2012/04/09 20:11:29 20:11:29
jaucianti: MrMisteris: Siaip vyrai dazniausiai y pasimatymus skuba su mintim kad "gaus"... Vieni eina tikedamiesi "negausiu tai negausiu, gausiu-liux" o va kiti eina su tikslu "padarysiu viska kad gauciau"...Na bet kokiu atveju pasimatymas lydimas vistiek su ta pacia mintim
Ir tikrai vyras nesupyks gaves kad ir ta pacia diena O ar jis nores ir toliau bendraut tai cia jau manau kaip jam patiks pasimatymo eiga ir finisas kad ir koks jis bebutu
P.S.ne sexas du zmones traukia kaip viena pazystama sake-man mano vyro prakaitas veza
Na, seksas žmones, manyčiau, traukia Tačiau aš nesuprantu.. vyrai vis rašo apie tai, kad "gaus". O kur "ims, duos"??? ne, nekalbu apie brutalumą ar prievartavimą. Kalbu apie tai, kad seksas - ne išmalda, ne malonė. Tai - BENDRA labai maloni veikla. Vadinasi, jeigu nori sekso, padaryk ką nors, kad jis įvyktų. Ar ne taip?
Na taip, tiesiog taip jau uzgyventa sakyti kad gaunam o ne duodam Visgi vyrams tenka tas atkaklumas kad "tai" ivyktu Nors seimoje tai visko buna
2012/04/10 11:30:30 11:30:30
Sexo ne duodat o tiesiogei arba netiesiogei parduodat geriau sakykit.
2012/04/10 15:47:41 15:47:41
Svečias: Sexo ne duodat o tiesiogei arba netiesiogei parduodat geriau sakykit.
Su mylimais vyrais aistringai mylimes, o su kvailiems ir seniems parsiduodame. Tie, kurie negali moteriai duoti nieko (jausmu, pagarbos, bendru interesu, saugumo), tie susimoka babkemis. Turi buti pusiausvyra ir lygybe. Bet kuris senas ispleres nusinesiojes diedas, noredamas jauno nekalto kuno, turi susimoketi uz ta pasislykstejima, kuri patiria moteris, budama su juo. O jaunas ir protingas, tikras vyras, visa tai gaus dykai, nes moteris jam jaus jei ne meile ar bent geisma.
2012/04/14 20:05:55 20:05:55
Seksas tik po vestuvių !!
2012/07/25 19:07:40 19:07:40
bendravom ir susipazinom per neta pirma kart nuvaziavau pamaciau patikom vienas kitam,ta pacia nakti pasiliko miegot pas mane nieko nevyko tik apsikabinimas ir buciniai,po savaites vel nuvaziavau nes neiskeciau be proto pasiilgau ir viskas taip gavos kad mylejomes,ne kiek nesigailiu,dabar jau 5m.kai kartu gyvenam o yra buve taip kad draugavau lyk ir viskas ciki bet negavo visus metus taip ir issiskyrem nereikia gult su bet kuo,moteris turi gerbt save ben siek tiek turi but ugnele
2012/07/26 17:07:50 17:07:50
As paprastai, jei drauge man labai patinka, tai labai greitai paturime itin saldu seksa su ja. Po sekso, santykiai jokiu budu nenutruksta, o pagileja, atsiranda isimylejimas, na - zodziu - ne tas zodis. Seksas labai sujungia patinkancius ir dar labiau atstumia netinkancius zmones.
Reikia ziureti su kuo guoliesi.
Seksas dalykas yra stebuklingas!
2012/07/26 22:27:57 22:27:57
mergina28: bendravom ir susipazinom per neta pirma kart nuvaziavau pamaciau patikom vienas kitam,ta pacia nakti pasiliko miegot pas mane nieko nevyko tik apsikabinimas ir buciniai,po savaites vel nuvaziavau nes neiskeciau be proto pasiilgau ir viskas taip gavos kad mylejomes,ne kiek nesigailiu,dabar jau 5m.kai kartu gyvenam o yra buve taip kad draugavau lyk ir viskas ciki bet negavo visus metus taip ir issiskyrem nereikia gult su bet kuo,moteris turi gerbt save ben siek tiek turi but ugnele
Labai teisingas požiūris. Tikrai save itin gerbianti moteris kaip ugnelė mylisi per pirmą pasimatymą. Svarbu, kad bb status (cituojant gerb. visų guodėją ir teisingųjų gynėją - apie ją visos litanijos sukurtos):DDD Kai esi susiraukšlėjusi boba, tai labiausiai savigarba ir išryškėja, kai pradedama lipti ant vyrų pirmą kartą juos matant Bučkis ugnelei :**** Reikia būti visiška diletante, aiškinant kad sexo nereikia pirmo pasimatymo metu, o pačiai taip darant:D
2012/07/27 10:07:43 10:07:43
teisingai reikia ziuret su kuo guliesi nes neziurint ir galvojant ka darai pasijusi kad esi kale gulanti su bet kuo:) Kai esi susiraukšlėjusi boba, tai labiausiai savigarba ir išryškėja, kai pradedama lipti ant vyrų pirmą kartą juos matant Bučkis ugnelei :**** aciu dievui as dar jauna ir negrese susiraukslejusei lipt ant svetimu vyru teisingai linai sakai:)
2012/07/27 15:59:55 15:59:55
Manau, kad savigarba ne is rauksliu galima spresti. Bet is to ka zmogus kalba ir kaip elgiasi.
Ne karta sakiau, kad i foruma uzeina nepilnameciai. O si karta cieli du, vienas dar ir registruotas.
Daugiausiai zmones kalba, api tai ka maziausiai zino.
Spekit kur daugiausiai ligoniu?
Ps atsiprasau.
2012/07/27 17:04:21 17:04:21
Manau, kad gerai tada, kai abu to nori.. nesvarbu ar pirmas pasimatymas, ar 10tas menuo.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume