Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Melagiai

Melagiai

Miela.mergina

M

10 įrašai

2012/01/19 19:04:30 19:04:30

Svečias: Saunuolis Seklys, as ta pati pagalvojau, bet tu mane aplenkei

kame jis saunuolis? kad paranoiskai kvailas?

o gal tu svety ir esi seklys morka, tas pats braizas

PS: gal ir tu nori i mano buvusio draugo grupe istoti? as uztarciau tave ir rekomenduociau,jus ten visi bendra kalba greit rastumet ir fantazuotumet iki paryciu nesamones vis pagrodami jazzmainstream

arba tu jeigu lankstus esi galetum gogo sokti palei jazza

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 19:43:40 19:43:40

Miela.mergina:
Svečias: Saunuolis Seklys, as ta pati pagalvojau, bet tu mane aplenkei

kame jis saunuolis? kad paranoiskai kvailas?
o gal tu svety ir esi seklys morka, tas pats braizas

PS: gal ir tu nori i mano buvusio draugo grupe istoti? as uztarciau tave ir rekomenduociau,jus ten visi bendra kalba greit rastumet ir fantazuotumet iki paryciu nesamones vis pagrodami jazzmainstream
arba tu jeigu lankstus esi galetum gogo sokti palei jazza

Nuo tokiu durniu ir ju draugu geriau laikytis kuo toliau, kad durnumu neuzsikrestum

Miela.mergina

M

10 įrašai

2012/01/19 20:08:12 20:08:12

nu bet jeigu tu pritari tokiom nelogiskom kazkokio nukvakusio seklio morkos mintim, tai su mano buvusiu draugu irgi panasaus metaliteto ir mastymo lygio esat

man nesautu i galva ateit i foruma, ir siaip sau is niekur visai nesusijusioje diskusijoje pritarti kazkokiam morkiniui apie jo fantazijas del afrikos ir kitu diagnoziu

Faina44

F

50 įrašai

2012/03/15 15:27:44 15:27:44

NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija [email protected]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume