Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Normalios merginos baigia išnykti?

Normalios merginos baigia išnykti?

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/18 13:39:27 13:39:27

Svečias: Na, sakykim, aš tokiais kaip Lelis Borgia paleistuvaujančiais filosofais tikrai nesidomiu. Nesidomiu ir rimukais, ir petriukais, ir broniukais. Daug šnekantys vyrai man neįdomūs. Man reikia rimto vyro, solidaus vyro, savimi pasitikinčio vyro, galinčio pasirūpinti manimi ir vaikais.

Tokie pririšti ant trumpų grandinių prie šeimos židinio...

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/18 13:41:16 13:41:16

medutis: Manau tas "daugelis" yra santykinai mažas procentas, kadangi parašo forume ir mes į tai labai visi atkreipiam dėmesį. Tiesiog asmuo viešai deklaruoja tai, jog negali susirast tinkamo partnerio, nori save parodyt ar pasikelt savivertę. Užverda diskusija, visi pradeda filosofuot, svarstyt, aiškintis, domėtis tuo žmogumi - tikslas pasiektas

Tikslas nepasiektas, nes dėmesys dar nėra, jų manymu, NORMALAUS atradimas.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/18 15:06:18 15:06:18

SonKa:
Svečias: Na, sakykim, aš tokiais kaip Lelis Borgia paleistuvaujančiais filosofais tikrai nesidomiu. Nesidomiu ir rimukais, ir petriukais, ir broniukais. Daug šnekantys vyrai man neįdomūs. Man reikia rimto vyro, solidaus vyro, savimi pasitikinčio vyro, galinčio pasirūpinti manimi ir vaikais.

Tai sakai, kad laisvi visokie ištvirkeliai, tipo Borgia?

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/18 17:58:47 17:58:47

Svečias:
SonKa:

Tai sakai, kad laisvi visokie ištvirkeliai, tipo Borgia?

Toks jausmas, kad daugelis čia besilankančių tą Borgia mažų mažiausiai porą kartų skersia išilgai perėjo ir "karūnavo" ištvirkėliu, o iš tikro nė akyse nematė Juk jau dantis atmušėt į Jo postus ir siuntat, kad neina iš tikro įkąsti Šaunuolis, Lelis! Daugiau tokių, tai nebus nuobodu po forumą pasižvalgyti .

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/18 18:02:51 18:02:51

Svečias: Na, sakykim, aš tokiais kaip Lelis Borgia paleistuvaujančiais filosofais tikrai nesidomiu. Nesidomiu ir rimukais, ir petriukais, ir broniukais. Daug šnekantys vyrai man neįdomūs. Man reikia rimto vyro, solidaus vyro, savimi pasitikinčio vyro, galinčio pasirūpinti manimi ir [b:25w5dla2]vaikais[/b:25w5dla2].

Ka gali pasiulyti mainais?

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/18 18:46:59 18:46:59

Svečias:
Svečias: Na, sakykim, aš tokiais kaip Lelis Borgia paleistuvaujančiais filosofais tikrai nesidomiu. Nesidomiu ir rimukais, ir petriukais, ir broniukais. Daug šnekantys vyrai man neįdomūs. Man reikia rimto vyro, solidaus vyro, savimi pasitikinčio vyro, galinčio pasirūpinti manimi ir [b:2rtvk1a0]vaikais[/b:2rtvk1a0].

Ka gali pasiulyti mainais?

Meilė neklausia, ką gali jai mainais pasiūlyti. Greičiau tai sandėris. Kiekvienam savo, tsakant...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/18 18:52:12 18:52:12

Lady_scorpio:
Meilė neklausia, ką gali jai mainais pasiūlyti. Greičiau tai sandėris. Kiekvienam savo, tsakant...

Mieloji panele - teisingai pastebejote - tai sandėris Viena puse nori ishlaikymo, kita puse domisi atlygiu uz ishlaikyma Prekiniai mainai asmeniniu santykiu lygyje...

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/11/18 18:56:53 18:56:53

Svečias:
Lady_scorpio:

Mieloji panele - teisingai pastebejote - tai sandėris Viena puse nori ishlaikymo, kita puse domisi atlygiu uz ishlaikyma Prekiniai mainai asmeniniu santykiu lygyje...

Ai, gal geriau patylėsiu - nemėgstu kalbėti, apie ką nesuprantu - prekiniai mainai asmeniniu santykių lygyje, mielas Ponaiti, man nesuvokiami.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/11/18 19:30:37 19:30:37

SonKa:
Svečias: Man yra ir DP yra, ir kituose saituose, ir realybeje yra
Pilna normaliu abeju lyciu zmoniu.

Aš taip pat randu, bet paskaityk postus ir nusiraminsi - daugelis neranda. Kodėl?
Todėl man ir iškilo klausimas: ką tie nerandantys laiku NORMALIA (-IU)

Man atrodo kiekvienas laiko normaliu siaura prasme toki zmogu, kuris tiktu jam. kadangi toki sutikti ne visada lengva ir greita, nusiviliama ir teigiama kad "normaliu nera".

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/18 19:42:43 19:42:43

svetlana:
SonKa:
Svečias: Man yra ir DP yra, ir kituose saituose, ir realybeje yra
Pilna normaliu abeju lyciu zmoniu.

Aš taip pat randu, bet paskaityk postus ir nusiraminsi - daugelis neranda. Kodėl?
Todėl man ir iškilo klausimas: ką tie nerandantys laiku NORMALIA (-IU)

Man atrodo kiekvienas laiko normaliu siaura prasme toki zmogu, kuris tiktu jam. kadangi toki sutikti ne visada lengva ir greita, nusiviliama ir teigiama kad "normaliu nera".

Ačiū, svetlana, už atsakymą . Esu tos pačios nuomonės, bet norėjosi, kad tie garsiai šaukiantys detalizuotų savo norus ir pamatytų, kad jie skirtingi, kad bendrų kriterijų nėra . Tačiau nepavyko išprovokuoti diskusijos

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume