Labas rytas, Brangučiai! Na, ir neramaus Jūsų vakaro čia būta - kovos ir įsivaizduojamos pergalės šūksniai dar tebeaidi. Tik... su kuo kovota? Ak, mieli donkichotai...
Svečias: Sitoj svetainej seniai pastebeta, kad susirinke be galo pavydus zmones, kurie paskende savo nesekmese, sekso trukume yra visai netolerantiski kitaip mastantiems.
Čia ir sau taikote? Šitoj svetainėj seniai pastebėta, kad kai neturi argumentų, oponentą apšauki sekso trūkumu. Tik štai galvoju- iš kur tie kitus kaltinantys sekso trūkumu taip gerai žino sekso trūkumo pasekmes.
Svečias: Tiesa ta, kad kuo daugiau žmogus mintyse ištvirkęs ir pilnas nukrypimų, tuo labiau niekina taip vadinamąją kūnišką meilę.
Oralinis manęs nežemina, nes žmogaus kūnas man nekelia pasišlykštėjimo. Priešingai. Tobulas Tobulybės kūrinys. Instrumentas, skirtas išreikšti meilę. Apie analinį mano nuomonė kitokia.Lady-scorpio
Kazkoks neatitikimas pacios svarstymuose, o ka cia pati ka tik parasiai-Tik mane erzina, kai antivertybės pateikiamos kaip vertybės.
nebesusigaudau kas pas tave tos vertybes, sexas , bet koks, kaip fiziologinis reiskinys ,negali buti vertybe, gimines pratesimas, vaiku gimimas, stai vertybe. O visa kita jausmai, lyrika.............ir i stalo apacia galva susitrenkusi
Na, niekaip nepastebiu neatitikimo svarstymuose, kad ir kaip stengiuosi. Rimtai. Vertybės yra tai, kas leidžia žmogui užtikrintai stovėti ant žemės ir kelia į dangų, antivertybės - tai, kas žlugdo žmogų. Man, pavyzdžiui, Meilė yra aukščiausia vertybė, o grupiniame sekse jos nė-ra. Ir ką ,Tamsta, vis apie tą stalo apačią, nesuprantu tų užuominų ir Jūsų patirties su stalo apačia. Juk jau nebe kūdikis Tamsta, o žavus jaunikaitis, tai keturiomis neberopojat.
Svečias: Scorpion, dar pabuk su mumis, na reikia tau ta tavo geluoni islupti
Nepavyks. Greičiau nagus nusilaužysit mano geluonį belupdami.
Svečias: Das ist gut, scorpina pribaigem. Pasitrauke diktantu taisyt.
Menki žmogeliai susitapatina su minia ir jaučiasi kietesni kalbėdami ,,mes'' asmeniu. Geriau kalbėkit už save. Na, be to, esate neteisus - skorpionka kaip feniksas - tut kak tut.
Svečias: Labai antipatiska motera, tik tarakonui i pora tiktu, grupinis ir tas neima
Ačiū už komplimentą. Tarakonui irgi netinku, klausiau, sakė - never. O vat grupinis tai norėtų, bet bijo: Man naudos nebutu, gal ji kaip voro "Juodoji nasle" patele po visko mane pribaigs...'' Na, bet aš tai grupinio nenoriu.
Be saibu: Lady ne tsrs "perlai", o brandi moteris.
Ech, Draugeli, nesu aš brandi moteris - vis bandau tokia būti.
Jei rimtai, nepykit ant manęs, kad nepritariu aukščiausiai sekso rūšiai - grupiniam seksui. Grupuokitės į sveikatą. Jei tik Jums tai gerai ir jei taip jaučiatės laimingi. Kiekvienam savo. Tik nesiskelbkite atradę kažką ypatingo, nes tai netiesa. Ir kam, kai negali pasiekti ant šakos kabančio aromatingo apelsino, sakyti, kad nieko nėr geriau už pašalusią bulvę. Visiems geros dienos. Šventiems ir nusidėjėliams.