Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Ar spontaniški žmonės patrauklesni, nenuobodesni?

Ar spontaniški žmonės patrauklesni, nenuobodesni?

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/07/03 18:52:27 18:52:27

Be saibu:
Svečias:
Žinai, tikrai būna laikas, bent jau man buvo (mokykloje), kai labai bijojau bent kiek išsiskirti iš bandos. Maždaug - kas ką pagalvos... O paskui pakliuvau institute į tokią ,,menininkų" šutvę, kur visi tokie biški priplaukę ir jiems dzin ta visuomenės nuomonė.
O paskui jau viskas kaip nuo to kalniuko rogutėmis... Ir, ko gero, sulig amžiumi dar ir pagreitį įgauni:)
Ir įdomiausia yra tai, kad kitas lyg ir norėtų tokio chaoso ir ugnelės kasdienybėje, bet va patys imtis tos iniciatyvos nė iš vietos. Nori - tai stumk ir trauk... Kol pajėgsi ir kol atsibos

padekok Dievui, kad kaip nuo kalniuko.
Pakankama zinau kur pries kalniuka.

Ir nesakyk, kad ti rozem kelias klotas.

O taip... Tikrai ne tik rožėm:)
Bet man regis, kartais iš nedidelių dalykų tokios globalios problemos sukuriamos! Kai tereikia tik kiek atsipalaiduoti ir žiūrėti į viską kiek žaismingiau.
Aš, tarkim, nematau jokio ryšio tarp spontaniškumo ir barakudų pasigavimo. Nu niekaip nematau:)
Čia pagal jus maždaug - prarasiu budrumą ir sveiką protą, tai būtinai su blogais kėslais kažkas šalia atsiras:)
Eik, Skaviau, drąsiai, šypsokis atvirai tau mieloms moterims, nebijodamas jų reakcijos ir tikrai sutiksi tokią, kokios tu lauki. Daugiau polėkio ir mažiau problemų kūrimo ten,kur jų nėra!

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/03 18:55:16 18:55:16

Be saibu:
Svečias:

Tuomet paaiškink, o kokios moters nori tavo minimas bet kuris vyras?
tos kuriomis žaviesi - nepagaunamos, nes tu joms neįdomus. tos, kurios tavimi žavisi - iš tikro domisi pinigais, o tu joms neįdomus. taip išeina.. kad laikai, kad niekam nesi įdomus. tai ar tikrai kreivas plytas pakišo peliukui?

Ne vyras moterie, o zmogus.
Myleti ir buti mylimas. Su visom isimtim.

Bet tai ką pats pasakei aukščiau, kad visos moterys be išimties nori tik susitvarkyti buitį... Tarsi moterys ne žmonės ir nenori mylėti ir būti mylimos.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/07/03 18:59:15 18:59:15

Svečias:
Bet tai ką pats pasakei aukščiau, kad visos moterys be išimties nori tik susitvarkyti buitį... Tarsi moterys ne žmonės ir nenori mylėti ir būti mylimos.

Parodyk kur taip pasakiau?!

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/03 19:01:02 19:01:02

Be saibu:
Apie materialia gerove, apie ka kalbejo Skaivius, tau patvirtins bet kuris vyras su kai kuriom isimtim.
Ir su kai kuriom isimtim saves nematot, nes tiesa suri.
Nepriimk asmeniskai.

Štai čia

Be saibu

B

623 įrašai

2012/07/03 19:05:17 19:05:17

Ugnelė.:
Aš, tarkim, nematau jokio ryšio tarp spontaniškumo ir barakudų pasigavimo. !

Keista. Ar gali prie taves barakuda kabintis?
O alfonsas? Ar lygu alfonso menas ir barakudos?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/07/03 19:08:19 19:08:19

Svečias:
Be saibu:
Apie materialia gerove, apie ka kalbejo Skaivius, tau patvirtins bet kuris vyras su kai kuriom isimtim.
Nepriimk asmeniskai.

Štai čia

As taves anoje temoje klausiau, ar ilgai kabinesies.
Parasyta su kai kuriom isimtim.
Taves nepazines apie druska nekalbesiu.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/07/03 19:13:49 19:13:49

Be saibu:
Ugnelė.:
Aš, tarkim, nematau jokio ryšio tarp spontaniškumo ir barakudų pasigavimo. !

Keista. Ar gali prie taves barakuda kabintis?
O alfonsas? Ar lygu alfonso menas ir barakudos?

Turbūt lygu...
Alfonsų aš nedominau, bent neatsimenu.
Bet vistiek nėra ryšio tarp spontaniškumo ir Alfonso. Ar čia spontaniškumą prilygini visiškam proto praradimui? Juk dar yra toks dalykas, kaip nuojauta, įžvalgumas, nepamiršk.
Jau sakiau - įvertink, ar tavo poelgis negali turėti tragiškų pasekmių.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/07/03 19:23:13 19:23:13

Ugnelė.:
Turbūt lygu...
.

Matai kaip, o komentuoji. Galiu sau leisti uzsimerkti ir pirkti.
Tarkim sakyciau,
Meiles nera, yra seksas uz pinigus. Ir kas tada, kad kai kurios zavingos? Kur spontaniskumas?

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/03 19:28:52 19:28:52

Be saibu:
Svečias:
Be saibu:
Nepriimk asmeniskai.

Štai čia

As taves anoje temoje klausiau, ar ilgai kabinesies.
Parasyta su kai kuriom isimtim.
Taves nepazines apie druska nekalbesiu.

kokioj dar anoj temoj?
Na, atleiskite, kad jau aš neverta jūsų dėmesio, tai ir likite virti savo sultyse, mielas mieganti gražuoli.

Ugnelė.

U

506 įrašai

2012/07/03 19:32:39 19:32:39

Be saibu:
Ugnelė.:
Turbūt lygu...
.

Matai kaip, o komentuoji. Galiu sau leisti uzsimerkti ir pirkti.
Tarkim sakyciau,
Meiles nera, yra seksas uz pinigus. Ir kas tada, kad kai kurios zavingos? Kur spontaniskumas?

Na, aš neturėjau galvoje tokių dalykų - spontaniško sekso su bet kuo, spontaniško santykių kūrimo su bet kuo. Neturėjau galvoje veiksmo su pasekmėm. Juk toks seksas irgi turi pasekmes, emocines, psichologines, ar klystu?
Turėjau galvoje elementarų padorų elgesį ir spontaniškumą jame. Ir manau, kad Skaviaus atveju ir yra būtent tas trūkumas ir nereikia eiti į tokius kraštutinumus.
Mano drauge, man regis, tu labai puikiai supratai, ką aš norėjau pasakyti, tik nori išprovokuoti, juk taip?:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume