Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Melagiai

Melagiai

Kotryna

K

2 įrašai

2012/01/19 14:16:56 14:16:56

Sveiki,
Turiu rimtą įtarimą, kad susidėjau su melagiu. Bet niekaip nepavyksta išbristi iš šios istorijos ir pasipriešinti melagio rezgamam voratinkliui. Jei esate susidūrę su melagiais, labai prašyčiau pasidalinti savo karčia patirtimis ir patarimais. Parašykite man asmeniškai [email protected]

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 14:34:38 14:34:38

Melagius viešina. O čia...

Miela.mergina

M

10 įrašai

2012/01/19 15:01:39 15:01:39

Kotryna, kyla klausimas kodel nepavyksta isbristi is melagio tinklo?
ar tu jam esi isipareigojusi? ar bendri vaikai? ar bendras turtas? kas trukdo?
jei siaip bendraujat, siusk tu ji kuo toliau, nusispjauk ir pamirsk

As nesuprantu, kad matai jog melagis, tai kam testi guma? kam sau gyvenima gadinti?

PS: man tokia istorija buvo. Siaip netycia susitikau su tokiu vaikinu, pati parodziau iniciatyva, nes mane jis kazkuo patrauke. Sakyciau kazkoks dvasinis rysys buvo. visada man su juo gera budavo, negaliu paaiskint kodel. Vaikinu demesiu niekada nesiskundziau, bet su juo jausdavausi kazkodel saugi ir laiminga.
Be to, jis jaunesnis uz mane buvo. Cia tame ne esme, esme kad buvo labai komplikuota i fantazijas linkusi asmenybe, apskritai dar nesusiformavusi asmenybe, nes jo galvoje daugybe kazkokiu kliedesiu buvo, apskritai jam dare itaka vienas toks draugas. Tas draugas is viso pasimetes gyvenime, nieko nesuvokiantis, o jis klausydavo to draugo kliedesiu.
Taigi, sis mano draugs,isivaziduodamas kad 'yra labai gudrus, su manim elgdavosi maloniai, rupestingai kai budavo su manimi. Bandydamas sudaryti ivaizdi, kad jis nenori manes isitempti i lova, kad as jam rupiu. Jis su manim ir negaletu elgtis nepagarbiai, nes nusluociau as ji nuo zemes pavirsiaus o budamas su draugeliais mane smeizdavo, prisnekedavo visokiu nebutu istorija, visiska tokia durnele padares buvo, tipo girdavosi, kad jam pati ant kaklo kariuosi, kad jam ant manes nusispjaut, nu vaikas kvailas.

Mes isiskyreme, bet dar buvo minciu ji i vieta pastatyti, nes as zinojau ka jis apie mane sneka.
Bet pagalvojau ta nelaiminga pasimetusi vaika paliksiu ramybeje.
tai tiek

Kotryna

K

2 įrašai

2012/01/19 16:39:43 16:39:43

nera jokiu isipareigojimu, bendru vaiku ar turto.
Bet istrinti sio zmogaus is savo gyvenimo nesigauna. Atseit neseniai paaiskejo kad serga veziu. Visiskai pasimetusi. Jei tai tiesa, noretusi padeti zmogui, nes nesu jam abejinga. Bet yra tiek daug priestaravimu sioj istorijoj kurie vercia pagristai suabejoti. Esu susidurusi su sia liga, nuo jos mire mano artimas seimos naris, is savo sunkios patirties zinau, kad paprastai zmones elgiasi kitaip kai turi vezi. Niekaip negaliu suvokti ar aplamai galima juokaiti tokiais dalykais????? Bet yra tiek daug bet ir buvo tiek daug priestaringu veiksmu del kuriu as jau keleta kartu siunciau ji pavelniu, kad visa tai atrodo netikroviska. Todel labai norejau, kad atsilieptu zmones turintys bendravimo su melagiais patirti. Kadangi klausimas yra gan delikatus, nenoriu jo aptarineti viesoje erdveje. Todel labai prasau rasyti man asmeniskai auksciau nurodytu el. pasto adresu.

Miela.mergina

M

10 įrašai

2012/01/19 16:56:21 16:56:21

Kotryna, tu ka is dangaus nukritai?
jei nieko bendro- tai spjauk
Jei abejoji ar serga veziu- tai tegu parodo pazyma, kartu nuvykite pas gydytoja. Juk tai visai paprasta!!!
jei tas kvailys melagis, meluoja net del vezio- tai ten is viso liurbis.
jei nemeluoja del vezio- tu net tuo atveju neprivalai su juo but.

as nesuprantu, ar tu kvaila ar kas tau? kokiu tu laisku nori gaut su kokiom istorijom?
tu eik narpliok savo istorija, keisk kazka, o ne kitu istoriju lauk e-mail.

cia kaip 2x2.

tikrai kazkokie tu keista mergina...

Seklys Morka

S

4 įrašai

2012/01/19 17:28:31 17:28:31

Miela.mergina: Kotryna, kyla klausimas kodel nepavyksta isbristi is melagio tinklo?
ar tu jam esi isipareigojusi? ar bendri vaikai? ar bendras turtas? kas trukdo?
jei siaip bendraujat, siusk tu ji kuo toliau, nusispjauk ir pamirsk
As nesuprantu, kad matai jog melagis, tai kam testi guma? kam sau gyvenima gadinti?

PS: man tokia istorija buvo. Siaip netycia susitikau su tokiu vaikinu, pati parodziau iniciatyva, nes mane jis kazkuo patrauke. Sakyciau kazkoks dvasinis rysys buvo. visada man su juo gera budavo, negaliu paaiskint kodel. Vaikinu demesiu niekada nesiskundziau, bet su juo jausdavausi kazkodel saugi ir laiminga.
Be to, jis jaunesnis uz mane buvo. Cia tame ne esme, esme kad buvo labai komplikuota i fantazijas linkusi asmenybe, apskritai dar nesusiformavusi asmenybe, nes jo galvoje daugybe kazkokiu kliedesiu buvo, apskritai jam dare itaka vienas toks draugas. Tas draugas is viso pasimetes gyvenime, nieko nesuvokiantis, o jis klausydavo to draugo kliedesiu.
Taigi, sis mano draugs,isivaziduodamas kad 'yra labai gudrus, su manim elgdavosi maloniai, rupestingai kai budavo su manimi. Bandydamas sudaryti ivaizdi, kad jis nenori manes isitempti i lova, kad as jam rupiu. Jis su manim ir negaletu elgtis nepagarbiai, nes nusluociau as ji nuo zemes pavirsiaus o budamas su draugeliais mane smeizdavo, prisnekedavo visokiu nebutu istorija, visiska tokia durnele padares buvo, tipo girdavosi, kad jam pati ant kaklo kariuosi, kad jam ant manes nusispjaut, nu vaikas kvailas.
Mes isiskyreme, bet dar buvo minciu ji i vieta pastatyti, nes as zinojau ka jis apie mane sneka.
Bet pagalvojau ta nelaiminga pasimetusi vaika paliksiu ramybeje.
tai tiek

Vakar tu buvai Afririka, o siandien jau Miela.mergina. Dar pries kuri gal irgi priminti kuo buvai??? Sakyciau asmenybes susidvejinimas ir susitrejinimas, gal gydytis reiktu? Nes vakar pripylei visiems pamazgu, o dabar jau trolini kitur. Kuo ryt pavirsi, mieloji?

Miela.mergina

M

10 įrašai

2012/01/19 17:43:06 17:43:06

sekly morkini tu

kokia tau afrika? taip, su afrika susijusi esu tiek , kad mano proproprotevis kiles is afrikos, turiu mulatisko kraujo, tai veikia mano drauga kaip buliu raudonas paltas

Mielieji, prasau man atsakyti, ar cia mazvaikiu formumas ar protiskai atsilikusiu?
Mergina Kotryna is viso nesigaudo, kazkokius voratinklius kitu zmoniu nori painioti, nors savo neispanioja (o jos situacija elementari kaip ABC)
kazkoks seklys morkinis fantazuoja apie afrikas ar dar kazkokius susidvejinimus?
Kas cia per forumas?????

greiciausiai kokiu tai psichiskai problematisku, liguistai suvokianciu tikrove...

Seklys Morka

S

4 įrašai

2012/01/19 17:49:10 17:49:10

Miela.mergina: :lol: sekly morkini tu
kokia tau afrika? taip, su afrika susijusi esu tiek , kad mano proproprotevis kiles is afrikos, turiu mulatisko kraujo, tai veikia mano drauga kaip buliu raudonas paltas

Mielieji, prasau man atsakyti, ar cia mazvaikiu formumas ar protiskai atsilikusiu?
Mergina Kotryna is viso nesigaudo, kazkokius voratinklius kitu zmoniu nori painioti, nors savo neispanioja (o jos situacija elementari kaip ABC)
kazkoks seklys morkinis fantazuoja apie afrikas ar dar kazkokius susidvejinimus?
Kas cia per forumas?????

greiciausiai kokiu tai psichiskai problematisku, liguistai suvokianciu tikrove...

Oho,kaip Miela .mergina greit savo tikraji veida atgavo, kaip is burnos visos bjaurystes pasipyle Tikra Afririka

Miela.mergina

M

10 įrašai

2012/01/19 18:03:20 18:03:20

sekly morkinis, vaziuok i afrika, gal ten ramybe nuo savo fantaziju atgausi? arba relizuok save kuryboje gal nori su mano buvusiu draugu vienoj grupej groti? ten daug gabumu nereikia, ten groja tokia a la jazine muzikike, o tai reiskia jokios dermes ten nereikia, ten kas kaip nori-tas taip groja, ir isivaziduoja kad cia lygis aukstas.

PS: zinau, gal cia apie tave l.rytas rase? arba gal cia tu savo daikta pametei? :

http://foto.lrytas.lt/2009/10/27/rudens-gerybes/

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/19 18:49:22 18:49:22

Saunuolis Seklys, as ta pati pagalvojau, bet tu mane aplenkei

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume