Svečias:
Taigi ir plesiu . Mano drauge nera tikra ar ji noretu,na bet as esu tikras kad as noreciau ir manau jei mano drauge sutiktu,tai as tikrai pasistengciau kad jai tai butu itin malonu. Nerasau is lempos,todel kad su dviem merginom kartais tenka tai daryti ir tai tikrai yra labai faina.Svarbu kad grupiniame sekse dalyvautu tokie zmones,kurie megaujasi ne tik savo bet ir partneriu patiriamais malonumais ir stengiasi kad jie butu kuo svelnesni.Na del svelnumo,tai cia jau kiekvienam pagal skoni,nes yra tokiu kuriems nevisai patinka svelnumas.Bet viso grupinio esme-pilnas pasitikejimas ir svelnus bei geranoriski santykiai. Jei galeciau palyginti grupini seksa su kazkuo,tai pirmiausiai kas ateina i galva....na sedekit ir baliavokit vienas arba dviese o po to tryse arba keturiese.manau pajusit skirtuma ,tai man bent jau kazkas panasaus ir sekse.As nesureiksminu sekso iki kazko svento ar nusikalstamo. sekse sventa yra partneris arba keli partneriai(jei tai grupinis) ir stengimasis kad jiems butu malonu ir gera o nusikalstama-tai egoistiskas siekimas patenkinti tik savo geisma.Jei partneriai tinkami,tai jie jau tikrai pasistengs kad jus liktumet patenkintas ar patenkinta o jus turetumet savo ruoztu pasirupinti jais.Jei galvojat kad ji ar jis sekse jums reikalingas tik tam kad patenkinti jus,tai apie grupini geriau jums net nesvajot.ir nemanau kad su tokia egoistiska asmenybe atsirastu norinciu uzsiimti grupiniu seksu.Taigi: jei mokate sekse pastebeti ne tik save o ir tuo seksu su jumis uzsiimancius partnerius,tai tik belieka atsikratyti fobiju bei kompleksu ir bent jau pabandyti pasinerti i tuos malonumus apie kuriuos pagalvojote. Na o del mano drauges! as esu pozityvas ir manau kad su laiku man pavyks ja prisikalbinti. todel kad siais malonumais as noreciau dalintis su ja...gaila kad dabar as turiu dziaugtis siais malonumais mano draugei nezinant ir atsargiai,kad ji nesuzinotu.Aisku atsiras cia ir tokiu kurie mane pasileidusiu apvadins,bet tokiems noriu atsakyti:kad jei tai kaip as elgiuos yra paleistuvyste,tuomet kitas kelias yra tik atsisakymas to ,o tai jau yra fanatizmas o ne gyvenimas.Tik pamise fanatikai gali atsisakyti saves del fobiju ar tikejimo ar kazkokiu pasenusiu "normu". Nemanau kad norint gyvenime buti laimingu reikia atsisakyti tai ka duoda gyvenimas,bet skirtumas yra tik : galima graziai paimti tai ka duoda gyvenimas,ir galima ta pati atimti arba pavogti. nesupraskit tiesiogiai,manau kas nores tas perskaitys tarp eiluciu ka noriu pasakyti.Ir jei jusu isitikinimai jums kuzda,kad grupinis ne jums,na tai vadinasi ne jums ir tai nera blogai.lygiai taip kaip ir nera blogai jei jums patinka grupinis.Kiekvienas pats renkasi kas jam patinka ir kas jam tinka. Bet bent jau pabandyti turetumet,jei jau apie tai kalbate.Kazkaip visi nemegsta tokiu zmoniu,kurie net nepabande jau pradeda aiskinti kad tai yra neskanu,kad tai yra blogis,...net neparagave jau aiskina kad supykino. Tureti savo nuomone apie grupini (teigiama ar neigiama) gali tik tie kurie tai yra patyre o tie kurie to nepatyre jie net neturi supratimo apie ka kalbama ir gali papasakoti tik tai ka jiems kazkas pasakojo ar ko jie buvo mokomi auklejami.
o pabaigai: manau kad ne tik sekse,bet ir visame gyvenime o sekse ypatingai PAGRINDAS YRA DUOTI O NE IMTI.Kai sita gerai suprasit,tada grupinis atrodys kitaip.
Bezdziones pastoviai grupini propaguoja - jokiu fobiju ar fanatizmo - tai KUO tu nuo pvz, makakos skiriesi, niekaip neikertu?