Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Normalios merginos baigia išnykti?

Normalios merginos baigia išnykti?

bruke

B

87 įrašai

2009/08/13 11:22:09 11:22:09

Nikas1:
bruke:
ieskau nuo tada kai prasidejo paauglyste, taip nuo 12, gal net anksciau:)
nu kada pradejo rupeti berniukai:) ir kiekviena draugyste su berniuku dave tikrai geru dalyku, del nei vieno nesigailiu, kad ir kas butu nutike...
Tu mini, kad isdraugavai tik viena karta ir tai tik 2 sav:) na ir tai yra saunu, siulyciau nesustoti ir bendrauti toliau su merginomis,eiti i kina, klubus, iskylas, keliones, renginius, patiems kazka suorganizuoti, nesedeti namie. JEi nedirbciau, tai su mielu noru sugrisciau i tuos laikus kai daug visur galejai nueiti, sudalyvauti. Tik kai praeina laikas, suvoki kad dar daugiau galejai padaryti tuo laikotarpiu:) Dabar jau darbas riboja, bet is darbo gali daug ka isspaust O merginu stenkis nevertinti, tieisog atrasti ju viduje kazka grazaus ir suteikti sansa buti zmogumi be etikeciu...Ir aisku pats save stebek, ko tau siuo metu labiausiai reikia, kas keiciasi tavo viduje...Rasai apie istvirkima dar seksualinis gyvenimas gana svarbus tiek moteriai ,tiek vyrui, o sekso kryptis yra tiek normalios, kiek abiem partneriam priimtinos. VIenam sado-mazo atrodys normalus dalykas, kitam ne ir viskas, tokius santykius sunku testi toliau arba vienas nores grupinio sekso, o kitas ne.(cia daugiau as kalbu apie dvieju zmoniu seksualine energija, kai vienam reikia maziau kitam daugiau).

Eik eik.
Čia per televiziją rodė, kad taip nusimanai? Aš tai nemačiau.

aisku, gali ignoruoti tai kas tau sakoma ar siaip nuosirdziai patariama:) visgi pats uzvedei tema ir tas tau aktualu, gyvent ismoksi tik tada kai atrasi pats savo kelia, o ne kitu klausysi:)
bent asmenybe tapsi, o ne kazkieno suniuku

Nikas1

N

190 įrašai

2009/08/13 11:32:45 11:32:45

bruke:
aisku, gali ignoruoti tai kas tau sakoma ar siaip nuosirdziai patariama:) visgi pats uzvedei tema ir tas tau aktualu, gyvent ismoksi tik tada kai atrasi pats savo kelia, o ne kitu klausysi:)
bent asmenybe tapsi, o ne kazkieno suniuku

Ačiū, Bruke, už Tavo tikrai nemenką indėlį.

solle

S

1 įrašai

2009/10/27 14:01:18 14:01:18

Nikas1: Keista, kad tokiais naujovių laikais ieškoma paprastų dalykų. Taip, ieškau paprastos merginos. NE pasikėlusios, NE pamaivos, o tiesiog normalios ir nuoširdžios merginos. Nežinau, kodėl vis užtaikau ant tokių su kurios po keleto pažinčių dienų/savaičių nebenoriu ir matyti. Vienos būna per daug "fyfiškos", kitos galbūt materialistės, o trečios ... Net nežinau. Tiesa buvo viena normali, bet pats kaltas, kad aš pražiopsojau.

Atėjęs čia, viliuosi susitikti merginą, kuri būtų rimta, truputį pašėlusi (ne, tai ne apie ištvirkavimus!) ir nebijanti daug juoktis. Pats labai mėgstu juoktis ir nesuprantu tokių, kurios sėdi paniūrusios ir tyli, tyli... tyli. Kas per? Ir iš kur dabar tiek materialisčių. Sakau reikia važiuoti su žiguliuku ir taip ieškoti panelės, nes tada žinosi, kad ji su tavimi susideda iš susižavėjimo tavimi, o ne tavo automobiliu, butu ar drabužiais.

Taigi jei tu esi normali, neištvirkusi, rimta, truputį pašėlusi, mėgstanti juoktis, daug negerianti, netylinti ir svarbiausia nepasikėlusi - tai žinok, esi retesnė nei tu manai.

Kiek Tau metų?

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/27 14:04:29 14:04:29

Vaikeliuk!!! Kokios jos tau drauges, jeigu saiposi del tokio kvailo dalyko? Gerai, tarkim dabar greit susirandi tikrai vaikina ir jas supazindini. Tada jos vis tiek ieskos del ko saipytis! Tarkim, kad vaikinas negrazus (ju manymu), arba tarkime del to, kad jus dar nesimylit, nors jums jau neva daug (14!) metu. Tai negi taip ir stengsies vien pagal draugiu pasaipas gyvent? Mastyk savo galva. Baik ta mela. Jeigu nenori sakyt, kad vaikino net nebuvo, tiek to - pameluok paskutini karta, kad issiskyret. Bet daugiau taip nebedaryk - nepades. Ir pasisnekek geriau su jomis, kodel joms taip svarbu, kad turetum vaikina? Gal bijo, kad jo neturedama nuviliosi ju vaikinus? Drauges turi kalbetis. Ir turi palaikyti viena kita, o ne kvailai saipytis.

Eko

E

3 įrašai

2009/10/28 14:50:33 14:50:33

solle:
Nikas1: Keista, kad tokiais naujovių laikais ieškoma paprastų dalykų. Taip, ieškau paprastos merginos. NE pasikėlusios, NE pamaivos, o tiesiog normalios ir nuoširdžios merginos. Nežinau, kodėl vis užtaikau ant tokių su kurios po keleto pažinčių dienų/savaičių nebenoriu ir matyti. Vienos būna per daug "fyfiškos", kitos galbūt materialistės, o trečios ... Net nežinau. Tiesa buvo viena normali, bet pats kaltas, kad aš pražiopsojau.

Atėjęs čia, viliuosi susitikti merginą, kuri būtų rimta, truputį pašėlusi (ne, tai ne apie ištvirkavimus!) ir nebijanti daug juoktis. Pats labai mėgstu juoktis ir nesuprantu tokių, kurios sėdi paniūrusios ir tyli, tyli... tyli. Kas per? Ir iš kur dabar tiek materialisčių. Sakau reikia važiuoti su žiguliuku ir taip ieškoti panelės, nes tada žinosi, kad ji su tavimi susideda iš susižavėjimo tavimi, o ne tavo automobiliu, butu ar drabužiais.

Taigi jei tu esi normali, neištvirkusi, rimta, truputį pašėlusi, mėgstanti juoktis, daug negerianti, netylinti ir svarbiausia nepasikėlusi - tai žinok, esi retesnė nei tu manai.

Kiek Tau metų?

Nesuprantu, kodel cia reikia klausti apie metus? Kas nors vaikisko parasyta? Zmogus isdeste, ko iesko ir ko pasigenda ir vargu ar su amziumi tai susije...

Human

H

653 įrašai

2009/10/28 17:59:58 17:59:58

Temos pavadinima perskaiciau tai net nusisypsojau.

svietux

S

3 įrašai

2009/10/28 18:15:10 18:15:10

tai kad yra tu merginu, tik reikia paieskoti ir patiems nebuti isrankiems..

itartinas

I

24 įrašai

2009/10/28 19:09:24 19:09:24

Ai Geros tos merginos Na ir kas, kad taro tu geru yra visokio plauko atsargiu, neatitinkanchiu tavo taisykliu, trenktu... Dell tojos nera blogos Jauc vien tai, kad jos YRA - reishkia, kad joms chia but skirta.
Tiesiog - arba atmesk ta baisia gausybe "blogu" ar "nenormaliu" arba keisk savo taisyklles. Jokiu chia bedu.
man, pvz, irgi nepatinka psichuojanchios dzhiusnos. O riebios- dar labiau !
))) Tai daraupaprastai - laukiu, kol Lemuras pykshtels man y subine strele. Ir bais tikiuos, kad tai nebus tas - ish pedofilu tinklo )
Zhmogeliai ! Nesisielokit ! Nenuleiskit ranku ! )) Nereikia desperacijos ! Nereikia laukti ! Tiesiog - gausis ! Ateis ta gera mmergina. Ir ji dar net patiks del to, kad ji trenkta, kreiva ir nenormali

Inga-ramune

I

199 įrašai

2009/10/29 07:26:51 07:26:51

Man tai atrodo kad mergina gali tyleti ir todel, kad dar nepripratus prie taves... Man pvz reikia laiko, kad galeciau atsiskleisti, buti savimi su kitu zmogumi. Taigi... O jei vaikinas negali to toleruoti, tai kaip cia pasakius...

Dzesia

D

21 įrašai

2009/10/29 08:37:43 08:37:43

:}
Aš visai nenoriu būti "normali"..
Nenorių būti nei gėrio nei blogio įsikūnijimas...
Tiesiog esu savimi ir tuo labai džiaugiuosi :}
Manau visos mes esame savotiškos, orginalios bei unikalios.. Visi turime ir privalumų ir trūkumų.
O kai myli priimi žmogų tokį koks jis yra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume