ja darosi
JABITVAJUMAT AR JUS NE BEZDZIONE?
2012/12/06 21:23:42 21:23:42
Cia tokie faini lietuviai vyrai....
2012/12/19 09:39:50 09:39:50
[quote="Cacao"]Va, zaibis pistis yra jai bobos nori viro parasykit 862298995esu tomas is klp galiu ir privazuati
2012/12/19 12:59:06 12:59:06
tomas: Cacao: Va, zaibis pistis yra jai bobos nori viro parasykit 862298995esu tomas is klp galiu ir privazuati
Tiesiog stebuklas tas lietuviskas vyras.....
2013/03/16 05:15:14 05:15:14
mm beveik kiekviena diena tai darau... saldu
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume