siandien uzmusiau diena bandymas suprasti kas tu , na ir lediscorpio. Ji patiko man labiau, mane tas jos pirmas koment.suerzino, bet siaip ji man visai nieko, normali moteris,irgi nekvaila.

ieva
2012/10/18 14:36:13 14:36:13
siandien uzmusiau diena bandymas suprasti kas tu , na ir lediscorpio. Ji patiko man labiau, mane tas jos pirmas koment.suerzino, bet siaip ji man visai nieko, normali moteris,irgi nekvaila.
ieva
2012/10/18 14:57:24 14:57:24
Minejai, kad Tau pinigai yra vertybe, negalejai girdeti Dievo tarno ir kaip toli nuo to ko ieskai.
Kai zmogus i kitus zmones ziuri is auksto ir save laiko "-esniu" tuomet jis nustoja augti.
as nesakiau ,kad tai vertybe mano, as sakiau,kad man patinka.........apie pinigus ir ju buvima ar nebuvima, zinau pakankamai. As i asmeniniu vertybiu sarasa pirmiausia itraukciau sveikata, paskui jau galima butu eiles tvarka varijuoti.
kodel toks nusiteikimas ,kad as negalejau girdeti Dievo tarno, manai man neduota isgirsti? Pagal mane daugekis zmoniu klauso, bet negirdi, arba girdi ,bet neisgirsta, mato ,bet vis tiek yra akli.
Jeigu as tau pasakyciau ,kad praejau nuo karo, verslo ir kriminalo viska........ir zinau gyvenima ir kraujo skoni is, neipjauta pirsta ciulpdamas, ir kur tu pamatytum cia infantiliskuma, ar narcicizma. Ar kur as bandziau pasirodyti -esnis.
Man nepatinka Alzheimerio liga, viena is prielaidu ja nesusirgti yra pastoviai itemptai dirbancios smegenys, manau aisku kas liecia augima. Antroji prielaida, siai ligai neatsirasti padeda zole.......kokia, nuspresti gali pats, nors as ir nepraktikuoju jos, nors skoni zinau.
ieva
2012/10/18 15:09:47 15:09:47
Kai sekanti karta rasysi "as esu" gerai pagalvok kiek tavyje yra "as".
Kiek vietos uzima seksas, tavajame "as". Neapykantos, meiles, pinigu ir tt.
Dabar atimkime tarkim seksa, kas is Taves lieka?
jeigu viska atimsi liks, prisiminimai, akiniai ir apatinis trikotazas su vokiska etikete
Lady-scorpio
2012/10/18 15:41:07 15:41:07
[quote="Svečias"]Na matai , scorpio, juk gali normali buti, ir sveikai mastanti ir tolerantiska. Nereikia niekada pradedi pokalbio nuo provokacijos.,Yra truputis nuojautos ,kad nesluoji tu miesto gatviu, ir rasai jau normaliai be jokiu " ba" "mesytes" ir kitu tarmisku kosmaru. Aistros nurimo manau, as turiu ka veikti ir be sitos temos, tai man kazkaip vienodai sitos ar kitos diskusijos pabaiga.[quote]
Taip, taip, kartais pabūnu normali. Iki kito durnumo priepuolio. Arba kai darbo mažiau, kai nesunervina be sustojimo krintantys rudeniniai lapai. Ir visai nesvarbu, ar aš šlavėja, ar kiaulių šėrėja (galiu būti ir ta, ir ta, darbas manęs nepažemina, o vat grupinis pažemintų), ne čia esmė. Man svarbiausias žmogaus matas - moralumas. O tarmiškai kalbėti moku ir mėgstu, tiesa žodžio ,,ba'' mano tarmėj nėra, kaip ir ,,mesytes'' (nors aš rašiau ,,mėsytės''). Na, o jei jau kuokas pasidėjom, tai pasakysiu, kad man patiko Jūsų nuoširdumas, tiesa, kartais galbūt net per didelis, kai kalbam apie viešą erdvę. Diskusijos pabaigos, manau, nebus, nes kiek žmonių, tiek nuomonių - kam ko reikia...
Lady-scorpio
2012/10/18 15:58:33 15:58:33
Tikrai ne tai, ką įvardijote, leidžia tvirtai stovėti ant žemės ir nebijoti jokių uraganų anei tornadų. Yra bekojų žmonių, ant žemės stovinčių daug tvirčiau nei raumeningi išsičiustiję vyrukai. Aš, pavyzdžiui, stoviu ant Tiesos ir Meilės, ir žinot, puikiai jaučiuosi ir tvirtai. Na, o kilimas į dangų- ne tokia ir metafora. Kiekkart sau esat sau pagalvojęs ,,Jaučiuos kaip danguje''? Tik jau nesakykit, kad per grupinio seansus. ( Aš ne apie fiziologiją šįkart.) Žmogaus gyvybė daliai visuomenės niekad niekad nuo seniausių laikų nebuvo vertybė. Tai tik deklaruojama. Kiek gyvybių kasdien žūsta, kiek kasdien žūsta dar negimusių kūdikių, kiek gyvybių iškeliavo per karus ir revoliucijas, kiek gyvybių nutrūko net dėl 1 Tamstos taip ,,mylimo'' piniginio ženklo? Vat jei Meilė būtų vertybė, tai ir žmogaus gyvybė būtų vertybė. Jei atvirai, kiek Jūs vertinate tas gyvybes, su kuriomis grupiniu užsiiminėjat? Na, o kalbant apie pinigus reikėtų vartoti žodį ,,mėgstu'', o ne ,,myliu''. O štai Lietuvą tai ir aš myliu. Net labai.
ieva
2012/10/18 16:10:00 16:10:00
Na sakykim kad patogiau , greiciau rasyti EN versija, tas progresas greitai mus visus pribaigs, na gal ne tik jis vienas.........gal dar ir grupinis .Esme tame, kad as nesu kazkoks didelis tokiu santykiu salininkas, tikrai nesu, bet buvo toks faktas, o kaip zinia, zodziu is dainos neismesi, o be to kam lipti savai dainai ant gerkles, gal pirma ir paskutine buvo gulbes giesme.
Rasiau jau, kad siandien paziurejau su kuom as susiduriau, pasikartosiu,kad, na nemaciau nieko tokio ,kas galetu mane pries jus nuteikti.
As buvau atlikes ekspermenta, padirbejau darba ,na kuris mano savigarbai peilis, zinokit pasakysiu, kad jeigu tai reiketu dirbti pastoviai, nezinau kuom tai galetu baigtis. Bet man buvo idomu kas yra dugne. Norint kazka teisingai vertint ,reikia pabuti toje vietoje. "kiekvienas oratorius turi zinoti apie ka jis kalba, kad islaikytu auditorijos demesi"
As todel ir nesiregistravau, kad yra toks dalykas kaip viesa erdve, dabar gi as , kaip ir daugelis yra nematomi. Man stipriai nepatinka kad kazka komentuodamas atsiduri google. Tie socialiniai tinklapiai , tikras lobis VSD.
Be saibu
2012/10/18 16:27:48 16:27:48
Kiek patarimu tau daviau?
ieva
2012/10/18 16:30:58 16:30:58
Manau tesiantis diskusijai, temos pavadinimas praras tikra reiksme, bet man tai iki balalaikos, o jus jau Lietuvoje?
Siaip tai pilnai sutinku apie bekojus ir apie raisus su lazdele, ir aplamai yra zmoniu ,apie kuriuos geriau nezinoti ,kad jie gyvena.
O jums patarciau kartais izvelgi mano zodziuose lengvos ironijos, na ar ,gal tokio man isivaizduojamo jumoro.
O del "jauciuosi kaip danguje" nesu nei karto istares, nezinau su kuom tai lygint, nes neteko buti. As daugiau linkes vertint viska pagal pazinima. Ir turi buti atspirties taskas nuo ko. Jus sakot Tiesa ir Meile. As jau buvau sakes ,kad vienam kose per skysta-kitam deimantai per smulkus. Savoka Tiesa ir savoka Meile, situos apibrezimus reiketu praplesti.Tai Lietuvoje? Kas tai, kiekvienas kuris bandys juos paaiskinti gali buti teisus tik savo pasauleziuroje, na jeigu nepulsim i tuos krastutinumus kaip zmogzudyste, abaortas.....diskutuotina, bet jeigu mes siuos du zodzius perkelsime i Islama? arba islamo Tiesa ir Meile i musu krikscioniska pasauli? kas tada. Kas lieka is musu Tiesos atsidurus su Tibeto isminciais?, ar Afrikos zulusais. Tiesa ir Meile? ar buna? poroje tai tikrai nevaiksto.
ieva
2012/10/18 16:43:09 16:43:09
[/quote]
nei as ju prasiau,nei maciau, nei man idomu.Be sentenciju tu nulis, nemoki nuosekliai ir sklandziai bendrauti.
suburbejo"Standartinė Be saibu 2012 Spalio 18, 18:27
Kiek patarimu tau daviau?"
Paprasciausiai nori matyt diskusija kitur pakreipti,i sau palankesne vaga, taip sakant paziureti ka as cia tau dabar atsakysiu. Tie pigus ejimai man senai zinomi, pats kartais naudoju.
Be saibu
2012/10/18 16:50:45 16:50:45
Ok. As pasitraukiu, pigiais ejimais gaisindamas laika.