As masturbuojuosi gal nuo 8 metu, bet dabar kartais su panele sunku daeiti iki orgazmo, reikia uzbaigti su savo rankute. Ar kaskam irgi taip yra? Ar tai nepriklauso nuo masturbacijos stazo?

Vyyyts
2009/10/06 12:09:13 12:09:13
As masturbuojuosi gal nuo 8 metu, bet dabar kartais su panele sunku daeiti iki orgazmo, reikia uzbaigti su savo rankute. Ar kaskam irgi taip yra? Ar tai nepriklauso nuo masturbacijos stazo?
patyrusi
2009/10/10 20:40:13 20:40:13
nemanau, kad tai nuo ilgo masturbacijos stazo, o tiesiog nuo psichologiniu dalyku, galbut jus su panele labai bijot pastojimo arba gali dar buti taip, jog tu pripratai pats pasitenkinti, o dabar kai esi su panele labai sunku atprasti nuo to, tiesiog toks iprotis pas tave atsirado, jog geriausiai pasitenkini pats.
zinau
2009/10/10 21:29:08 21:29:08
[quote:1rnbgk7u]
[/quote:1rnbgk7u]
Deja, taip, 99% tavo bedos nuo ilgo masturbacijos stazo.
ieva
2009/12/23 08:11:08 08:11:08
man visiskai nepatinka tenkinti save. Koks malonumas . Man tai nepatinka ir taip as nesielgiu, jau geriau visai nereikia tada
a.a.sigute
2010/02/06 09:45:05 09:45:05
turiu vibriuką, man jis padeda iš tiesų dažnokai.
:/
2010/02/16 19:08:22 19:08:22
O kur meile ?
13metu
2010/03/06 13:57:24 13:57:24
Man tik 13, bet masturbuojuosi kiekviena diena. Kisu i makstyte visokias morkas ir dar apvalius daiktucius. Noriu lbai sekso, bet mano dar tik trilyka, reikia uzaugti kad galeciau pasimyleti, tai tenkinu save pati...
ieva
2010/03/06 23:24:22 23:24:22
nereikia tau uzaugti, baikkalbet niekus, kisk i makstute ka rimciau kam vargsti.
aš
2010/03/07 16:01:37 16:01:37
artistai
ieva
2011/02/07 06:21:35 06:21:35
Masturbacija
Lytiniai organai yra sudėtingi įrankiai duoti žmogui, įrankiai kurti, programuoti, pratęsti gyvybę. Tik mes, dėl savo nenuovokumo, taip dėl slėpiamos tiesos apie apie visatos dėsnius, slepiamą tiesą apie minties galią, tiek nukvailėjom, kad daugelis net ir mąsto ne smegenimis, o apačia. Masturbacijos metu, įsivaizduojant konkretų žmogų, žiūrint į nuotrauką, ar video internete į ir t.t. įvyksta ryšys su tuo žmogumi kaip kad turint normalų lytinį aktą. va metu perimamos ligos ir t.t., pilnai vyksta programavimas, susijungimas. Programuojamos abi pusės. Čia gal būtų galima tik kalbėti ir diskutuoti, kokia dalimi toks ryšys silpnesnis, nei santykiaujant fiziškai. Tačiau faktas toks, kad ryšys yra. Masturbacijos, lytinio akto metu galvos smegenys įsijungia į ypatingą režimą, vyksta daug nesąmoningų minties dalykų. Žmogus yra toks sudėtingas ir unikalus, kad dviejų jungtyje gali kurti tobulesnius už save palikuonis, jei tik laikosi visatos dėsnių. Kad galėčiau paaiškinti šiuos dalykus, t.y. pradedame kalbėti jau apie minties galią, reikėtų skirti 2-4 val. trumpai apžvalgai, pradedant nuo kvantinės fizikos. Dar ne taip seniai kvantinė fizika buvo siejama su frazėmis “Ar kvantinė fizika nauja religija? Ar filosofija?”, “Pirmas kartas istorijoje, kai mokslas apie kvantinę fiziką priartėjo prie religija”.
Ar kas galėtu išsamiau komentaruose parašyti, kaip jaučiasi. Ar galėtų merginos, dirbančios striptizo baruose, patvirtinti, kad jas po darbo pykina (čia kai vyrai grįžę iš striptizo baro apie jas galvoja ir įsivaizduodami…). J. Markūnas pasakoja apie 19 m. vaikiną, kuris žaisdamas su savo galu nuo 11 m., sustabdė savo smegenų vystymasį. Pridursiu, kad pažįstamas draugas, šiuo metu turintis mano manymų itin sveikus vaikus, gerą mąstymą ir nuovokumą, dirbdamas su ukrainiečiais, rusais stebisi jais. Sako, kad jie mąsto žymiai greičiau už jį. Seksualinė revoliucija į rytus atėjo vėliau, Ukrainoje ir šiandiena interneto kainos aukštos, o interneto greitaveika maža. Kuo mažesnis šio reiškinio paplitimas, tuo mažesnės pasekmės. Tuo tauta su aukštesniu IQ, išmintimi, mąstymu.