Miela.mergina: Kotryna, kyla klausimas kodel nepavyksta isbristi is melagio tinklo?
ar tu jam esi isipareigojusi? ar bendri vaikai? ar bendras turtas? kas trukdo?
jei siaip bendraujat, siusk tu ji kuo toliau, nusispjauk ir pamirsk
As nesuprantu, kad matai jog melagis, tai kam testi guma? kam sau gyvenima gadinti?
PS: man tokia istorija buvo. Siaip netycia susitikau su tokiu vaikinu, pati parodziau iniciatyva, nes mane jis kazkuo patrauke. Sakyciau kazkoks dvasinis rysys buvo. visada man su juo gera budavo, negaliu paaiskint kodel. Vaikinu demesiu niekada nesiskundziau, bet su juo jausdavausi kazkodel saugi ir laiminga.
Be to, jis jaunesnis uz mane buvo. Cia tame ne esme, esme kad buvo labai komplikuota i fantazijas linkusi asmenybe, apskritai dar nesusiformavusi asmenybe, nes jo galvoje daugybe kazkokiu kliedesiu buvo, apskritai jam dare itaka vienas toks draugas. Tas draugas is viso pasimetes gyvenime, nieko nesuvokiantis, o jis klausydavo to draugo kliedesiu.
Taigi, sis mano draugs,isivaziduodamas kad 'yra labai gudrus, su manim elgdavosi maloniai, rupestingai kai budavo su manimi. Bandydamas sudaryti ivaizdi, kad jis nenori manes isitempti i lova, kad as jam rupiu. Jis su manim ir negaletu elgtis nepagarbiai, nes nusluociau as ji nuo zemes pavirsiaus o budamas su draugeliais mane smeizdavo, prisnekedavo visokiu nebutu istorija, visiska tokia durnele padares buvo, tipo girdavosi, kad jam pati ant kaklo kariuosi, kad jam ant manes nusispjaut, nu vaikas kvailas.
Mes isiskyreme, bet dar buvo minciu ji i vieta pastatyti, nes as zinojau ka jis apie mane sneka.
Bet pagalvojau ta nelaiminga pasimetusi vaika paliksiu ramybeje.
tai tiek
Vakar tu buvai Afririka, o siandien jau Miela.mergina. Dar pries kuri gal irgi priminti kuo buvai??? Sakyciau asmenybes susidvejinimas ir susitrejinimas, gal gydytis reiktu? Nes vakar pripylei visiems pamazgu, o dabar jau trolini kitur. Kuo ryt pavirsi, mieloji?