Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar negėda rodyti savo kūno

Ar negėda rodyti savo kūno

zyzuole

Z

16 įrašai

2010/11/06 07:16:21 07:16:21

Pas mus eskaluojamas tobulo kūno kultas. Va iš kur tie kompleksai.
O toli gražu ne visi esam tobuli...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/06 08:13:05 08:13:05

bet salygos tureti grazu kuna yra dar ir kokios. Sporto klubai, sveikas maistas, kiekvienas turi toki kuno, kokio nori ir koki uzsidirba. O jei apsileides esi, tai ka jau darysi.

zyzuole

Z

16 įrašai

2010/11/06 08:17:45 08:17:45

Svečias: bet salygos tureti grazu kuna yra dar ir kokios. Sporto klubai, sveikas maistas, kiekvienas turi toki kuno, kokio nori ir koki uzsidirba. O jei apsileides esi, tai ka jau darysi.

Nebūtinai turi būti apsileidęs, bet moteris esanti 170 ūgio kurios svosis yra 63-65 kg. mūsų visuomenėje yra laikoma STORA.
Kada yra taikomi tokie standartai nori nenori atsiranda kompleksai.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/11/06 09:00:23 09:00:23

zyzuole:
Svečias: bet salygos tureti grazu kuna yra dar ir kokios. Sporto klubai, sveikas maistas, kiekvienas turi toki kuno, kokio nori ir koki uzsidirba. O jei apsileides esi, tai ka jau darysi.

Nebūtinai turi būti apsileidęs, bet moteris esanti 170 ūgio kurios svosis yra 63-65 kg. mūsų visuomenėje yra laikoma STORA.
Kada yra taikomi tokie standartai nori nenori atsiranda kompleksai.

O tau įdomu visuomenės nuomonė ar savo turi?
Tokia moteris nėra stora. Ji yra normali.
Kitas dalykas - būna gražus kūno sudėjimas ir nelabai. Va tada sportu galima kai ką pataisyti.
Ir trečia - kai pati su patiksi ir jausi artimo meilę, komoleksų neturėtų būti. Nusirengti taip pat:)

zyzuole

Z

16 įrašai

2010/11/07 10:12:10 10:12:10

Ne į mano asmenį čia reiktų taikyti.
Aš kalbu bendraisiais principais. Pažiūrėkite kokia yra peršama nuomonė žiniaskalaidoje, kokio dydžio rūbai kai kuriuose prekybos tinkluose yra parduodami. Nemažai atveju dydis L neatitinka dydžio L kitoje parduotuvėje.
Taigi, mažesnę savivertę turintys žmonės (ypač jaunos merginos) bando savo kūną pritempti iki visuomenei "priimtinų" "standartų".
Va iš ten ir kompleksas apsinuoginti.

Ir dar...
Sporto klube "neužsiauginsi" kojų kurios "auga iš pažastų" ar krutinės D dydžio, jei turi tik B.
Sporto klube gali panaikinti tik bereikalingus lašiakus ar sustrangrinti vieną ar kitą kūno vietelę.

Taip kad jūsų cituojamos psichologinės klišės labai toli nuo realybės.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/07 10:26:57 10:26:57

buv.Ugnelė:
Ir trečia - kai pati su patiksi ir jausi artimo meilę, komoleksų neturėtų būti. Nusirengti taip pat:)

Tik tokiu atveju ir nusirenginėti reikėtų. Tada ir tokių problemų nekiltų.
Aišku, tam, reikia subręsti. O, kad mūsų mados ir žiniasklaida daug jaunų merginų sugadina gyvenimą, tai faktas. Beje, prie to prisideda nemažai įvairaus amžiaus vyrų, paveiktų tų pačių tendencijų ir reikalaudami iš merginų atitikimo kartais neįmanomiems standartams. Juk ne jiems jų laikytis

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/07 14:55:53 14:55:53

o kokis standartus atitinka kai kada ir kokie jie turi būt?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/07 15:04:44 15:04:44

Svečias: o kokis standartus atitinka kai kada ir kokie jie turi būt?

Ar standartai turi būti?

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/11/07 15:34:38 15:34:38

zyzuole:
Sporto klube "neužsiauginsi" kojų kurios "auga iš pažastų" ar krutinės D dydžio, jei turi tik B.
Sporto klube gali panaikinti tik bereikalingus lašiakus ar sustrangrinti vieną ar kitą kūno vietelę.

Nežinau, kokiai auditorijai peršama visuomenės nuomonė, kad standartas iš pažastų augančios kojos ar D dydžio krūtinė.
Jei Jums gražu unifikuoti žmonės, tai ir pergyvenkite dėl tokių kojų neturėjimo. O turint sveiką protą neturėtų kelti problemų normalus svoris, stangrus ir prižiūrėtas kūnas.
Ar unikalumas čia paskutinėje vietoje?

Kaikada

K

298 įrašai

2010/11/07 15:48:24 15:48:24

Svečias: o kokis standartus atitinka kai kada ir kokie jie turi būt?

Aš neatitinku jokių standartų ir nesiruošiu jų atitikti Ir vyrų išvaizdai standartų nekeliu. Man rūpi žmonių vidinės savybės.
Ieškojimas išvaizdos standartų, manau, nesubrendimo požymis Seni žmonės sakydavo: "iš kaktos sviesto netepsi".Aš šitą posakį suprantu taip, kad grožis tikrai nėra svarbiausia savybė. Galiu pasakyti, kad yra vyrų, kuriems esu labai simpatiška, yra tokių, kuriems tikrai nepatinku.
Akys -sielos veidrodis, jei jos tuščios, toliau nėra ko žiūrėti Tegu auga kojos iš pažąstų, ar liemenį galima apimti dviem rankom. O, beje, ir labai gražūs vyrai man nepatinka, nes dažniausiai būna išlepinti moterų dėmesio, todėl pasikėlę ir savimylos (nesakau, kad visi, bet man pasitaikė tokių sutikti).

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume