Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kaip ilgai draugaujate iki sekso?

Kaip ilgai draugaujate iki sekso?

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/25 10:41:14 10:41:14

Reikalauja???!!! Tai jau tikrai nenormalu ir visai nesvarbu, kiek laiko draugaujate ar gyvenate laisvoj sajungoj, ar santuokoj. Tokiam subtiliai intymiam dalykui turi buti ABIPUSIS noras, vidine trauka. Laikas tam neturi dideles reiksmes. Aisku, siek tiek geriau palaukti to pirmo karto, nei pasiskubint. Tai kazkaip viliojanciai ir maloniai intriguoja...

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/25 10:49:58 10:49:58

sauliuslt: Hehe. Su paskutine pabendraves beveik tuom ir patikejau. Kad normaliai seksas galimas tik santuokoj tarp vyro ir zmonos arba draugystej kai jau liepsnoja amzina ir tikra meile. O visais kitais atvejais seksas paleistuvyste ir nedora vyro uzgaida.

Gerai sakai.

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/25 11:09:32 11:09:32

flieder: O ar jum taip nebuna, kad po pasimylejimo partneris tampa neidomus? Ypac jei pasimylit per pirmus pasimatymus.

Ne, nebuna. Visu pirma, tai nesimyli su zmogumi, kuriam nejauti geismo ir aistros. O pasimylejus, tik dar labiau suarteji ir dar stipriau nori to zmogaus.

Petrute

P

26 įrašai

2010/01/27 22:46:25 22:46:25

O jums nebuna taip, kad patenkintas geismas dingsta, aistra isblesta?

nusivilianti

N

1 įrašai

2010/03/09 22:04:50 22:04:50

samanta:
Kuo neprieinamesnis vyras - tuo patrauklesnis (man), pvz. toks mielas flirtas: tai atsitraukia, tai prsiartina (visomis prasmėmis). Aišku, aš elgiuosi analogiškai. Svaigus žaidimas Labai užjaučiu tuos, kurie to nepatyrė, kiek daug malonumo jie netenka, kad žinotų .

Geriau mane uzjausk . Paskaiciau ta tema ir noriu pasipasakoti. Jau puse metu draugaujame su vaikinu vyresnio amzelio, irgi tai apsitraukia tai prisitraukia . Ir viskas. Kuo toliau tuo atrodo mes kaip draugai tos pacios lyties. jau tu prisitraukimu beveik neliko. Atsibodo, o buti aktyviai nesinori. Klausiu ka reiskia toks elgesys, sako zmogui visaip buna, nuosmukis gyvenimo ar kazkas tokio. Sako neteisingai galvoju kad jam nerupiu. Bet esu gana aistringa, laukti man atsibodo, puse metu dar neteko taip ilgai tempti. bet ir save gerbiu, nesikariu ant kaklo. Manau nieko cia nebus, o ka jus manote?

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/10 07:45:22 07:45:22

nusivilianti:
Geriau mane uzjausk . Paskaiciau ta tema ir noriu pasipasakoti. Jau puse metu draugaujame su vaikinu vyresnio amzelio, irgi tai apsitraukia tai prisitraukia . Ir viskas. Kuo toliau tuo atrodo mes kaip draugai tos pacios lyties. jau tu prisitraukimu beveik neliko. Atsibodo, o buti aktyviai nesinori. Klausiu ka reiskia toks elgesys, sako zmogui visaip buna, nuosmukis gyvenimo ar kazkas tokio. Sako neteisingai galvoju kad jam nerupiu. Bet esu gana aistringa, laukti man atsibodo, puse metu dar neteko taip ilgai tempti. bet ir save gerbiu, nesikariu ant kaklo. Manau nieko cia nebus, o ka jus manote?

Uzjauciu. Suprantu. Lengviau?
"Save gerbiu", dar viena Mega zvaigzde. "Man atsibodo", na o kuo cia mes deti? tau blogai tu ir kankinkis. Mazochiste. Maza to dar ir "bezdzioniu" kabintoja

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/10 07:51:14 07:51:14

petrute: O jums nebuna taip, kad patenkintas geismas dingsta, aistra isblesta?

kad zmogus nesijaustu alkanas jam reikia pavalgyti. Jai po sekso neliko nieko, vadinasi to tik ir reikejo. Todel sudu su aistrom nemaisyk.

jau apsisprendusi buvusi nusivilianti galutinai nusivylusi

J

1 įrašai

2010/03/10 08:13:43 08:13:43

Svečias:
nusivilianti:

Uzjauciu. Suprantu. Lengviau?
"Save gerbiu", dar viena Mega zvaigzde. "Man atsibodo", na o kuo cia mes deti? tau blogai tu ir kankinkis. Mazochiste. Maza to dar ir "bezdzioniu" kabintoja

Prie ko cia bezdziones? kalbi tik sau suprantama kalba. o ka norisi kad moterys saves negerbtu, kad lengviau ant ju sikti butu? Prie ko jus deti, o prie to paties,cia forumas, jei dar nezinojai. Ne uzuojautos ieskojau, o norejau parodyti kad buna ir kitaip, ir jokio zavesio tokiame elgesy nera. jumoro nerauki Jei neturi ka parasyti pataupyk laika ir zodzius .

Samanta

S

1028 įrašai

2010/03/10 08:23:41 08:23:41

nusivilianti:
samanta:
Kuo neprieinamesnis vyras - tuo patrauklesnis (man), pvz. toks mielas flirtas: tai atsitraukia, tai prsiartina (visomis prasmėmis). Aišku, aš elgiuosi analogiškai. Svaigus žaidimas Labai užjaučiu tuos, kurie to nepatyrė, kiek daug malonumo jie netenka, kad žinotų .

Na taip atsiimu savo žodzius, čia jau užsitęsė žavesys Bet koks žaidimas ilgainiui pabosta. Varyk jį nuo savęs .

ieva

I

96405 įrašai

2010/03/10 08:43:28 08:43:28

jau apsisprendusi buvusi nusivilianti galutinai nusivylusi:
Svečias:
nusivilianti:
Prie ko cia bezdziones? kalbi tik sau suprantama kalba. o ka norisi kad moterys saves negerbtu, kad lengviau ant ju sikti butu? Prie ko jus deti, o prie to paties,cia forumas, jei dar nezinojai. Ne uzuojautos ieskojau, o norejau parodyti kad buna ir kitaip, ir jokio zavesio tokiame elgesy nera. jumoro nerauki Jei neturi ka parasyti pataupyk laika ir zodzius .

"Bezdziones kabinimas' tai asmenines problemos-uzduoties perleidimas isspresti tretiems asmenims.
Nori "jumoro" prasau. Cia tokiu jumorisciu aibes. Laukianciu kol jas (su visom ju problemom) pasiims. Tos kurios savimi pasitiki, tiesiog gatveje pazindinasi.

Samanta esi neteisi, mano nuomone. Negalime "mes' sitaip imti ir nutraukti. Reiktu isspresti, o tai daro mus protingesniais.
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume