Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Laiskas dienorasciui...

Laiskas dienorasciui...

valetas

V

23 įrašai

2010/07/18 21:28:10 21:28:10

As noriu myleti, geisti, noriu jaustis laukiamas, o gal ir mylimas. Noriu, kad manes kas nors pasiilgtu, kad galeciau apkabinti, prisiglausti pabuciuoti... Atrodo tu siltu jausmu prisikaupe tiek daug, bet jie lyg uzdaryti ir nemoku ju isleisti laukan. O gal nera zmogaus kam ju isleisti. Nors ir pasitaiko kartais kas mano kelyje, bet nemoku as viso to duoti. Pasedi, pasneki, pasivaikstai, o as net uz rankos nepaimu merginos.Komplimentu nesakau, kazkaip man jie dirbtinai skambetu pazinties pradzioje. Negaliu sakyti, kad taip ir neisdrystu, net nezinau. Kazkas vis laiko mane, o paskui parejes namo griauziuosi, kad esu toks saltas ledo gabalas. Taip ir nutruksta draugyste po keliu pasimatymu.
Nesuprantu tu moteru, nors ir zinau kad ju ir nereikia suprasti. Jas reikia tik myleti, bet sito as daryti irgi nemoku. Gal pritruksta kantrybes, nezinau.. Bet jei mane atstumia ir pasirodzius po savaites vel kalbina as negaliu kaip niekur nieko bendrauti. Mintyse isgyvenes eilini atstumima ir susitaikes su juo, as tai merginai tegaliu buti siurkstus ir nutraukti santykius. Ir taip su visomis nutinka... Nutraukti santykius as visada rasiu priezasti. Nekaltinu moteriskos gimines, cia as toks...

Sis laiskas net nezinau kam yra skirtas, gal dienorasciui kurio niekad nesu rases. Tiesiog rasau blogu emociju pagautas po dar vienos nutrauktos pazinties...

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/19 04:51:37 04:51:37

Labas rytas [quote:2rxlz2rb]Jas reikia tik myleti[/quote:2rxlz2rb]

valetas

V

23 įrašai

2010/07/19 08:06:58 08:06:58

Sapo: Labas rytas [quote:10qboy9m]Jas reikia tik myleti

[/quote:10qboy9m]

Labas
Bet meile juk ne iskarto atsiranda ir taip speja pazintis nutrukti. Nejaugi moterys nori girdeti is karto meiles ir susizavejimo prisipazinimus, nors jie ir nebus nuosirdus. Tiesiog viskam juk reikia laiko. As kai sakysiu , kad myliu tai noriu tuom buti visiskai tikras.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/19 08:11:16 08:11:16

[quote:3aftb17c] Nejaugi moterys nori girdeti is karto meiles ir susizavejimo prisipazinimus[/quote:3aftb17c], nemanau, manau pradžiai užtenka ir nuoširdaus labas

insieme_noi

I

23 įrašai

2010/07/19 08:42:21 08:42:21

Nesusikoncentruok i lyciu skirtumus. jei sunku bendrauti su moterim, negalvok,kad tai moteris, galvok, kad tai tiesiog draugas, niekatrosios gimines.
Del komplimentu. jei tau kazkas grazu, kazkas patiko, tai taip ir pasakyk garsiai, o ne mintyse.
Moterys- tokie pat zmones, ne marsieciai.

bunairtaip

B

7 įrašai

2010/07/19 09:43:41 09:43:41

Valetas: As noriu myleti, geisti, noriu jaustis laukiamas, o gal ir mylimas. Noriu, kad manes kas nors pasiilgtu, kad galeciau apkabinti, prisiglausti pabuciuoti... Atrodo tu siltu jausmu prisikaupe tiek daug, bet jie lyg uzdaryti ir nemoku ju isleisti laukan. O gal nera zmogaus kam ju isleisti. Nors ir pasitaiko kartais kas mano kelyje, bet nemoku as viso to duoti. Pasedi, pasneki, pasivaikstai, o as net uz rankos nepaimu merginos.Komplimentu nesakau, kazkaip man jie dirbtinai skambetu pazinties pradzioje. Negaliu sakyti, kad taip ir neisdrystu, net nezinau. Kazkas vis laiko mane, o paskui parejes namo griauziuosi, kad esu toks saltas ledo gabalas. Taip ir nutruksta draugyste po keliu pasimatymu.
Nesuprantu tu moteru, nors ir zinau kad ju ir nereikia suprasti. Jas reikia tik myleti, bet sito as daryti irgi nemoku. Gal pritruksta kantrybes, nezinau.. Bet jei mane atstumia ir pasirodzius po savaites vel kalbina as negaliu kaip niekur nieko bendrauti. Mintyse isgyvenes eilini atstumima ir susitaikes su juo, as tai merginai tegaliu buti siurkstus ir nutraukti santykius. Ir taip su visomis nutinka... Nutraukti santykius as visada rasiu priezasti. Nekaltinu moteriskos gimines, cia as toks...

Sis laiskas net nezinau kam yra skirtas, gal dienorasciui kurio niekad nesu rases. Tiesiog rasau blogu emociju pagautas po dar vienos nutrauktos pazinties...

esi truputi drovus ir nepasitikintis savimi...
jei nepavyksta pasakyti merginai, kad ji patinka, kad nori pratesti pazinti, parasyk jai tai po susitikimo zinute;) tiesiog paklausk, ar sekmingai grizo, kada vel pasimatysit ir kad tau buvo gera su ja...tik tiek! juk mergina butinai turi zinoti, kad ji tau rupi.

Kaikada

K

298 įrašai

2010/07/19 09:50:57 09:50:57

Pasedi, pasneki, pasivaikstai, o as net uz rankos nepaimu merginos.Komplimentu nesakau, kazkaip man jie dirbtinai skambetu pazinties pradzioje. Negaliu sakyti, kad taip ir neisdrystu, net nezinau. Kazkas vis laiko mane, o paskui parejes namo griauziuosi, kad esu toks saltas ledo gabalas. Taip ir nutruksta draugyste po keliu pasimatymu.

Nežinau, kiek autoriui metų, bet manau, kad patinkančią merginą bent jau už rankos paimti išdrįsti reikėtų, nes, jei mergina nejaučia aboliučiai jokių dėmesio ženklų, tai ir galvoja, kad ji tau visai nepatinka. Komplimentų sakyti nemoki, tai bent jau už rankos paimti gal paprasčiau?

Bet jei mane atstumia ir pasirodzius po savaites vel kalbina as negaliu kaip niekur nieko bendrauti. Mintyse isgyvenes eilini atstumima ir susitaikes su juo, as tai merginai tegaliu buti siurkstus ir nutraukti santykius. Ir taip su visomis nutinka... Nutraukti santykius as visada rasiu priezasti. Nekaltinu moteriskos gimines, cia as toks...

Įdomu, kaip supranti atstūmimą? jei atstūmė, tai po savaitės nekalbins. Panašu, kad pats nerodai jokios iniciatyvos, bet norėtum, kad merginos tai iš karto kabintųsi ant kaklo ir ištirptų iš susižavėjimo tavimi, o jei jos to nedaro, pasijunti atstumtas. Taip patenki į užburtą ratą, kurio šaknys -tavo viduj...

Teisingai rašai -nutrauktos, nes panašu, kad tu tai darai pats. Pamąstyk apie tai, pabandyk pažiūrėti į save merginos akimis.Sėkmės

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/19 09:52:08 09:52:08

ar žinute rašyt ar pasakyt ,koks skirtumas, iš karto gi matyt jos požiuris i tave ,tik pabendraut užtenka.

aviniuke

A

22 įrašai

2010/07/19 10:38:32 10:38:32

Tu primeni man viena zmogu, sutikta darnioje poroje. Ar tu nesi tas pats Paulius? ... Gaila man tada taves... Nori kad tave myletu, bet nemoki pats? Kiekvienas moka... O gal tiesiog nerandi sau vertos? Gal tau ne laikas? uzsiimk kokia kita veikla, o meile ateis pati... Nes jei taip ir kapstysies, kaip kiuale apelsinuose, galiausia issirinksi supuvusi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/19 10:48:21 10:48:21

Kaikada:

Nežinau, kiek autoriui metų, bet manau, kad patinkančią merginą bent jau už rankos paimti išdrįsti reikėtų, nes, jei mergina nejaučia aboliučiai jokių dėmesio ženklų, tai ir galvoja, kad ji tau visai nepatinka. Komplimentų sakyti nemoki, tai bent jau už rankos paimti gal paprasčiau?

Įdomu, kaip supranti atstūmimą? jei atstūmė, tai po savaitės nekalbins. Panašu, kad pats nerodai jokios iniciatyvos, bet norėtum, kad merginos tai iš karto kabintųsi ant kaklo ir ištirptų iš susižavėjimo tavimi, o jei jos to nedaro, pasijunti atstumtas. Taip patenki į užburtą ratą, kurio šaknys -tavo viduj...

Teisingai rašai -nutrauktos, nes panašu, kad tu tai darai pats. Pamąstyk apie tai, pabandyk pažiūrėti į save merginos akimis.Sėkmės

Na metu visgi nera mazai man, 29 turiu. Na bent sms buvau parases kad ji grazi o uz rankos nebuvau paemes. Lyg nesinorejo dar, man reikia laiko, norejau ja taip pazinti. Norejau tiesiog bendrauti. Su imtymiais dalykais tai vos ne bet kuri grazi moteris gali kuriam laikui suvilioti vyra. O as noriu susizaveti ne tik jos kunu. Juk jei pradesiu buciuotis tai iskart galva pamesiu

Del atstumimo. Buvo jau pora pasimatymu, sms su visokiais labas rytas, labanakt ir t.t. Ji gyvena kitam mieste ir as netoli jos vazinejau su reikalais. Bet pasakiau, jog pas ja neuzsuksiu nes vazineju ne vienas. Parasiau, o ar butum norejus kad uzsukciau, sypsenele uzdejau. Nu ir dingo mergaite ir nieko neberase. Kita diena sms dar rasiau bet vel jokio atsakymo. dingo visai savaitei nors pries tai intensyviai susirasinejom. Paskui vel lyg niekur nieko, labas ka veiki, raso. Paklausus kur buvo visa savaite, atsako jog sugedo abieju telefonu garsas. Telefonu mikrofonu gedimai juk neturi itakos sms rasymui... dar keleta sms ir mandagiai su ja atsisveikinau. Na gal as cia vel pasikarsciavau, gal reikia toleruoti tokius isidirbinejimus, na bet mane zeidzia toks bendravimas. Juk tikrai galima normaliai bendrauti, su pagarba vienas kitam ir t.t. Tuo labiau kad teko tokius santykius kazkada tureti. Zodziu daugiau ar maziau bet su dauguma pazinciu taip nutinka.

Aciu visiems uz komentarus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume