Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Normalios merginos baigia išnykti?

Normalios merginos baigia išnykti?

Dana.

D

6 įrašai

2009/08/12 09:43:28 09:43:28

Maniau, kad rimti vaikinai jau isnyko, pasirodo ne Bet kaip nesuk, vaikinui lengviau susirast panele, nei panelei vaikina, taip jau priimta, kad vaikinai pirmi uzkalbina, paraso, o ka merginai daryti, tuolabiau "normaliai", belieka tik stengtis...

Dana.

D

6 įrašai

2009/08/12 09:52:54 09:52:54

Beje, superjaunuoli, nusisnekejai...

Tornada

T

150 įrašai

2009/08/12 10:22:19 10:22:19

Nikai1,
nors aš esu dvigubai vyresnė, bet net ir mane domina šiek tiek neįprasti nebanalūs dalykai, kitokios mintys, kurios žmonėms atrodo arba nelabai suprantamos, todėl kad ne kaip visi įpratę, arba šiek tiek nutolusios nuo pilkos suspaustos realybės, arba truputį per drąsios... Išmokau pasakyti "ne" stereotipams, iki skausmo pažįstamoms frazėms ar poelgiams, niekada nieko nedarau per prievartą, neinu prieš save, bet ieškau gyvenimo spalvų ir potyrių, kažko naujo, dar nematyto, tik sąžiningo razumo ribose...

Tikrai neverčiu gyvenimo aukštyn kojom ir kvailai nerizikuoju, nes jau turiu išminties, bet ieškoti kažko neįprasto, įdomaus ar savito - visada už... Gal man per jauną sielą įdėjo, gal dar nesuaugau visiškai..., bet gal ir gerai - ne taip greit pasensiu, nes dar moku džiaugtis mažais dalykais ir ieškoti kažko neatrasto...
Pagaliau juk gyvenam tik VIENĄ KARTĄ ir antro šanso iš naujo gyventi neduos (geriau trumpam gailėtis to, ką padarei, negu visąlaik apgailestauti dėl to, ko nepadarei), tai gal ir gerai sakai - o kodėl gi ne?...

Nikas1

N

190 įrašai

2009/08/12 18:28:54 18:28:54

Dana20: Maniau, kad rimti vaikinai jau isnyko, pasirodo ne Bet kaip nesuk, vaikinui lengviau susirast panele, nei panelei vaikina, taip jau priimta, kad vaikinai pirmi uzkalbina, paraso, o ka merginai daryti, tuolabiau "normaliai", belieka tik stengtis...

Man atrodo kaip tik panelei lengviau susirasti vaikiną. Vaikinai stengiasi, deda pastangas ir dažnai nieko nebūna. O panelės įsideda gražią nuotrauką į One ir iškart visi siūlosi draugaut. Ar klystu? :>

Tornada:
Nikai1,
nors aš esu dvigubai vyresnė, bet net ir mane domina šiek tiek neįprasti nebanalūs dalykai, kitokios mintys, kurios žmonėms atrodo arba nelabai suprantamos, todėl kad ne kaip visi įpratę, arba šiek tiek nutolusios nuo pilkos suspaustos realybės, arba truputį per drąsios... Išmokau pasakyti "ne" stereotipams, iki skausmo pažįstamoms frazėms ar poelgiams, niekada nieko nedarau per prievartą, neinu prieš save, bet ieškau gyvenimo spalvų ir potyrių, kažko naujo, dar nematyto, tik sąžiningo razumo ribose...
Tikrai neverčiu gyvenimo aukštyn kojom ir kvailai nerizikuoju, nes jau turiu išminties, bet ieškoti kažko neįprasto, įdomaus ar savito - visada už... Gal man per jauną sielą įdėjo, gal dar nesuaugau visiškai..., bet gal ir gerai - ne taip greit pasensiu, nes dar moku džiaugtis mažais dalykais ir ieškoti kažko neatrasto...
Pagaliau juk gyvenam tik VIENĄ KARTĄ ir antro šanso iš naujo gyventi neduos (geriau trumpam gailėtis to, ką padarei, negu visąlaik apgailestauti dėl to, ko nepadarei), tai gal ir gerai sakai - o kodėl gi ne?...

Mažiau sukti galvą ką kiti pagalvos ir daugiau gyventi pačiam. :>

Svečias

S

689 įrašai

2009/08/12 19:19:01 19:19:01

Merginos, kurios galėtų mylėti ne už babkes tikrai baigia išnykti.

Nikas1

N

190 įrašai

2009/08/13 09:58:44 09:58:44

Svečias: Merginos, kurios galėtų mylėti ne už babkes tikrai baigia išnykti.

Tiksliai į dešimtuką. Todėl jei turi kiek pinigėlių, mašiną, butą, tai geriau apie tai merginai nesakyti. Ne, nemeluoti, bet nutylėti. Taip žinosi, kad ji su tavimi susideda dėl tavęs pačio, o ne dėl daiktų.

Leo

L

543 įrašai

2009/08/13 10:13:29 10:13:29

Kaip bedeliotum filosofinius klausimus, vistiek finalas tas pats. Grazi moteris -> turtingas vyras. Grazi vidumi moteris -> grazus vidumi vyras:) Net jei vestuves pasitaiko kitokios kombinacijos laikui begant pasikoreguoja pagal sia formule. Mano patarimas butu ieskoti isrinktosios tarp neisvaizdziu pilku pelyciu. Jei turi pinigu, galbut pavyks nuslifuoti iki deimanto, bet tada jau turesi labiau stengtis, kad nepabegtu.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/13 10:17:57 10:17:57

Mielasis, nuo tavęs priklauso-ko ieškai tą gauni:) ką aplink matai-toks pats esi:)) tie du posakiai yra tikrų tikriausia tiesa. Nori matyti vien blogų-tai ir matai. Nori gražios barbės-turėsi gražią barbę. Šiais puikiais laikais yra pardavinėjamas ne tik tavo protas, bet ir kūnas ir kiekviena nori parsiduoti brangiau.

Nikas1:
Svečias: Merginos, kurios galėtų mylėti ne už babkes tikrai baigia išnykti.

Tiksliai į dešimtuką. Todėl jei turi kiek pinigėlių, mašiną, butą, tai geriau apie tai merginai nesakyti. Ne, nemeluoti, bet nutylėti. Taip žinosi, kad ji su tavimi susideda dėl tavęs pačio, o ne dėl daiktų.

bruke

B

87 įrašai

2009/08/13 10:33:45 10:33:45

Nikas1: Keista, kad tokiais naujovių laikais ieškoma paprastų dalykų. Taip, ieškau paprastos merginos. NE pasikėlusios, NE pamaivos, o tiesiog normalios ir nuoširdžios merginos. Nežinau, kodėl vis užtaikau ant tokių su kurios po keleto pažinčių dienų/savaičių nebenoriu ir matyti. Vienos būna per daug "fyfiškos", kitos galbūt materialistės, o trečios ... Net nežinau. Tiesa buvo viena normali, bet pats kaltas, kad aš pražiopsojau.

Atėjęs čia, viliuosi susitikti merginą, kuri būtų rimta, truputį pašėlusi (ne, tai ne apie ištvirkavimus!) ir nebijanti daug juoktis. Pats labai mėgstu juoktis ir nesuprantu tokių, kurios sėdi paniūrusios ir tyli, tyli... tyli. Kas per? Ir iš kur dabar tiek materialisčių. Sakau reikia važiuoti su žiguliuku ir taip ieškoti panelės, nes tada žinosi, kad ji su tavimi susideda iš susižavėjimo tavimi, o ne tavo automobiliu, butu ar drabužiais.

Taigi jei tu esi normali, neištvirkusi, rimta, truputį pašėlusi, mėgstanti juoktis, daug negerianti, netylinti ir svarbiausia nepasikėlusi - tai žinok, esi retesnė nei tu manai.

Jau toki liudna laiska parasei,kad nezinau:)
kazkaip labai moterys ir vyrai sureiksmina santykius,reikia bendrauti su ivairesniais zmonemis,atsiverti,nereikalauti is ju,tieisog buti zmonemis, o tada ir sanstykiai vystosi.
PEr daug nustatom zmonem normas, taisykles, pagal kurias "reikia" gyventi. Gyvenkime pagal savo sudeliota gyvenima, o ne pagal zurnalu, laidu- ale "teisinga" gyvenima.
19-metu, pats graziausias metas, kada gali tureti daug draugiu, draugu, isbandyti daug ka ir atrasti mylima zmogu. Sakai 4 metus ieskai,tai dar sakyciau mazokai:)
as 14 metu ieskau:)) nu nesiskundziu:) ir vis dar tikiu kad bus tas zmogus su kuriuo noresiu buti (nesakau kad tokiu nebuvo).

IsDebesu

I

145 įrašai

2009/08/13 10:47:23 10:47:23

na teisingai sako bruke... 19 tai ieskojimu metas, kai dar pats zmogus auga, keicias, atranda save, ir supranta kokio zmogaus jam reikia salia..
reiktu myleti, buti kartu ir megautis tuo...atrodo kad ieskai tos vieninteles, bet is tiesu ji greiciausiai bus visai netokia kokia isivaizduoji dabar ..ir tu net nzn kur ji padeta tai labiau atsipalaidaves lengviau ja ir rasi
beje daznai verta ir kritiskai save ivertint..ir pagalvot ar as esu vertas savo norimo objekto..jei ne tai galima save tobulint arba nuleist kartele

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume