skavius: Be saibu: Vadinasi gera diena
Geros merginos, blogi berniukai.
O skaivius, dar ir apie savuosius trukumus kalba. Blogi berniukai trukumu neturi.
Su "defektais" berniukai reprodukcijai netinkami.
Ar ne tokia situacija Lt?
Po to kai vienos vaikus augina situacija keiciasi.
Bet pasikeitus situacijai iškyla grėsmė, kad vėliau pagaliau sulauktas dėmesys bus iš barakudų ir paliktų vienišų mamų, kurioms už meilę svarbiau apsirūpinti materialiai, duok Die, kad bent vienišos mamos jaustų kažką daugiau, nei gerbūvio potraukį.
Aš manau, Skaviau, tu kažkaip per sudėtingai žiūri į tą spontaniškumą.
Niekas čia nekalba apie tokios svarbos dalykus, kaip finansiniai įsipareigojimai ir rimtų santykių kūrimas ir pan. Yra sričių, kur spontaniškumas negalimas ir nepateisinamas.
Bet spontaniškumas kasdienėse smulkmenose, ypač su antra puse, tikrai labai faina....
Na ar eitum vėlai vakare per lietų su botais tamsoje pasivaikščioti, kad pasijausti tokia nematoma rudens dalele ar pagalvotum, kad neverta lydytis?
Ar berenkant voveruškas sutiktum ekspromtu su antra puse pasimylėti Varėnos miškuose ant samanų jai pasiūlius?
Jei namie paliktum pusiau paruoštą mėsą pietums, o bevaikštant staigiai užeitų noras papietauti kiniečių restorane, suveiktų protas, kad neapsimoka ar pasiduotum norui?
Ar kokioje nors mugėje radęs tau super fainą Crazy daiktą jį pirktum ar ne, nes tai nebuvo tavo planuose?
Čiuožtum su rogutėm dienos metu nuo Tauro kalno, kur daug kas gali pamatyti ar pagalvotum, kad tai vaikiška?
Čia taip ant durniaus pavyzdžiai, kas man taip staigiai šovė į galvą.
Bet patikėk - kai perkratau visus geriausius man nutikusius dalykus, labiausiai įsimintinus, atnešusius pačias netikėčiausias pasekmes, visi jie buvo labai neplanuoti. Gal net prasilenkiantys su sveiku protu ir dalies jų žmonės nebūtų palaiminę ar supratę.
Ką tai duoda? Duoda drąsos kitiems neįprastiems poelgiams, duoda supratimą, kad gyvenimas labai įdomus ir kad daug gražių dalykų tiesiog įprastai nesimato.
Vienintėlis dalykas, tuo momentu atsakyti sau į klausimą - o kas gali nutikti blogiausio, jei taip pasielgsiu?
Jei tragiškų pasekmių nėra, tada - pirmyn!
Gal aš labai klystu, bet man va šitai yra spontaniškumas, ką aš labai visada vertinau kituose.