Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → :)

:)

labaivairuojanti

L

354 įrašai

2011/08/22 17:20:26 17:20:26

Ne esmė mašinoje. Man užkliuvo tai - nejaugi po pasimatymo vaikinas nepalydi merginos namo, o gal tai jau senamadiška?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 18:19:20 18:19:20

As tai nieko pries vairuoti ir vezioti vyra, bet jis turetu kuro uzpilti

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 18:33:35 18:33:35

labaivairuojanti: Ne esmė mašinoje. Man užkliuvo tai - nejaugi po pasimatymo vaikinas nepalydi merginos namo, o gal tai jau senamadiška?

Tikrai taip, labai senamadiška.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 18:40:57 18:40:57

Svečias:
labaivairuojanti: Ne esmė mašinoje. Man užkliuvo tai - nejaugi po pasimatymo vaikinas nepalydi merginos namo, o gal tai jau senamadiška?

Tai dabar tokia mada, kad paleisti pana viena nakti- tegu visokie chuliganai, prievartautojai, iskrypeliai lenda?

jaucianti

J

452 įrašai

2011/08/22 19:13:47 19:13:47

Svečias:

Dabar reikia tokį pupulį atvažiuoti, pasiimti, nuvežti, pasibūti, paskui parvežti, saugiai išleisti prie laiptinės, palaukti, kol užlips į penktą aukštą, ir važiuoti namo

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/08/22 19:53:42 19:53:42

jaucianti:
Svečias:

Dabar reikia tokį pupulį atvažiuoti, pasiimti, nuvežti, pasibūti, paskui parvežti, saugiai išleisti prie laiptinės, palaukti, kol užlips į penktą aukštą, ir važiuoti namo

Taip ir visą tai padarius dar nepamiršti apie lygias teisias ir neduok dieve kada numesti apie tai repliką
O jeigu rimtai tai dažniausiai sakykim paleidžiamos vienos nelabai patikusios ar santykių pradžioje merginos, nes rimčiau draugaujant yra tik du variantai praleidus kartu vakarą - arba miegat pas tave arba pas ją.

Neturėti mašinos mieste nematau jokio trūkumo, vilniuje pakanka maršrutinių "busiukų" kurie dažnai greičiau nei savo auto nuveža, o jei netinka yra pilna taxu paskaičiavus amortizaciją, degalus, draudimą(apie kasko kalbu), dirbant centre dažną mokėjimą už vietą. Imant mėnesį taxi ir mėnesį automobiliu išlaidos gal skiriasi kokiu 100-150 Lt (tiksliai neskaičiavau nes tik 17 dienų su taxu važiavau), bet atkrenta tau galvos skausmas kur ją pastatyt tiek prie namų tiek prie darbo. O ir pasimatymo metu su partnere gali pasimėgauti vynu (aš kategoriškai prieš vairavimą išgėrus, todėl paragavęs kad ir pusę taurės metu raktelius šalin).

Kalbant apie tolimesnes išvykas visada yra auto nuoma, tad jei tik reikia prašom, o dar nepamirškime ir žmonių nusistatymo - "geriau jokios nei bet kokia"
Apibendrinant manyčiau visi renkasi pagal poreikius ir kas ko ieško - jeigu ieškot "taxisto" tai juos ir "kadrinkit" , čia šiaip be pykčio

jaucianti

J

452 įrašai

2011/08/22 20:14:56 20:14:56

Mergina turbūt ne apie taksistą klausė Puiku, kai vyras mąsto racionaliai ir važinėja su taxi, bet ne kiekvienas toks... ir čia turbūt yra du skirtingi dalykai: pasimatymai ir kasdienybė. Į miestą pasisėdėti prie vyno taurės aš irgi važiuoju ne savo mašina. Ir paskui tas vakaras, kaip sakote, jau prasitęsia kaip kur.. taigi auto tikrai nereikalingas. Deja, daugeliu atveju tai būtinybė. Ir jokios čia lygios teisės ar taksistai

a, dar vienas pvz.: susitikimas ten, kur maršrutkės nevažiuoja smagiau sėst į mašiną, nulėkt už miesto, išgert kavos ir nesukant galvos grįžt

Tas vaikinukas nejaučia poreikio, ir ok. Ir valio. Viena mašina mažiau gatvėse. Tačiau jo išrinktajai tai irgi turėtų būti norma. O taip nėra

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:22:21 20:22:21

Vaziavau neseniai su savo exbrangiausiu troleibusu.. po to atgal, irgi troleibusu... pasijauciau, kaip vel 18...

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/08/22 20:47:49 20:47:49

jaucianti: Mergina turbūt ne apie taksistą klausė Puiku, kai vyras mąsto racionaliai ir važinėja su taxi, bet ne kiekvienas toks... ir čia turbūt yra du skirtingi dalykai: pasimatymai ir kasdienybė. Į miestą pasisėdėti prie vyno taurės aš irgi važiuoju ne savo mašina. Ir paskui tas vakaras, kaip sakote, jau prasitęsia kaip kur.. taigi auto tikrai nereikalingas. Deja, daugeliu atveju tai būtinybė. Ir jokios čia lygios teisės ar taksistai
a, dar vienas pvz.: susitikimas ten, kur maršrutkės nevažiuoja smagiau sėst į mašiną, nulėkt už miesto, išgert kavos ir nesukant galvos grįžt
Tas vaikinukas nejaučia poreikio, ir ok. Ir valio. Viena mašina mažiau gatvėse. Tačiau jo išrinktajai tai irgi turėtų būti norma. O taip nėra

Tai vat gal nuo šito ir reikėtų pradėti ir klausimą formuluoti ne ar tai dabar normalu/nenormalu/priimtina ar ne, o greičiau klausti kodėl man tai trukdo/erzina/kelia nepatogumų ir t.t. Lėkt, nulėkt gali ir Prancūzijon kavos su gardėsiu (su tuo lenktu kaip ir rageliu tokiu, pamiršau pavadinimą, kad jį kur velnias ) paskanaut, bet esmė visai ne kur ar kaip - o sakyčiau su kuo jeigu patinka žmogus tai vienodai gerai jausiuosi su juo kad ir lietui lyjant gurkšnodamas kavą po apskurusia egle ir nekelsiu jokiu problemų ir klausimų

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/22 20:53:21 20:53:21

Ilgainiui lietus ir egle nusibos... tada uzsinoresi komforto su tuo paciu zmogum.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume