2010/03/10 09:52:52 09:52:52
Svečias:
Samanta esi neteisi, mano nuomone. Negalime "mes' sitaip imti ir nutraukti. Reiktu isspresti, o tai daro mus protingesniais.
swx
Reikia spręsti, čia sutinku. Bet jie jau regis sprendė? < K[i:2ncd5bkw]lausiu ka reiskia toks elgesys, sako zmogui visaip buna, nuosmukis gyvenimo ar kazkas tokio. Sako neteisingai galvoju kad jam nerupiu.[/i:2ncd5bkw]>. Man panašu į elementarius vaikino atsikalbinėjimus, apie tokius čia daug temų forume. Kažko naudingas jam tas bendravimas be artumo, gal "dėl viso pikto", "zapasnoj aerodrom" kaip rusai sako . Žodžiu toks vyrų tipas yra, nenuneigsite . jei nepatinka - nėra ko bendrauti.
2010/03/10 10:08:52 10:08:52
Na as apie vaikinus mazai ismanau Tiesa ir tai, kad jei nepatinka nera ko bendrauti. Bet visi tie "nepatinka" iskils ir tada kai atrodys viskas OK.
Toks zodis kalboje yra "iniciatyva" ir jos (ne zodziu) kazkam labai truksta.
2010/03/12 20:25:51 20:25:51
iniciatyva rodoma is abieju pusiu. jei tik is vienos - pasvinkes reikalas.
2010/03/13 07:25:21 07:25:21
2010/04/02 11:14:28 11:14:28
reikalauja? cia iš visko matyt kad ne tik kad nereikalauja bet net ir neuzsimena ko gero jai jūs cia tai sita problema spreskit
2010/04/02 12:40:19 12:40:19
iki 3 pasimatymo, per 3 jau galima
2010/04/02 12:52:03 12:52:03
nusivilianti: samanta:
Kuo neprieinamesnis vyras - tuo patrauklesnis (man), pvz. toks mielas flirtas: tai atsitraukia, tai prsiartina (visomis prasmėmis). Aišku, aš elgiuosi analogiškai. Svaigus žaidimas Labai užjaučiu tuos, kurie to nepatyrė, kiek daug malonumo jie netenka, kad žinotų .
Geriau mane uzjausk . Paskaiciau ta tema ir noriu pasipasakoti. Jau puse metu draugaujame su vaikinu vyresnio amzelio, irgi tai apsitraukia tai prisitraukia . Ir viskas. Kuo toliau tuo atrodo mes kaip draugai tos pacios lyties. jau tu prisitraukimu beveik neliko. Atsibodo, o buti aktyviai nesinori. Klausiu ka reiskia toks elgesys, sako zmogui visaip buna, nuosmukis gyvenimo ar kazkas tokio. Sako neteisingai galvoju kad jam nerupiu. Bet esu gana aistringa, laukti man atsibodo, puse metu dar neteko taip ilgai tempti. bet ir save gerbiu, nesikariu ant kaklo. Manau nieko cia nebus, o ka jus manote?
Mano vienai draugei taip nutiko, kad draugavo keturis mėnesius sy vaikinu ir jis visus keturis mėnesius nerodė jokios iniciatyvos, netgi nebučiavo jos. Aš jai patariau išprovokuoti situaciją ir pasilikt nakvot jo namuose. Ką jūs galvojat-pasirodo vyruko daikčiukas toks mažas buvo... dėl to ir vengė jis sekso..
2010/04/06 21:24:06 21:24:06
kur tu toki asila radai nepyk
2010/04/07 09:42:50 09:42:50
si tema gana idomi....mano nuomone seksas be meiles jausmo yra apsurdas...turi buti trauka,kazkoks cinkelis tada malonumas garantuotas..seksas pirmu pasimatymu is merginos ar moters puses tai tiesiog apsurdas....iki to reikia manau daugiau isgyvenimu nei paprasto kaip gyvunu elgesio....juk mes esam protingesni....
2010/04/07 10:14:24 10:14:24
"Mano vienai draugei taip nutiko, kad draugavo keturis mėnesius sy vaikinu ir jis visus keturis mėnesius nerodė jokios iniciatyvos, netgi nebučiavo jos. Aš jai patariau išprovokuoti situaciją ir pasilikt nakvot jo namuose. Ką jūs galvojat-pasirodo vyruko daikčiukas toks mažas buvo... dėl to ir vengė jis sekso.." - oho, daikčiukas buvo Mango per mažas. Galėjai vibratorių ar morką pritaikyti tam reikalui ir viskas abiems būtų gerai išsisprendę. Nemažai moterų nuolat aiškina, kad joms tas daikčiukas visai nesvarbus. Tai kaip čia gaunasi, Mango, nagi atsakyk?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume