Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → :)

:)

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/08/22 22:34:51 22:34:51

Svečias: Ilgainiui lietus ir egle nusibos... tada uzsinoresi komforto su tuo paciu zmogum.

Galite laikyti mane ciniku, optimistu, romantiku, o gal senų pažiūrų - tačiau dar kartą konstatuoju man nėra svarbu kur, svarbu su kuo, mieliau su mylima ant šieno, ar ganykloje žirgams aplinkui zujant, nei vienam Turkijos gražiausiam kurorte leist laiką ir ne - aš iš tu "asilų" kurie renkasi atidžiai ir ilgai, bet vieną kartą, savo sprendimą gerbia ir vertina, jo neišsižada ir neverkšleną dėl to, jog galėjo pasielgti kitaip. Pripažįstu,priimu - žaidžiu ir esu dėkingas už tas kortas, kurias gavau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 05:05:12 05:05:12

As nesakiau, kad keisti zmogu. Sakiau, kad keisti vieta. Negi tau nesinori sau ir mylimai moteriai suteikti komforta, tiksliau bendrom jegom sau tai susidaryti? Ar manai visa gyvenima taip po egle sedeti?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 05:56:52 05:56:52

Svečias: As nesakiau, kad keisti zmogu. Sakiau, kad keisti vieta. Negi tau nesinori sau ir mylimai moteriai suteikti komforta, tiksliau bendrom jegom sau tai susidaryti? Ar manai visa gyvenima taip po egle sedeti?

Na taip - sukuri moteriai komfortiska vieta, po kurio laiko moteris nusprendzia, kad tu nebelabai i tos vietos interjera isispaisai - tai taip zavingai moteriska...

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 07:12:03 07:12:03

Svečias:
Svečias: As nesakiau, kad keisti zmogu. Sakiau, kad keisti vieta. Negi tau nesinori sau ir mylimai moteriai suteikti komforta, tiksliau bendrom jegom sau tai susidaryti? Ar manai visa gyvenima taip po egle sedeti?

Na taip - sukuri moteriai komfortiska vieta, po kurio laiko moteris nusprendzia, kad tu nebelabai i tos vietos interjera isispaisai - tai taip zavingai moteriska...

Man tik idomu, ar daug vyru taip nuskriausti jauciates? Domina 40+

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/23 07:42:24 07:42:24

Svečias:
Man tik idomu, ar daug vyru taip nuskriausti jauciates? Domina 40+

Esu 40+, abejoju ar kazkuris vyras statistiskai patikimai registruoja kitu vyru seimyninio gyvenimo peripetijas - ir nesijauciu nuskriaustas, tiesiog gavau pamoka, kad ne viskas auksas yra, kas auksu ziba - na su moterimis trigubai atsargesniam buti reikia...

jaucianti

J

452 įrašai

2011/08/23 10:30:48 10:30:48

deepsorrow:
jaucianti:

bet esmė visai ne kur ar kaip - o sakyčiau su kuo jeigu patinka žmogus tai vienodai gerai jausiuosi su juo kad ir lietui lyjant gurkšnodamas kavą po apskurusia egle ir nekelsiu jokiu problemų ir klausimų

aha, man irgi patiktų: po egle lietui lyjant kavą iš degalinės gurkšnot šalia mielo žmogiuko. Aš čia be sarkazmo. tik iki tos eglės nusikapanot kažkaip reiktų ir grįžt. Lietus vis dėlto... Taigi auto nepamaišytų Aišku, išsprendžiama. Viskas išsprendžiama, kai nori. Ne smė. Šios temos esmė: normalu yra tai, kas abiems partneriams kelia komfortą ir atrodo normalu. Temos autorei šitą klausimą reikėtų išanalizuoti su tuo žmogumi.

[b:kmmydqjz]Svečiui:[/b:kmmydqjz] visi mes su savais skauduliais. Atsargumo visiems mums reikia. Tai nereiškia, kad visi vyrai - kiaulės, o visos moterys - išnaudotojos

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume