2011/08/17 06:00:39 06:00:39
Svečias: Taip, kad protingos moterys paprastai lengvai suvokia tokius vyrų planus ir su jais neprasideda. Todėl, jie tokių ir nemėgsta.
Beje, neparašiau, kad visų vyrų tokios svajonės ir, kad tik tokius teko sutikti.
Ne nemegsta, nei bijo, paprasciausiai nenaudingos.
Ar moteris kuri supranta zodi paleistuvyste jau vadinama protinga?
Ar norit pasakyti, kad liberalios moterys yra neprotingos?
2011/08/17 08:23:57 08:23:57
Liberalios moterys yra ištvirkėlės - duoda tam, kad daugiau užmoka, o vaikus numeta visuomenei, prasčiokams auginti.
2011/08/17 15:53:28 15:53:28
2011/08/17 16:15:43 16:15:43
Svečias: Liberalios moterys yra ištvirkėlės - duoda tam, kad daugiau užmoka, o vaikus numeta visuomenei, prasčiokams auginti.
is kur tokia nuomone, kiba negauni kitaip
2011/08/17 17:16:17 17:16:17
Ach,jus vyrai,vyrai...Taigi kas mes be jusu-protingu,pasitikinciu..
2011/08/18 06:37:52 06:37:52
Ne vyrai, o debiliukai bijo protingų, kur kas už juos sąmoningesnių moterų, štai kame esmė.
2011/08/18 15:15:48 15:15:48
Laiminga ir turtinga moteris - tai puslapis, skirtas moterims, norinčioms būti laimingoms, turtingoms bei norinčioms sukurti ir išlaikyti laimingą šeimą bei puikius savijautą su mylimais banditais ar šiaip mafijozais arba su ministrų ar Aukščiausiojo teismo teisėjų sūneliais. Pagrindinis tikslas - paskatinti moteris imtis aktyvių veiksmų ir padėti suprasti, kad apgauti mafijozą vyrą ir tapti finansiškai nepriklausomai bei laimingai. Tai nėra taip sunku, kaip atrodo, jei išmosime teisingai įspirti kokiam turčiui į jo silpną vietą. Bankrutuojantis Gelažnikas mums jau nebetinka - šitas nusmurgėlis. Jei turite klausimų, patariu kreipkitės: [email protected], ten jums maloniai patars kaip sėkmingai ir saugiai patvarkyti kokį bagočių.
2011/08/19 21:07:03 21:07:03
Kam mums reikalingas bukas stuobrys vyras, nemokantis nei mąstyti, nei aiškiai reikšti minčių ir nuosekliai jas dėstyti? Koks malonumas būtų iš sekso su tokiu lepuniu? Geriau jau originalus vibratorius nei toks vyras. O ir celibatas nebūtų jokia problema, ir apskritai mes linkusios teikti pirmenybę malonumams, kuriais gali mėgautis nepriklausomai nuo prakaitu smirdančių vyrų. Mūsų gyvenime yra kur kas svarbesnių dalykų už seksą, galite neabejoti. Geriau aš jau skaniai pavalgysiu, pažiūrėsiu televizorių ir atsigersiu kavos nei užsiiminėsiu seksu su neatsakingu ir nekultūringu vyru. Gera knyga ir vynas man geriau už neraštingą vyrą. O ir draugės vertingesnės, kam man papildomi rūpesčiai ir nesauga? Geriau išmintingas individualistas, nepriklausomas katinas nei niekam tikęs vyras.
2011/08/20 08:28:18 08:28:18
Ką tik perskaitėte straipsnį ir jo išmintį panaudojote kaip savo?
2011/08/20 08:40:23 08:40:23
Svečias: Kam mums reikalingas bukas stuobrys vyras, nemokantis nei mąstyti, nei aiškiai reikšti minčių ir nuosekliai jas dėstyti? Koks malonumas būtų iš sekso su tokiu lepuniu? Geriau jau originalus vibratorius nei toks vyras. O ir celibatas nebūtų jokia problema, ir apskritai mes linkusios teikti pirmenybę malonumams, kuriais gali mėgautis nepriklausomai nuo prakaitu smirdančių vyrų. Mūsų gyvenime yra kur kas svarbesnių dalykų už seksą, galite neabejoti. Geriau aš jau skaniai pavalgysiu, pažiūrėsiu televizorių ir atsigersiu kavos nei užsiiminėsiu seksu su neatsakingu ir nekultūringu vyru. Gera knyga ir vynas man geriau už neraštingą vyrą. O ir draugės vertingesnės, kam man papildomi rūpesčiai ir nesauga? Geriau išmintingas individualistas, nepriklausomas katinas nei niekam tikęs vyras.
cia tas is psichuskes vel raso
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume