labai pasikeicia

ieva
2012/07/01 19:41:05 19:41:05
labai pasikeicia
ieva
2012/07/01 19:53:40 19:53:40
ko neduoda? eik futbola ziuret cia daug nesidraskes Pasismaukysi tuo paciu ir uzteks
skavius
2012/07/01 22:52:08 22:52:08
Ne, aš šį pavyzdį pateikiau tik norėdamas patikslinti, jog nespontaniški žmonės, tai ne tie principingi taisyklių ir tvarkos vergai. Sutinku, gal straipsnis toks parašytas su pakeltu tonu, bet čia ką radau apie konkrečiai spontaniškus žmones. Tačiau kad ir kaip atrodytų straipsnis kritiškas, jis paaiškina daugelio žmonių elgseną, gyvenimo būdą, su kokiais man teko susidurti. Toks sutapimas, kad toji mano draugė tikrai yra spontaniška ir kaip, kad straipsnyje minėta, jinai šeimoje patyrė auklėjimą nuolatinio reguliavimo forma, tai jos spontaniškumas regis išsiugdė tarsi bėgimas nuo taisyklių, kaip nesenai reklamoje buvo šūkis " būk dabar, daryk dabar, negalvok!". Na, bent laimei, ji puikiai supranta savo elgiasi, tai problemų gyvenime tikrai neturės kaip kiti, kuriuos pažįstu ir nesuprantu ką jie iš vis mąsto ir ar išvis kąnors planuoja gyvenime.
Aš kalbu ne apie vargą, kurį žmonės turi dėl savo spontaniškumo, tą straipsnį rašiau ne aš. [b:3oavrjo5]Aš klausiu apie spontaniškumą, kai pasielgiama neplanuotai, neapgalvotai, neišanalizavus galimų pasekmių.[/b:3oavrjo5]
Problema yra tame, kad aš ieškau problemos priežasties kodėl nesusirandu širdies draugės, kodėl su vis kelinta mergina susipažinus aš neatrodau vertas dėmesio, patrauklus? Gal per daug ramus, gal, kad intravertas, gal, kad ne vėjavaikis, gal nuoboda? [b:3oavrjo5]Čia klausiu ar gali būt priežastis, jog nesu spontaniškas? Ar tai trukdo patrauklumui?[/b:3oavrjo5] Štai toji spontaniškoji draugė tai tikrai nestokoja dėmesio. Taigi, kame reikalas?
ieva
2012/07/02 08:45:28 08:45:28
Greičiau tave traukia tokios merginos, kurioms tu neįdomus - sunkiai pasielkaimas tikslas. Čia daugiau su psichologais kalbėtis reikėtų, kad iškapstyti priežastis kodėl taip yra.
Blogiau - kad pats sau atrodai nuobodai. Bet juk yra veikla, kuri tave uždega, dėl ko galėtum atsisakyti maisto ir miego.. Tai ko ja neužsiimi?
senas hr.
2012/07/02 09:45:56 09:45:56
Apie spontaniskuma manau, kad vyrams sudetingiau elgtis spontaniskai nei moterims ,velgi del tos pacios prigimties skirtumu. Bet gal galima ta spontaniskuma vystyti kazkaip dirbtinai, o gal kartais net butina . Man kazkaip tai risasi su entuziazmu arba dalyvavimu esamam momente.
O ar spontaniski zmones patrauklesni, tai jau priklauso is ko Kyla tas spontaniskumas. Ar tai noras kam nors padeti be naudos sau, ar del naudos sau, ar kad kokia kiaulyste kam nors iskresti.
ieva
2012/07/02 11:23:05 11:23:05
Spontaniski vyrai neplanuotai duoda boboms i liule ir tiek. Kuo daugiau lupa, sakoma, kad tuo labiau bobos myli tokius vyrus. Ir yra istikimos, nes bijo gauti i liule nuo spontanisko vyro.
Lady-scorpio
2012/07/02 13:01:16 13:01:16
Spontaniškumas - geras dalykas, bet, mano galva, tai tik gyvenimo prieskonis, o ne kasdienė duona. Asmeniškai aš neįsivaizduoju gyvenimo su žmogumi, kasdien valdomu vidinių impulsų, kaip ir neįsivaizduoju gyvenimo su žmogumi, inertiškai besisukančiu rutinos rate. Aš už balansą.
Lengva būti spontaniškam, kol esi vienas ir nepriklausomas, bet poroje (o ypač šeimoje) idėjas ir norus tenka derinti.
Skaviau, veikiausiai nesi nespontaniškas- pats sakai, kad tam tikromis aplinkybėmis Tavo spontaniškumas prasiveržia. Veikiausiai neišdrįsti būti spontaniškas, kaip tik todėl Tave žavi spontaniškos merginos. O joms Tavo ramybė neįdomi.
Be saibu
2012/07/02 13:21:35 13:21:35
Šiandiena turiu norą nusikalbėti.
Man atrodo problemos priežastis tavo merginų amžius. Laikmetis kai jos nori spontaniškai ištekėti.
O pats priėmi asmeniškai.
Poroje pakankama tų spontaniškumų. Ką suplanuoji, žiūrėk jau kita veiki. Na ne taisyklė, bet.
ieva
2012/07/02 13:47:23 13:47:23
ale tikrai. net pyktelėjau kaip nusišnekėjote.
Be saibu
2012/07/02 14:52:58 14:52:58
Vadinasi gera diena
Geros merginos, blogi berniukai.
O skaivius, dar ir apie savuosius trukumus kalba. Blogi berniukai trukumu neturi.
Su "defektais" berniukai reprodukcijai netinkami.
Ar ne tokia situacija Lt?
Po to kai vienos vaikus augina situacija keiciasi.