2010/08/10 08:42:56 08:42:56
Per daug meilaus nebuna Manau daugiausiai pasako per daug atsainus elgesys.. jei mano vyras pradeda keistai elgtis, as perbalu visa... Va radau jos tel skambuti EKS. Nieko neklausiau, nieko nesakiau, bet elgesi stebejau kaip po padidinamuoju stiklu...
2010/08/16 19:34:24 19:34:24
RAGUOTA: kartais ir pozymiu nebuna... su vyru graziai gyvenom, laiku i darba ir is darbo, i balius visur kartu ir is baliu kartu iseidavom, atskirai negastroliuodavom, pykdavomes tik del smulkmenu... na zodziu - ideali seimynele... ir viskas sugriuvo per minute... atejo verkdamas i miegamaji ir prisipazino, kad buvo neistikimas, o as sukroviau daiktus ir pasiunciau kuo toleliau... stai jum ir pozymiai
Skaitau ka parasete ir matau savo gyvenima...Lygiai taip ir buvo - viskas atrode puiku, neturejau prie ko prikibti, o kai atsirado nuojauta, dar labiau neturejau prie ko prikibti. Tai yra menas! Taip moketi viska nuslepti puse metu. O kai suzinojau kokios aistros, kokia meile, kokie planai uz mano nugaros - tai tada mano viena dalis numire.... Taip,kad kartai tu pozymiu tiesiog nepamatysit, ypac jei to nebuvote patyre. Dabar jau suprasciau...
2010/08/17 05:13:51 05:13:51
RAGUOTA: kartais ir pozymiu nebuna... su vyru graziai gyvenom, laiku i darba ir is darbo, i balius visur kartu ir is baliu kartu iseidavom, atskirai negastroliuodavom, pykdavomes tik del smulkmenu... na zodziu - ideali seimynele... ir viskas sugriuvo per minute... atejo verkdamas i miegamaji ir prisipazino, kad buvo neistikimas, o as sukroviau daiktus ir pasiunciau kuo toleliau... stai jum ir pozymiai
Nu bet jus tikrai raguota boba, visai neismananti zmoniu santykiu. Nuo tokiu reik laikytis atokiau.
rudnosiukas
R
1260 įrašai
2010/08/17 05:19:08 05:19:08
Bus žmogeliui gyvenimiška pamoka..., kad ne prisipažinėt ir gailėtis reikia, o slėpt nuo bobos ir viskas bus tvarkoje.
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/08/17 08:36:18 08:36:18
...tiesiog man atrodo, kad jei tavo antra pusele neistikima fiziskai, tai jau yra praeitos visos kitos , kaip emocine, dvasine ir gal dar kokios kitos... taigi nebelieka nieko kas jus vienytu ir is esmes pagalvojus gi tie santykiai jau seniai nebe tokie kokie buvo... Bet is kitos puses mes neturime teises savintis kito zmogaus ir kai zmogus per daug prisirisa prie kito, gal but yra tokiu budu baudziamas arba taip gydomas... tai tokie butu mano pasapaliojimai prisisiurbus pilstuko.
2010/08/17 10:33:16 10:33:16
senas hrienas: ...tiesiog man atrodo, kad jei tavo antra pusele neistikima fiziskai, tai jau yra praeitos visos kitos , kaip emocine, dvasine ir gal dar kokios kitos... taigi nebelieka nieko kas jus vienytu ir is esmes pagalvojus gi tie santykiai jau seniai nebe tokie kokie buvo... Bet is kitos puses mes neturime teises savintis kito zmogaus ir kai zmogus per daug prisirisa prie kito, gal but yra tokiu budu baudziamas arba taip gydomas... tai tokie butu mano pasapaliojimai prisisiurbus pilstuko.
o kas per pilstukas? gerai veikia
senas hrienas
S
540 įrašai
2010/08/17 13:05:31 13:05:31
Moteris_Ji: senas hrienas: ...tiesiog man atrodo, kad jei tavo antra pusele neistikima fiziskai, tai jau yra praeitos visos kitos , kaip emocine, dvasine ir gal dar kokios kitos... taigi nebelieka nieko kas jus vienytu ir is esmes pagalvojus gi tie santykiai jau seniai nebe tokie kokie buvo... Bet is kitos puses mes neturime teises savintis kito zmogaus ir kai zmogus per daug prisirisa prie kito, gal but yra tokiu budu baudziamas arba taip gydomas... tai tokie butu mano pasapaliojimai prisisiurbus pilstuko.
o kas per pilstukas? gerai veikia
Veikia gerai, bet pagirios liudnos... matyt nesubalansuotas
MorrisJUDITH19
M
1 įrašai
2010/09/08 04:59:12 04:59:12
Don't have money to buy some real estate? You should not worry, because that's achievable to take the loans to resolve such kind of problems. So take a student loan to buy all you need.
Kitas draugelis
K
45 įrašai
2010/09/08 13:17:00 13:17:00
MorrisJUDITH19: Don't have money to buy some real estate? You should not worry, because that's achievable to take the
loans to resolve such kind of problems. So take a student loan to buy all you need.
Kas čia per debilas paskolas studentiškas siulo ar tai neištikimybės požymis?
2010/09/09 12:38:32 12:38:32
kaip suprast ar vyras istikimas aisku o tai kaip atskirt pana istikima ar ne?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume