Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Neištikimybės požymiai

Neištikimybės požymiai

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/17 13:07:24 13:07:24

tina 20-25: kaip suprast ar vyras istikimas aisku o tai kaip atskirt pana istikima ar ne?

visos moterys istikimos...sau

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/26 15:37:09 15:37:09

Sveiki,

Beskaitinėdamas radau tema apie ištikimybe, viska perskaitęs suprantu, kad kai kartai mes vyrai tampam įtartini jus į mus žiūrit per padidinamąjį stiklą, bet ar nepersistengiate? Turiu drauge kuri visiškai nepasitiki manim nors su kitom nebendrauju, nesusitinku, nerašau, kai noriu susitikti su draugais iškart sakoma, kad einu į pasimatymą, kai pamato mane skypej ar facebooke irgi ta pati sako, praktiškai negaliu niekur eiti, bet kai kviečiu ją eiti drauge ji nenori, bet vis kartoja , kad manim sunku pasitikėti. Ar tai nėra perdėta? Ar visos taip elgiasi?

Malonu bus sužinoti jūsų nuomonę ir patirtį.

Kirkė

K

10 įrašai

2010/09/26 15:57:50 15:57:50

Svečias: Sveiki,

Beskaitinėdamas radau tema apie ištikimybe, viska perskaitęs suprantu, kad kai kartai mes vyrai tampam įtartini jus į mus žiūrit per padidinamąjį stiklą, bet ar nepersistengiate? Turiu drauge kuri visiškai nepasitiki manim nors su kitom nebendrauju, nesusitinku, nerašau, kai noriu susitikti su draugais iškart sakoma, kad einu į pasimatymą, kai pamato mane skypej ar facebooke irgi ta pati sako, praktiškai negaliu niekur eiti, bet kai kviečiu ją eiti drauge ji nenori, bet vis kartoja , kad manim sunku pasitikėti. Ar tai nėra perdėta? Ar visos taip elgiasi?

Nesamone... nebent tu kazkada baisiai ta jos pasitikejima kuom nors sugriovei... o siaip - kam tau reikalinga moteris, kuri visiskai tavim nepasitiki? ir aplamai - kokie cia santykiai, kai nera pasitikejimo? susirask normalia moteri, nes cia chroniska pas ja - niekad ji neisgis ir tu niekad neturesi normalaus gyvenimo.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/26 20:52:30 20:52:30

O DAR PAMATO TAVE ČIA TAI TURĖTŲ IŠVIS PASIUST

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/27 08:03:26 08:03:26

Stebėtojas

Aš neužsiregistravęs darnioje poroje tik į forumą parašiau apie santykius nes tai man svarbu.

Kirke,

Dažnai apie tai pagalvoju, atrodo jau ruošiuosi ta pasakyti, bet būna sunku ypač kai su ja esu nemažai laiko. Dėl sugriovimo niekada nebuvau sugriovęs. Tiesiog man su ja budavo gera ir tikėjausi, kad viskas praeis laikui begant, pradės pasitikėti, bet dėja.

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/27 08:40:43 08:40:43

Toks harakteris o harakterį sunkiausia pakeist ir savo tai ka jau kalbėt apie kito!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/09/27 08:59:49 08:59:49

Svečias: Sveiki,

Visu pirma tai, egzistuoja moteru tipas kurios linkusios savintis.
Blogai darai, kad tam pasiduodi, nebent pats to nori.
Su laiku netures draugu ar hobiu. Bet uz tai galesi pilna teise vadintis antraja puse.
As gal paties paklausiu. Kieno gyvenima ruosiesi gyventi, savo ar jos?

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/27 10:30:57 10:30:57

Tai vat kas yra, kad jau kelis draugus praradau gerus per viską. Na savintis tai savinasi, besinori leist lipt ant galvos, bet kai tik pradedu kalbėt kad kažkas nepatinka pradeda kalbet kad as tau bloga kad nevertinu jos ir geriau skirtis.

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/09/27 10:48:41 10:48:41

kiekvienas isproteja savaip.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/27 11:09:20 11:09:20

Svečias: Tai vat kas yra, kad jau kelis draugus praradau gerus per viską. Na savintis tai savinasi, besinori leist lipt ant galvos, bet kai tik pradedu kalbėt kad kažkas nepatinka pradeda kalbet kad as tau bloga kad nevertinu jos ir geriau skirtis.

O ką taip jau labai tu joje vertini?
Na, kai jau nieko nebeturėsi - nei vieno draugo ir savęs kaip asmenybės, tada jau nieko tau ir nebeliks, tik jos įsikabinus laikytis.
Tu žmogus ar kažkieno šešėlis???

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume