Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Kaip ilgai draugaujate iki sekso?

Kaip ilgai draugaujate iki sekso?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/05 08:58:26 08:58:26

Melynbarzdis: Tinginiams taisykles negalioja.

Taisyklės labiausiai galioja prisitaikėlėms vidutinybėms. Asmenybės tiesiog gyvena.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/05 09:34:49 09:34:49

Svečias:
Taisyklės labiausiai galioja prisitaikėlėms vidutinybėms. Asmenybės tiesiog gyvena.

Kažin kaip save vertina tokia "asmenybė" kurią "vėjo" pučiama neša?
Kokia bevertės asmenybės gyvenimo prasmė?
Tai ar egzistavimą galima vadinti gyvenimu?
O kas būtų žmogui iš to, kad kažkokia asmenybė tiesiog greta gyvena?

ieva

I

96405 įrašai

2012/03/05 11:06:06 11:06:06

Melynbarzdis:
Svečias:

Kažin kaip save vertina tokia "asmenybė" kurią "vėjo" pučiama neša?
Kokia bevertės asmenybės gyvenimo prasmė?
Tai ar egzistavimą galima vadinti gyvenimu?
O kas būtų žmogui iš to, kad kažkokia asmenybė tiesiog greta gyvena?

Nelabai supratau tamstos sapalionių:))) kalba čia eina apie konkretų atvejį,o ne apie gyvenimišką filosofiją. Tai ir kalbėkit konkrečiai,o ne pilstykit nesąmones. O jeigu labai norisi pademonstruoti savo mąstymo "gilumą" ir išprusimą,tai tam yra kitų temų. Snobizmu kvepia.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/03/05 11:47:47 11:47:47

Ne "snobai" xxx pazintys lt renkasi.

Toxic

T

4 įrašai

2012/03/18 21:02:35 21:02:35

Nu jus patys paklausykit ka snekat?Laukiau 7 men ir t.t.Nesvarbus tas laikas svarbu kad rezultatas anxciau ar veliau juk tas pats.Reiktu gailetis tik tuo momentu jei 7 men pazindintumeis ir negautum isvis

D.S.

D

4 įrašai

2012/03/29 18:20:07 18:20:07

reikia pajaust savo viduje ar tikrai su tuo vaikinu nori myletis.
pavyzdiui man buvo taip,kad daug vaikinuku turejau,daug kas siule pasimylet,betai nesutikau, nejutau kad su jais to noreciau.
bet atsirado tas vienintelis,su kuriuo vos 2men pradraugavau ir pasimylejome.nesigailiu:) nes dabar galiu pasakit,kad gerai padariau,nes ilgai su juo draugauju,mylim vienas kita.daznai tai darom:)

MrMisteris

M

48 įrašai

2012/04/07 22:26:27 22:26:27

Siaip vyrai dazniausiai y pasimatymus skuba su mintim kad "gaus"... Vieni eina tikedamiesi "negausiu tai negausiu, gausiu-liux" o va kiti eina su tikslu "padarysiu viska kad gauciau"...Na bet kokiu atveju pasimatymas lydimas vistiek su ta pacia mintim
Ir tikrai vyras nesupyks gaves kad ir ta pacia diena O ar jis nores ir toliau bendraut tai cia jau manau kaip jam patiks pasimatymo eiga ir finisas kad ir koks jis bebutu
P.S.ne sexas du zmones traukia kaip viena pazystama sake-man mano vyro prakaitas veza

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/08 14:09:41 14:09:41

Kaip vyresne gerb. kolegė pasakė (ugnelė, sena ragana, buv.ugnelė), visai nedraugauju Susitinku, ir šokam į lovytę patalų kedenti. Ir visai nereikia čia smerkti - esame suaugę žmonės, seksualinis suderinamumas itin svarbus juokingai man atrodo visos davatkos ir šventeivos, kurios sako kitaip - kiekvienas žmogus renkasi pažindinimosi kelią. O tokio pažindinimosi privalumai yra akivaizdūs - įvertini vyro falo ilgį, pajėgumą, frikcijų kiekį, na, visus svarbiausius dalykus. O ryte vyruką išsiunti į trasą, o pati eini į mokyklėlę mokyti mergaites megztukų megzti. Taigi, patikėkite Ugnele ir manimi - pats geriausias variantas - mylėtis per pirmą pasimatymą

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/08 17:44:27 17:44:27

Svečias: Kaip vyresne gerb. kolegė pasakė (ugnelė, sena ragana, buv.ugnelė), visai nedraugauju Susitinku, ir šokam į lovytę patalų kedenti. Ir visai nereikia čia smerkti - esame suaugę žmonės, seksualinis suderinamumas itin svarbus juokingai man atrodo visos davatkos ir šventeivos, kurios sako kitaip - kiekvienas žmogus renkasi pažindinimosi kelią. O tokio pažindinimosi privalumai yra akivaizdūs - įvertini vyro falo ilgį, pajėgumą, frikcijų kiekį, na, visus svarbiausius dalykus. O ryte vyruką išsiunti į trasą, o pati eini į mokyklėlę mokyti mergaites megztukų megzti. Taigi, patikėkite Ugnele ir manimi - pats geriausias variantas - mylėtis per pirmą pasimatymą

ir kiek viru taip ivertinai? keista kad jus mokytoja taip elgetes.

jaucianti

J

452 įrašai

2012/04/09 16:58:02 16:58:02

MrMisteris: Siaip vyrai dazniausiai y pasimatymus skuba su mintim kad "gaus"... Vieni eina tikedamiesi "negausiu tai negausiu, gausiu-liux" o va kiti eina su tikslu "padarysiu viska kad gauciau"...Na bet kokiu atveju pasimatymas lydimas vistiek su ta pacia mintim
Ir tikrai vyras nesupyks gaves kad ir ta pacia diena O ar jis nores ir toliau bendraut tai cia jau manau kaip jam patiks pasimatymo eiga ir finisas kad ir koks jis bebutu
P.S.ne sexas du zmones traukia kaip viena pazystama sake-man mano vyro prakaitas veza

Na, seksas žmones, manyčiau, traukia Tačiau aš nesuprantu.. vyrai vis rašo apie tai, kad "gaus". O kur "ims, duos"??? ne, nekalbu apie brutalumą ar prievartavimą. Kalbu apie tai, kad seksas - ne išmalda, ne malonė. Tai - BENDRA labai maloni veikla. Vadinasi, jeigu nori sekso, padaryk ką nors, kad jis įvyktų. Ar ne taip?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume