Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Orgazmas-ar visada taip?

Orgazmas-ar visada taip?

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/01 11:37:53 11:37:53

Svečias: atrodo sioje temoje man buvo pateiktas klausimas?!. palikau neatsakyta.
Mazdaug skambejo, kad Moters orgazmas prasideda jos galvoje*.
Tai stai atsakymas lietuviu kalboje.
"Tuo neabejoja net seksopatologas Viktoras Šapurovas: “Lovoje moteris turėtų nuo vyro atsilikti bent pora žingsnelių”. Mat užėmusi paskutinį vyriškumo bastioną gali netyčia sugriauti trapų vyrišką ego. [b:21u6vio5]Ši taisyklė gal ir tinkama, jei labiau rūpinamės vyro savimeile nei savo pasitenkinimu.[/b:21u6vio5]
Skanaus, mokantiems skaityti.
[url:21u6vio5]http://eli.mama.lt/meile_ir_seksas/seksas/musu_orgazmas_musu_paciu_rankose[/url:21u6vio5]

swx

Paskaičiau ir atrodo ups - vakar padariau klaidą, parodžiau iniciatyvą pirmo pasimylėjimo metu... Ir jis nepasakė kada vėl susitiksim. Tik numykė...

PWD

P

56 įrašai

2009/12/01 14:27:17 14:27:17

Svečias: Paskaičiau ir atrodo ups - vakar padariau klaidą, parodžiau iniciatyvą pirmo pasimylėjimo metu... Ir jis nepasakė kada vėl susitiksim. Tik numykė...

Žiūrint kokia ta iniciatyvą buvo, gal pasijuto prievartaujmas... arba pataikei ant labai valdingo vyro, užgavai jo EGO.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/01 17:57:23 17:57:23

lape snape: Kažkur skaičiau, kad apie 75proc. skandinavių dominuoja klitorinis orgazmas, o panašiam procentui pietiečių - vaginalinis orgazmas. Taigi,
pirmiausia reikėtų išsiaiškinti, kokios stimuliacijos asmeniškai reikia.

O jei jau issiaiskinau, kad orgazma galiu patirti tik KLITORINI. Bet kaip paprasyti partnerio ,kad man butent reikia stimuliuoti KLITORI. Juk nedaugelis vyru ta supranta ir taip daro.

karolis621

K

28 įrašai

2009/12/01 22:24:49 22:24:49

Hmm. na nereikia taip jau ant tautieciu, sikt. Visad pagalvokit apie save pries tai, ar jus patys partneriui padarot viska, kad jis gautu didziausia pasitenkinima? Ar jus kaip dauguma tautieciu tik tikites gauti, o ne duodti... Na, kad vyrai orgazma patiria gan lengvai tai cia faktas.. Bet kodel vyras turetu daug daugiau pastangu det noredamas patenkinti moteri tai to nesuprantu. Tad todel dazniausia lietuviai yra savanaudiziai ir ziuri kas ka sau Jei pradesit galvot ne kaip save patenkinti, o partneri viskas pasikeis

PWD

P

56 įrašai

2009/12/01 22:40:43 22:40:43

Svečias:
lape snape: Kažkur skaičiau, kad apie 75proc. skandinavių dominuoja klitorinis orgazmas, o panašiam procentui pietiečių - vaginalinis orgazmas. Taigi,
pirmiausia reikėtų išsiaiškinti, kokios stimuliacijos asmeniškai reikia.

O jei jau issiaiskinau, kad orgazma galiu patirti tik KLITORINI. Bet kaip paprasyti partnerio ,kad man butent reikia stimuliuoti KLITORI. Juk nedaugelis vyru ta supranta ir taip daro.

Jeigu guli kaip rąstas, joks vyras nesupras. jei negali tiesiogiai žodžiais pasakyti tai bent garsais ir judesiais parodyk kas ir kada patinka.

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/02 07:49:01 07:49:01

Svečias: Paskaičiau ir atrodo ups - vakar padariau klaidą, parodžiau iniciatyvą pirmo pasimylėjimo metu... Ir jis nepasakė kada vėl susitiksim. Tik numykė...

Na tai nebutinai klaida. Yra tokiu, kurie vadinami kolekcionieriais.
Kita. Jai "bijai", kad pamynei jo Ego, o ir "nori buti kartu". Samoningai uzleisti pazicijas, o tai padaryti neva"nesamonigai" ar zaismingai. Juk nera uzdrausta pasiskambinti, kad ka nors primintu?! O sekanciam kartui "uzleisti" pozicijas. Gali tiesiai pasakyti, kad nori tai pakartoti.
Tame matau manipuliavima, manau tai nera gerai. Taip pat tame "matau" bendravimas del sekso...

PWD:
Svečias: [quote:13re4z35]O jei jau issiaiskinau, kad orgazma galiu patirti tik KLITORINI. Bet kaip paprasyti partnerio ,kad man butent reikia stimuliuoti KLITORI. Juk nedaugelis vyru ta supranta ir taip daro.

Jeigu guli kaip rąstas, joks vyras nesupras. jei negali tiesiogiai žodžiais pasakyti tai bent garsais ir judesiais parodyk kas ir kada patinka.

[/quote:13re4z35]
PWD su visa pagarba, sioje situacijoje nebuciau kategoriskas.
As asmeniskai uzaugau toje kartoje ir toje salyje kur sekso aplamai "nebuvo". Konservatyvus tevai "skiepyja" konservatyvias "nuomones". Kur dar kuklumas?! Nei vienas is musu negime akademikais. Tai turedamas mintyse noriu pasakyti, kad nera jiems* taip lengva sneketi ta tema.
PWD, ka manai? jei "anketose" moterys surasys tai kas patinka ar nepatinka. Klitorinis ar vaginalinis. Mano kuklia nuomone, tai absurdas!? (taip prarastume teise i atradimus)
Kiekvieno "akto" pradzia turetu buti mazas "zaidimas", kuris vestu antros puses atradimo link.

Svečias 2009 Gruodžio 01, 19:57 . Suprasti tai viena. Vyrai taip pat buna "kuklus".
Pradeciau tai pagalviu "musiu"...
swx

PWD

P

56 įrašai

2009/12/02 09:20:43 09:20:43

Svečias: PWD su visa pagarba, sioje situacijoje nebuciau kategoriskas.
As asmeniskai uzaugau toje kartoje ir toje salyje kur sekso aplamai "nebuvo". Konservatyvus tevai "skiepyja" konservatyvias "nuomones". Kur dar kuklumas?! Nei vienas is musu negime akademikais. Tai turedamas mintyse noriu pasakyti, kad nera jiems* taip lengva sneketi ta tema.
PWD, ka manai? jei "anketose" moterys surasys tai kas patinka ar nepatinka. Klitorinis ar vaginalinis. Mano kuklia nuomone, tai absurdas!? (taip prarastume teise i atradimus)
Kiekvieno "akto" pradzia turetu buti mazas "zaidimas", kuris vestu antros puses atradimo link.

Svečias 2009 Gruodžio 01, 19:57 . Suprasti tai viena. Vyrai taip pat buna "kuklus".
Pradeciau tai pagalviu "musiu"...
swx

Žinoma, tai neturi atsispindėti anketoje Aš ir noriu pasakyti, kad reikia vertinti situacija. Abiems esant kukliems ir konservatyviems rektu po truputi "modernėti" ir duoti užomintas. Ne iškarto tiesmukiškai (dar partnetis išsigas), bet pastebimais veiksmais. Kas geriau tinka "pagalvių mūšis" ar kas kita pačiai reiktu nuspręsti, netikėtai apmėčius vyra pagalvėmis gali pagalvoti, kad veja iš namų

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/02 12:07:25 12:07:25

Mazdaug tokio atsakymo tikejausi.
Mano kuklia nuomone is esmes, du partneriai susitike pries tai "tris" kartus, [b:1148hf6j]negali* idealiai susokti "tango". [/b:1148hf6j]Lygiagrecios temos: kaip ilgai draugaujate iki sekso ir ten kazkaip patirtis lovoje.

O isvadas darote po pirmojo?! (Cia jau kita tema)
swx

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/02 12:19:02 12:19:02

Svečias: Mazdaug tokio atsakymo tikejausi.
Mano kuklia nuomone is esmes, du partneriai susitike pries tai "tris" kartus, [b:3ahm2vsi]negali* idealiai susokti "tango". [/b:3ahm2vsi]Lygiagrecios temos: kaip ilgai draugaujate iki sekso ir ten kazkaip patirtis lovoje.

O isvadas darote po pirmojo?! (Cia jau kita tema)
swx

Norejau tuo paskyti, kad antrinu. O atsakymu, tai kaip issirutuliavo diskusija, reiku "ieskoti" kitose "temose"
swx

Human

H

653 įrašai

2009/12/02 13:13:43 13:13:43

karolis621: Hmm. na nereikia taip jau ant tautieciu, sikt. Visad pagalvokit apie save pries tai, ar jus patys partneriui padarot viska, kad jis gautu didziausia pasitenkinima? Ar jus kaip dauguma tautieciu tik tikites gauti, o ne duodti... Na, kad vyrai orgazma patiria gan lengvai tai cia faktas.. Bet kodel vyras turetu daug daugiau pastangu det noredamas patenkinti moteri tai to nesuprantu. Tad todel dazniausia lietuviai yra savanaudiziai ir ziuri kas ka sau Jei pradesit galvot ne kaip save patenkinti, o partneri viskas pasikeis

Noreciau apginti vyriskiu garbe kaip ir kolega bando, del to kad asmeniskai is visu merginu kiek teko tureti tik dvi buvo vertos kazko tikrai rimto ivertinimu sferoje. Mano galva, pradziai pacios gal pasistenkit, o aktyviu zmoniu apskritai yra reta.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume