Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar negėda rodyti savo kūno

Ar negėda rodyti savo kūno

zyzuole

Z

16 įrašai

2010/11/07 20:08:04 20:08:04

buv.Ugnelė:
zyzuole:
Sporto klube "neužsiauginsi" kojų kurios "auga iš pažastų" ar krutinės D dydžio, jei turi tik B.
Sporto klube gali panaikinti tik bereikalingus lašiakus ar sustrangrinti vieną ar kitą kūno vietelę.

Nežinau, kokiai auditorijai peršama visuomenės nuomonė, kad standartas iš pažastų augančios kojos ar D dydžio krūtinė.
Jei Jums gražu unifikuoti žmonės, tai ir pergyvenkite dėl tokių kojų neturėjimo. O turint sveiką protą neturėtų kelti problemų normalus svoris, stangrus ir prižiūrėtas kūnas.
Ar unikalumas čia paskutinėje vietoje?

Labai gaila, kad mes nesusikalbėjome ir neupratote ką aš norėjau pasakyti, o viską suvedėte į asmeniškumus.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/11/07 20:22:21 20:22:21

Nebūtinai turi būti apsileidęs, bet moteris esanti 170 ūgio kurios svosis yra 63-65 kg. mūsų visuomenėje yra laikoma STORA.
Kada yra taikomi tokie standartai nori nenori atsiranda kompleksai.[/quote]

aš atsiprašau, jokių asmeniškumų tikrai neturiu, bet šitas jūsų teiginys man tikrai neatrodo peršamas visuomenės. Ir kompleksas čia neturėtų atsirasti.
Tikrai nenoriu nieko įžeisti, pasakiau tik savo nuomonę.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/11/07 20:28:21 20:28:21

NU JAI TOKIO ŪGIO SAKYČIAU NESTORA O PATS TAS ,DEJA JAI IŠ TIKRO TAI KAZKUR SKAICIAU KAD BALTŲ IR SKANDINAVŲ KILMES ZMONĖS SVERIA SIEK TIEK DAUGIAU NE DEL RIEBALŲ O DEL KŪNO SUDEJIMO TIPO JŲ SKELETAS SAVAIME SUNKESNIS SIEK TIEK NEZINAU GAL TAI IR NETIESA KA GIRDEJAU TA PERPASAKOJU.AI VEL KAPSLOOK NEISJUGIAU

svajoklis

S

151 įrašai

2010/11/07 20:37:18 20:37:18

geda butu tada jei jis butu nepriziuretas . o del kitu priezasciu tiktai neturi buti jokios gedos.

16279id_one

1

161 įrašai

2010/11/08 08:38:47 08:38:47

buv.Ugnelė: Nebūtinai turi būti apsileidęs, bet moteris esanti 170 ūgio kurios svosis yra 63-65 kg. mūsų visuomenėje yra laikoma STORA.
Kada yra taikomi tokie standartai nori nenori atsiranda kompleksai.

baikit Jūs čia save teisinti. Aš pati esu 170 cm. ir puikiai žinau, kad jau 57 kg. yra riba ir daugiau negalima. Taip, kad 63-65, tai jau tikrai yra apvaloka. Žinoma, nesiginčysiu dėl to, kas kam patinka, bet su tokiu svoriu tikrai į lieknos sąvoką netelpama.

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/11/08 08:43:13 08:43:13

Keista, kūno su įsivaizduojamais ar esamais trūkumais, matai, būna gėda, o tuščios galvos tai kažkaip nemačiau dar, kad gėda kam būtų...

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/11/08 08:44:47 08:44:47

one:
buv.Ugnelė: Nebūtinai turi būti apsileidęs, bet moteris esanti 170 ūgio kurios svosis yra 63-65 kg. mūsų visuomenėje yra laikoma STORA.

baikit Jūs čia save teisinti. Aš pati esu 170 cm. ir puikiai žinau, kad jau 57 kg. yra riba ir daugiau negalima. Taip, kad 63-65, tai jau tikrai yra apvaloka. Žinoma, nesiginčysiu dėl to, kas kam patinka, bet su tokiu svoriu tikrai į lieknos sąvoką netelpama.

Nei aš save teisinu, nei su Jumis ginčijuosi. Jei pagal Jus tai riba, tebūnie Jums riba. Kiekvienam savo, tik paskui nesistebėkite, iš kur tie kompleksai atsiranda.
Apskritai, manau, tai ne ta tema, kur verta ginčytis.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/11/08 08:53:31 08:53:31

Ir iš viso, iš kur jūs ištraukėt tą citatą prie mano nick'o, jei ji visai ne mano???
Aš būtent sakiau, kad ta moteris 170/63-65 nėra stora.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/08 09:24:16 09:24:16

one:

Tai ir būkit tokia - daug palengvinimų visiems suteiksit . Kai numirsit, į kapus nešti nereikės 4 nešikų, užteks 2 .Kai koją nusilaužit, kas nors per petį užsimetęs į polikliniką nuneš, nereikės greitosios kviesti. Tik žiūrėkit, kad tie kaulų lūžiai per dažnai dėl organizmo nualinimo nevyktų ir mirtis per ankstyva neateitų Na, nebent esat iš tų, kurių kaulų tankis labai retas (ir kaulai sveria labai mažai) ir raumenų pas jus nerasta, tada gal jums tas svoris normalus. Bet tokiu atveju, nepirškit savo nuomonės kitoms, kurios gali būti kitokio sudėjimo ir joms tam, kad pasiektų tokį svorį, reikėtų valgyti tik salotų lapus porą metų, o po to, pamojavus, iškeliauti Anapilin .
Dar - nežinau, kiek jums metų, bet nepamirškit, kad nuo 25, 35, 45 sveikas moters organizmas turi sverti truputį daugiau, negu 18-metės.
Man ši diskusija aktuali todėl, kad ne vieną vargšę mergaitę teko siųsti gydyti nuo anoreksijos. Patikėkit, tai kraupu, kai žmogus nebeturi jokių interesų ir susikoncentruoja vien į savo kūną ir kaip robotas kartoja:"aš stora".Graudu į ją žiūrėti, nes atrodo kaip iš Osvencimo, bet galvoja, kad yra per stora. ir per tas savo mintis lieka tuščia viduje kaip barškutis...O kartais ir gyvybę pavyksta tik lašelinėmis išgelbėti. Beje, užsienyje, kiek teko skaityti spaudoj, mirčių nuo to daug.

svajoklis

S

151 įrašai

2010/11/08 16:02:08 16:02:08

one:

nesamone... 170 -100=70 va cia butu normalu o tie 63-65 tai yra mazai ty plona kaip smilga...
su tokiu mastymu reiktu gydyti anoreksija ...moteri gamta sukure su riebaliuko atsarga busimai gyvybei blogiems laikams. taip kad....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume