Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Orgazmas-ar visada taip?

Orgazmas-ar visada taip?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/02 15:46:52 15:46:52

Human:
karolis621: Hmm. na nereikia taip jau ant tautieciu, sikt. Visad pagalvokit apie save pries tai, ar jus patys partneriui padarot viska, kad jis gautu didziausia pasitenkinima? Ar jus kaip dauguma tautieciu tik tikites gauti, o ne duodti... Na, kad vyrai orgazma patiria gan lengvai tai cia faktas.. Bet kodel vyras turetu daug daugiau pastangu det noredamas patenkinti moteri tai to nesuprantu. Tad todel dazniausia lietuviai yra savanaudiziai ir ziuri kas ka sau Jei pradesit galvot ne kaip save patenkinti, o partneri viskas pasikeis

Noreciau apginti vyriskiu garbe kaip ir kolega bando, del to kad asmeniskai is visu merginu kiek teko tureti tik dvi buvo vertos kazko tikrai rimto ivertinimu sferoje. Mano galva, pradziai pacios gal pasistenkit, o aktyviu zmoniu apskritai yra reta.

O nesusimastei, kodėl tos dvi ne su tavimi?

Human

H

653 įrašai

2009/12/03 08:18:02 08:18:02

Manai pastumsi? As ligi siol bendrauju su jom, maziau vertink pagal save.

NioNka

N

18 įrašai

2009/12/22 20:34:10 20:34:10

Na nera taip, kad kiekviena karta buna pats pats pykas.. tikrai yra TOOOOOKIU .. net nz kaip pavadint tai..orgazmas, per menkas zodis zodziu tada susimastai ar is vis pries tai tai buvo tas , kas galvojai yra orgazmas

pritariu, kad toli grazu nevisada priklauso nuo partnerio! Buna dienu, kad tiesiog.. na negali atsipalaiduot iki galo. ir tada jis gali nors persiplest, vis tiek nieko ispudingo nesigaus bet vis tiek kaip ten bebtu, tegu ir ne max, bet malonumas lieka malonumu

na bet ir kartais tingite, VYRAi, padirbeti kad pamaloninti siaip priklauso nuo zmogaus Bna tokiu, kad jam visiskai nusispjaut ka tu ten jauti, svarbiausia kad paciam butu gerai

Smiltė.

S

4 įrašai

2009/12/23 15:05:37 15:05:37

tamsta: as tiesiog meciau tokia "aktore", kuri sugebejo du kartus patirti O, per pirmaji "sugulima"....

arba as labai neprastas prie to reikalo...

o man su vienu vyru sekso metu visada buna 2 o kartais ir 3 orgazmai, bet su kitais dazniausiai visai nebuna jeigu ka (tada ieskau geresnio).

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/23 20:41:23 20:41:23

Svečias: Mazdaug tokio atsakymo tikejausi.
Mano kuklia nuomone is esmes, du partneriai susitike pries tai "tris" kartus, [b:2va70f36]negali* idealiai susokti "tango". [/b:2va70f36]Lygiagrecios temos: kaip ilgai draugaujate iki sekso ir ten kazkaip patirtis lovoje.

O isvadas darote po pirmojo?! (Cia jau kita tema)
swx

Šią` savaitę susitikau su vyru pirmą kartą, po poros valandų jau mylėjomės. Paprastai orgazmą patiriu ypatingai retai. Su juo - du kartus.
Paaiškinti negaliu. Nebuvo kažko beprotiško. Bet nepaprastai jauku ir... glamonės tokios, kokių visada norėdavau. Štai tau ir idealus, jei ne tango, tai rumba.
Gali būti, kad nedraugausime. Bet taip buvo ir aš tuio džiaugiuosi.
Man - 34, jam 40

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/24 08:41:44 08:41:44

Tiesa pasakius nevisiskai supratau kodel man tai sakote?
Man tai panasiau ne i nora pasidziaugti, bet pasikalbeti apie tai?
Prie zodelio "negali" uzdejau simboli "*", kuris tautoja reiskia "yra papildomu salygu". Butent del del to, apie ka Jus pasakojate. Ir patikekite tai ne idealas. Realybeje idealas tai tobulybe. Tobulybei ribu nera. Iliuzijose, taip jis yra.
Jusu atveju manau, tai troskimas, kuri ispilde naujasis draugas. Jei sntykiai nutruks Jus tai laikysite savo iliuziju Idealu. Jei sieksite tolimesniu zvaigzdziu, pamatysite, kad tam ribu nera.

Noriu visiems palinketi sekantiems metams atrasti tikraji savo kelia
Visiems silumos ir meiles
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume