Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

Grupinis seksas - ar sutiktumėte?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 09:05:23 09:05:23

Svečias:
Svečias: zinai! dar bezdziones valgo bananus,o tu ju nevalgai??? atsargiai,gali ir tu netycia supanaseti i bezdzione ar dar i koki kita gyvuna kuris irgi vartoja toki maista kuri ir tu vartoji )). dabar net nezinau kaip cia su vandeniu,nes ji vartoja visos gyvybes formos,tai kaip cia taip? Jei ieskosi panasumu tai ju rasi ir su velniu ir su dievu,bet panasumai nereiskia kad esi vienas is ju. Linkiu siek tiek placiau matyti pasauli o ne tik bezdziones,nors gali buti sunku pastebeti daugiau jei pats esi bezdzione ir aplink tik bezdziones.

Matai, skirtibgai nuo tokiu pimpagalviu - bezdzionzmogiu, ash nei ish maisto nei ish vandens kulto nedarau - ir tai pripazystu kaip fioziologine butinybe. Tau. pimpilu begalvojanciam, matyt tai tikslas ir auksciausia siekiamybe....

ziauru! na bet tokia realybe.as ir is sekso kulto nedarau o tu kiek supratau is sekso darai kulta,tik is maisto ne va cia ir skiriasi musu poziuriai ir del to as gyvendamas stengiuos gyventi laisvai o tu esi priklausoma nuo kazkokio tavo susikurto sekso kulto. Na bet nenusimink,visi turi vienokiu ar kitokiu priklausomybiu.Mano gan bjauri priklausomybe yra rukymas,kiti smaguriauja degtine,dar kiti priklausomi nuo tikejimo ar narkotiku,ar dar kokio meslo....Tu va esi priklausoma sekso kulto. Dabar del fiziologines butinybes! na seksas gal ir nera pirmo butinumo fiziologine butinybe,bet tai dievo duotas budas zmonijais islikti ir daugintis,be to dauginimosi nebutu nei tu kurie ta maista vartotu.Nebutu nei manes nei taves,jei musu proteviai ir tevai nebutu pimpagalviai ir nebutu pasidulkine. Bet kadangi jie tai dare,tai siandien esame mes cia ir nuo to ar mes dulkinsimes toliau ar ne priklausys ir tai ka mes paliksim po saves. Visgi kaip beziuresi ir bevartysi,tas dulkinimasis yra visko pradzia ir tai net ir didesne fiziologine butinybe,nes nevalges numirtum o nesidaugines isnyktum.Ir geriau jau buti pimpagalviu nei teslagalviu fanatiku kuri tik dievas per smegenis gali dulkint.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 09:14:30 09:14:30

[quote="Svečias]
ziauru! na bet tokia realybe.as ir is sekso kulto nedarau o tu kiek supratau is sekso darai kulta,tik is maisto ne va cia ir skiriasi musu poziuriai ir del to as gyvendamas stengiuos gyventi laisvai o tu esi priklausoma nuo kazkokio tavo susikurto sekso kulto. Na bet nenusimink,visi turi vienokiu ar kitokiu priklausomybiu.Mano gan bjauri priklausomybe yra rukymas,kiti smaguriauja degtine,dar kiti priklausomi nuo tikejimo ar narkotiku,ar dar kokio meslo....Tu va esi priklausoma sekso kulto. Dabar del fiziologines butinybes! na seksas gal ir nera pirmo butinumo fiziologine butinybe,bet tai dievo duotas budas zmonijais islikti ir daugintis,be to dauginimosi nebutu nei tu kurie ta maista vartotu.Nebutu nei manes nei taves,jei musu proteviai ir tevai nebutu pimpagalviai ir nebutu pasidulkine. Bet kadangi jie tai dare,tai siandien esame mes cia ir nuo to ar mes dulkinsimes toliau ar ne priklausys ir tai ka mes paliksim po saves. Visgi kaip beziuresi ir bevartysi,tas dulkinimasis yra visko pradzia ir tai net ir didesne fiziologine butinybe,nes nevalges numirtum o nesidaugines isnyktum.Ir geriau jau buti pimpagalviu nei teslagalviu fanatiku kuri tik dievas per smegenis gali dulkint.[/quote]
Jo - pimpagalvis vis dar ish akmens amziaus mentailteto neishlipes apie laisve peza )) - butinybe su hedonizmu maisho. Daugiau komentaru nebereiki - neben Wiljamso citata - "dievas vyra apdovanojo 2 organais - galva ir pimilo, bet per mazai kraujo pripyle, kad abu kartu veiktu" - panashu nuo deguonies stygiaus tavo smegeneles jau atrofavosi - liko tik bezdzioninis - pimpilinis incilektas ;D

PS KOKIU idiotu reikia buti, kad per atstuma oponento lyti nuspeti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 09:28:51 09:28:51

Nenustatinejau lyties,tai gramatine klaida,bet perskaityk ka pats ar pati parasai ir nenustebk del klaidu. Jo kalbant ar bendraujant su zmogum lyti nustatyti imanoma ir idijotu buti nereikia,bet konkreciu zanuda ir chamu buti butina jei net ir per atstuma bendraujant jauciama butinybe izeidineti( bezdzione,pimpagalvis ir pan). o stumti ant manes kad as tave izeidineju ner reikalo,nes cia jau reikia buti visisku pridurkuar pridurke jei tikies kad tu kazka koliosi o tas kazkas tau aciu pasakys.Esi cmo ir atlieka. jei negalvotum apie grupini,tai nebutum cia o kadangi esi cia tau grupinis rupi,bet ima pyktis kai to neturi,o to neturi kadangi tokios fobines asmenybes niekada jo ir netures.ka gi,gali sprogti is pykcio ir pavydo,bet jei su zmonem bendrausi jas lygindamas AR LYGINDAMA su bedzionem,tai grupini galesi aptureti nebent tik su bezdzionem.Taigi pedink i zoosoda ir ieskokis partneriu grupiniam o ne pylk cia savo pagieza sitam forume.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 09:40:18 09:40:18

Svečias: Nenustatinejau lyties,tai gramatine klaida,bet perskaityk ka pats ar pati parasai ir nenustebk del klaidu. Jo kalbant ar bendraujant su zmogum lyti nustatyti imanoma ir idijotu buti nereikia,bet konkreciu zanuda ir chamu buti butina jei net ir per atstuma bendraujant jauciama butinybe izeidineti( bezdzione,pimpagalvis ir pan). o stumti ant manes kad as tave izeidineju ner reikalo,nes cia jau reikia buti visisku pridurkuar pridurke jei tikies kad tu kazka koliosi o tas kazkas tau aciu pasakys.Esi cmo ir atlieka. jei negalvotum apie grupini,tai nebutum cia o kadangi esi cia tau grupinis rupi,bet ima pyktis kai to neturi,o to neturi kadangi tokios fobines asmenybes niekada jo ir netures.ka gi,gali sprogti is pykcio ir pavydo,bet jei su zmonem bendrausi jas lygindamas AR LYGINDAMA su bedzionem,tai grupini galesi aptureti nebent tik su bezdzionem.Taigi pedink i zoosoda ir ieskokis partneriu grupiniam o ne pylk cia savo pagieza sitam forume.

Liumpenu visais laikais buvo - cia apie tave, kruskis kaip nori - nes daugiau nieko neistengi - ir nereikia tu tavo snarglishku etiniu - filosofiniu makaronu, bezdzionzmogi ;D Ne sutor supra crepidam.

Labai kalta

L

1 įrašai

2011/08/22 15:41:17 15:41:17

Man tai, tiesa sakant, ir vienas ir kitas pasibjaurėjimą keliat
O maniau, kad esu tolerantiška abiejų stovyklų žmonėms.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 19:44:52 19:44:52

O čia dar ir beždžionių yra?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 19:49:41 19:49:41

Indra: Seksas yra nuostabu ir be galo malonu, bet... As nesuprantu vieno dalyko. Tarkime, yra seima. O vyras labai nori ir stengiasi ikalbinti savo zmona, kad ji sutiktu dalyvauti grupiniame - vyras, ji ir jo draugas. Sito niekaip nesuprasiu. Kuo tas malonumas grupiniame didesnis? Ir kaip vyras gali duoti savo zmona kitam? Kas galetu man tai paaiskinti? Ar jus sutiktumete dalyvauti grupiniame sekse?

Sutikciau dalyvauti grupiniame, jei partneriai man simpatiski ir musu lukesciai sutampa. Taciau su tais zmonem gilesni jausmai neturi sieti, kad po to nebutu neigiamu pasekmiu. Tiesiog tai turi buti zmones, su kuriais veliau bendrauti nebutina.

Audrius_red-hot

A

61 įrašai

2011/09/08 11:01:21 11:01:21

Svečias:
Indra: Seksas yra nuostabu ir be galo malonu, bet... As nesuprantu vieno dalyko. Tarkime, yra seima. O vyras labai nori ir stengiasi ikalbinti savo zmona, kad ji sutiktu dalyvauti grupiniame - vyras, ji ir jo draugas. Sito niekaip nesuprasiu. Kuo tas malonumas grupiniame didesnis? Ir kaip vyras gali duoti savo zmona kitam? Kas galetu man tai paaiskinti? Ar jus sutiktumete dalyvauti grupiniame sekse?

Sutikciau dalyvauti grupiniame, jei partneriai man simpatiski ir musu lukesciai sutampa. Taciau su tais zmonem gilesni jausmai neturi sieti, kad po to nebutu neigiamu pasekmiu. Tiesiog tai turi buti zmones, su kuriais veliau bendrauti nebutina.

pritariu

Kuldiga

K

1 įrašai

2011/09/09 20:51:28 20:51:28

Man tai su 2 merginom noretusi, o jei 2 vyrai moteris turi buti ne mano, o tai paskui ir liks kazkokia kurva. Moteris be pagarbos...

ieva

I

96405 įrašai

2011/09/09 21:05:37 21:05:37

Kuldiga: Man tai su 2 merginom noretusi, o jei 2 vyrai moteris turi buti ne mano, o tai paskui ir liks kazkokia kurva. Moteris be pagarbos...

nu jo, supratau... o tai tau su 2 kurvom noretusi, ane? o tavoji, ta kur verta pagarbos, lauktu sugriztancio namo dvigubo kurvininko, ane? Gelezine vyriska logika, nei pridesi, nei atimsi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume