Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Laiskas dienorasciui...

Laiskas dienorasciui...

valetas

V

23 įrašai

2010/07/19 10:53:58 10:53:58

aviniuke: Tu primeni man viena zmogu, sutikta darnioje poroje. Ar tu nesi tas pats Paulius? ... Gaila man tada taves... Nori kad tave myletu, bet nemoki pats? Kiekvienas moka... O gal tiesiog nerandi sau vertos? Gal tau ne laikas? uzsiimk kokia kita veikla, o meile ateis pati... Nes jei taip ir kapstysies, kaip kiuale apelsinuose, galiausia issirinksi supuvusi...

Vardo savo nesisakysiu, bet nesu tas pats Paulius. O del veiklos,net nezinau. Darbo turiu sociai, jau noretusi vakarus leisti ne dirbant o su mylimu zmogumi..

EditaSa

E

65 įrašai

2010/07/19 11:44:26 11:44:26

"Bet pasakiau, jog pas ja neuzsuksiu nes vazineju ne vienas. "
Is siu zodziu galima padaryti neteisingas isvadas. Ar paaiskinai - kodel negali net kavos sustoti 20 minuciu Ar su bosu vazineji, ar su sunkiu ligoniu. O gal su moterimi :D kuri nesuprastu vizito pas kita taigi nekaltink jos

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/19 20:56:34 20:56:34

Jei ir toliau busi toks arogantiskas, pasiputes, priekabiausi del partnerio elgesio, nepripazinsi partnerio emociju,. tai ir mirsi senberniu.

x,x,x

X

476 įrašai

2010/07/19 21:53:16 21:53:16

aviniuke: Tu primeni man viena zmogu, sutikta darnioje poroje. Ar tu nesi tas pats Paulius? ... Gaila man tada taves... Nori kad tave myletu, bet nemoki pats? Kiekvienas moka... O gal tiesiog nerandi sau vertos? Gal tau ne laikas? uzsiimk kokia kita veikla, o meile ateis pati... Nes jei taip ir kapstysies, kaip kiuale apelsinuose, galiausia issirinksi supuvusi...

mano vardas deja ne paulius ir kas tau sakė kad noriu kad mane mylėtų nemylėjo ir nereikia gyvenu vienas ir priprates cia rasineju todel kad man patinka padiskutuot nori zinot mano varda tai jis Rimantas tau kanors tai reiske atsakau nereiskia tai jokio skirtumo koks vardas cia virtuali erdvė.ir forumas o ne pazinciu klubas cia viesas ciatas,

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/20 05:48:53 05:48:53

[quote:pkcnpeqr]Tiesiog rasau blogu emociju pagautas po dar vienos nutrauktos pazinties...[/quote:pkcnpeqr] tikiuosi jau praėjo blogos emocijos, parašyk laiškelį ir pasilabink

valetas

V

23 įrašai

2010/07/20 09:59:04 09:59:04

Svečias: Jei ir toliau busi toks arogantiskas, pasiputes, priekabiausi del partnerio elgesio, nepripazinsi partnerio emociju,. tai ir mirsi senberniu.

Nemanau, kad toks esu koki mane aprasei, bet tikrai butu idomu isgirsti kuom pagristum savo nuomone.

valetas

V

23 įrašai

2010/07/20 10:02:18 10:02:18

Sapo: [quote:1i4na404]Tiesiog rasau blogu emociju pagautas po dar vienos nutrauktos pazinties...

tikiuosi jau praėjo blogos emocijos, parašyk laiškelį ir pasilabink [/quote:1i4na404]

Labas Sapo. Blogos emocijos jau vakar praejo, bendrauju cia ir bandau i save paziureti is sono.

Sapo1295820256_db

S

533 įrašai

2010/07/20 10:03:57 10:03:57

Labas V
ir vėl stebi, rašyk, laišką

Nereikia

N

630 įrašai

2010/07/20 12:09:41 12:09:41

O aš manau, kad su tavimi viskas tvarkoje. Nepaimi už rankos - vadinasi ne laikas. Nesakai komplimentų - labai puiku, jie vistiek nieko nekeičia ir dažnai skamba banaliai. Tiesiog per daug pergyveni dėl santykių eigos. Negalvok, nesirūpink, lai viskas einasi savaime.

Paragvajus

P

8 įrašai

2010/07/20 14:10:12 14:10:12

Valetas: As noriu myleti, geisti, noriu jaustis laukiamas, o gal ir mylimas. Noriu, kad manes kas nors pasiilgtu, kad galeciau apkabinti, prisiglausti pabuciuoti... Atrodo tu siltu jausmu prisikaupe tiek daug, bet jie lyg uzdaryti ir nemoku ju isleisti laukan. O gal nera zmogaus kam ju isleisti. Nors ir pasitaiko kartais kas mano kelyje, bet nemoku as viso to duoti. Pasedi, pasneki, pasivaikstai, o as net uz rankos nepaimu merginos.Komplimentu nesakau, kazkaip man jie dirbtinai skambetu pazinties pradzioje. Negaliu sakyti, kad taip ir neisdrystu, net nezinau. Kazkas vis laiko mane, o paskui parejes namo griauziuosi, kad esu toks saltas ledo gabalas. Taip ir nutruksta draugyste po keliu pasimatymu.
Nesuprantu tu moteru, nors ir zinau kad ju ir nereikia suprasti. Jas reikia tik myleti, bet sito as daryti irgi nemoku. Gal pritruksta kantrybes, nezinau.. Bet jei mane atstumia ir pasirodzius po savaites vel kalbina as negaliu kaip niekur nieko bendrauti. Mintyse isgyvenes eilini atstumima ir susitaikes su juo, as tai merginai tegaliu buti siurkstus ir nutraukti santykius. Ir taip su visomis nutinka... Nutraukti santykius as visada rasiu priezasti. Nekaltinu moteriskos gimines, cia as toks...

Sis laiskas net nezinau kam yra skirtas, gal dienorasciui kurio niekad nesu rases. Tiesiog rasau blogu emociju pagautas po dar vienos nutrauktos pazinties...

Tiesiog tokia siandien tavo busena.Siandien negali pasakyt komplimento, ryt taip pat negalesi. Bet ateis laikas ir pats stebesies, kaip lengva taps bendrauti. Bet kokia kaina esi pasiruoses uz tai moketi ? Is patirties galiu pasakyti, kad svajoti reikia atsargiai nes norai pildosi. Ir kas su tavim vyksta siandien yra tavo vakar dienos minciu proekcija.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume