Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → vyrai bijo protingu moteru?

vyrai bijo protingu moteru?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/15 20:31:19 20:31:19

Tai jau, bijo! O šiaip, moterys, netikėkite vyrais. Aš seniai jais nebepasitikiu. Vyrai mane nuvylė galutinai. Nekenčiu meilės. Save niekinu, kad buvau silpna, įsimylėjusi idiotė ne vieną vyrą ir visi jie mane išdavė, žemino ir niekino net lupti ketino ne kartą. Niekinu erelius vyrus, niekinu politikos vyrus-veidmainius. Jie man atrodo kvailiai, garbėtroškos, materialiai suinteresuoti ir bailiai be ugnelės, be įkvėpimo. Bet moterų vis dėlto negaliu pradėti mylėti – nusiperku žigolo arba vibratorių ir taip gyvenu. Nedusauk, čia gal ne apie tave, dusautojau!

tikimybe

T

12 įrašai

2011/08/16 06:08:44 06:08:44

Svečias: Tai jau, bijo! O šiaip, moterys, netikėkite vyrais. Aš seniai jais nebepasitikiu. Vyrai mane nuvylė galutinai. Nekenčiu meilės. Save niekinu, kad buvau silpna, įsimylėjusi idiotė ne vieną vyrą ir visi jie mane išdavė, žemino ir niekino net lupti ketino ne kartą. Niekinu erelius vyrus, niekinu politikos vyrus-veidmainius. Jie man atrodo kvailiai, garbėtroškos, materialiai suinteresuoti ir bailiai be ugnelės, be įkvėpimo. Bet moterų vis dėlto negaliu pradėti mylėti – nusiperku žigolo arba vibratorių ir taip gyvenu. Nedusauk, čia gal ne apie tave, dusautojau!

Tikriausiai labai iskaudinta moteris raso. bet negalima visu ant vieno kurpalio mauti. Saves niekinimas tikrai nieko nepakeis, jei jau tokios mintys kyla - gal reiketu pas gydytojus apsilankyti? Ir sis patarimas tikrai neturi nieko bendro su norejimu izeisti, tiesiog nuosirdziai norisi patarti. nes kai jau viskas nusidazo juodomis spalvomis ir visi aplinkui nieksai ir priesai - reikia pasirupinti savimi. tai, kad nekenti meiles dar nereiskia, kad ji negali ateiti pas tave. Meile ateina nepriklausomai nuo to ko mes norim ar nenorim, mylim mes ja ar nekenciam, esam stiprus ar silpni. Ji paprasciausiai ateina ir mes priversti draugauti su ja....O argi tai blogai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/16 11:44:41 11:44:41

Svečias: Tai jau, bijo! O šiaip, moterys, netikėkite vyrais. Aš seniai jais nebepasitikiu. Vyrai mane nuvylė galutinai. Nekenčiu meilės. Save niekinu, kad buvau silpna, įsimylėjusi idiotė ne vieną vyrą ir visi jie mane išdavė, žemino ir niekino net lupti ketino ne kartą. Niekinu erelius vyrus, niekinu politikos vyrus-veidmainius. Jie man atrodo kvailiai, garbėtroškos, materialiai suinteresuoti ir bailiai be ugnelės, be įkvėpimo. Bet moterų vis dėlto negaliu pradėti mylėti – nusiperku žigolo arba vibratorių ir taip gyvenu. Nedusauk, čia gal ne apie tave, dusautojau!

Tikrai negalėčiau pasakyti, kad nekenčiu meilės.Ir vyrai manęs nežemino, tik tiesiog santykiai nesusiklostė...Gal jie mylėjo mažiau negu aš...
Neniekinu vyrų, bet...dabar kiekvieno vyro žodis praeina pro keletą mano filtrų. Netikiu absoliučiai nė vienu žodžiu 100%.
Ar tai reiškia, kad aš protinga? Nes tai, ką sako vyrai tiesiogiai, dažniausiai nepasitvirtina, o tai, ką sugebu išskaityti tarp eilučių, beveik visada.
Tai visai nereiškia, kad aš vyrui pasakau, kad suprantu, kad jis meluoja, bet puikiai tą jaučiu.
Net nežinau, ar tai protas, ar tiesiog patirtis.Bet vyrams su manimi tikrai nelengva. Nes liūdna sakyti, bet dauguma yra nesąžiningi, žaidžia dviem ar net trimis frontais - aš tai pajaučiu greit ir gilesni santykiai nesimezga. Jie išsigąsta, kai kartais tiesiog pokalbio metu tiksliai pasakai jų mintis ar svajones, kurių jie nesakė...

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/16 12:08:05 12:08:05

Labai smalsu ir kokios dazniausios svajones ir mintys?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/16 13:12:39 13:12:39

Jos labai skirtingos, priklauso nuo situacijos, kurioje tas žmogus gyvena. Negaliu dabar konkrečiai kažkokios įvardinti.
Bet, jei apibendrintai, daug vyrų nori suprantančios, palaikančios gražios ir seksualios meilužės, kartu nori turėti žmoną ir vaikus su ja. Pagrindinė tokio vyro svajonė - kad meilužė jį dievintų kaip sekso galiūną, būtų visada pasiruošusi įvairiam seksui, kokio jis tik užsimanys, bet nieko nereikalautų, jei jis nenori, o žmona visada turėtų jo laukti su šypsena, skaniais patiekalais ir klusniai išauklėtais vaikais. Beje, jie labai norėtų, kad nė viena jų niekada dėl nieko nepriekaištautų. Meilužė turi teisę žinoti apie žmoną, bet turėtų būti tokia supratinga, kad niekada apie ją neklausinėtų, išskyrus tuos atvejus, kai jis pats nori papasakoti, o žmona, šiukštu, neturėtų kelti jokių priekaištų dėl jo negrįžimų namo ir šventai tikėti komadiruotėmis, darbais, na, dar gal privalomais pasisėdėjimais su draugais.
Abi jos turėtų labai juo didžiuotis ir besąlygiškai tikėti. Ir džiaugtis tiek dėmesio, kiek gauna, nes jam juk sunku su dviem ir dėl laiko stokos, ir dėl finansų kartais

Šita svajonė beveik universali, nors jos niekada neišsakiau garsiai (vyrų negalima nervinti) . Pasakydavau dažniausiai paprastesnius dalykus- pvz., ko jam tą dieną labiausiai norėtųsi arba nuspėdavau, kas sugadino nuotaiką ir pan.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/16 13:46:51 13:46:51

Na is aprasoma tenka suprasti, kad bendraujate su "durniu ieskanciais".
O kaip tai susije su sia tema?

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/16 14:08:44 14:08:44

Taip, kad protingos moterys paprastai lengvai suvokia tokius vyrų planus ir su jais neprasideda. Todėl, jie tokių ir nemėgsta.
Beje, neparašiau, kad visų vyrų tokios svajonės ir, kad tik tokius teko sutikti.

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/16 19:02:10 19:02:10

Svečias: Jos labai skirtingos, priklauso nuo situacijos, kurioje tas žmogus gyvena. Negaliu dabar konkrečiai kažkokios įvardinti.
Bet, jei apibendrintai, daug vyrų nori suprantančios, palaikančios gražios ir seksualios meilužės, kartu nori turėti žmoną ir vaikus su ja. Pagrindinė tokio vyro svajonė - kad meilužė jį dievintų kaip sekso galiūną, būtų visada pasiruošusi įvairiam seksui, kokio jis tik užsimanys, bet nieko nereikalautų, jei jis nenori, o žmona visada turėtų jo laukti su šypsena, skaniais patiekalais ir klusniai išauklėtais vaikais. Beje, jie labai norėtų, kad nė viena jų niekada dėl nieko nepriekaištautų. Meilužė turi teisę žinoti apie žmoną, bet turėtų būti tokia supratinga, kad niekada apie ją neklausinėtų, išskyrus tuos atvejus, kai jis pats nori papasakoti, o žmona, šiukštu, neturėtų kelti jokių priekaištų dėl jo negrįžimų namo ir šventai tikėti komadiruotėmis, darbais, na, dar gal privalomais pasisėdėjimais su draugais.
Abi jos turėtų labai juo didžiuotis ir besąlygiškai tikėti. Ir džiaugtis tiek dėmesio, kiek gauna, nes jam juk sunku su dviem ir dėl laiko stokos, ir dėl finansų kartais
Šita svajonė beveik universali, nors jos niekada neišsakiau garsiai (vyrų negalima nervinti) . Pasakydavau dažniausiai paprastesnius dalykus- pvz., ko jam tą dieną labiausiai norėtųsi arba nuspėdavau, kas sugadino nuotaiką ir pan.

juokinga, kad tokiu kvailiu moteru yra, kurios taip tiki esancios aiskiareges. O is tikro joms tik truksta demesio.

Svetlana

S

980 įrašai

2011/08/16 19:10:48 19:10:48

Ka tik isejo knyga "Laisvas zmogus ar auka" Wayne W. Dyer. Labai butu naudinga jums perskaityti. Ir, miela moterie, nenurasykite saves, savo jausmu ir vyru - viskas pataisoma, tereikia pakeisti poziuri..

ieva

I

96405 įrašai

2011/08/16 19:59:35 19:59:35

Svečias:
juokinga, kad tokiu kvailiu moteru yra, kurios taip tiki esancios aiskiareges. O is tikro joms tik truksta demesio.

Nepatinka atpažinti savo svajones?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume