Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Normalios merginos baigia išnykti?

Normalios merginos baigia išnykti?

IsDebesu

I

145 įrašai

2009/08/11 14:00:36 14:00:36

materializmas nera blogai, jei pati masto is kur tuos pinigus uzdirbt...
nematau tragedijos ir istvirkime nebent labai esi susikaustes sexe tai tada aisku blogai ...

beje nera normaliu zmoniu visi su savo trukumais ..ieskai turbut svajones ar tobulybes,,,

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/11 14:44:09 14:44:09

Nikas1: Keista, kad tokiais naujovių laikais ieškoma paprastų dalykų. Taip, ieškau paprastos merginos. NE pasikėlusios, NE pamaivos, o tiesiog normalios ir nuoširdžios merginos. Nežinau, kodėl vis užtaikau ant tokių su kurios po keleto pažinčių dienų/savaičių nebenoriu ir matyti. Vienos būna per daug "fyfiškos", kitos galbūt materialistės, o trečios ... Net nežinau. Tiesa buvo viena normali, bet pats kaltas, kad aš pražiopsojau.

Atėjęs čia, viliuosi susitikti merginą, kuri būtų rimta, truputį pašėlusi (ne, tai ne apie ištvirkavimus!) ir nebijanti daug juoktis. Pats labai mėgstu juoktis ir nesuprantu tokių, kurios sėdi paniūrusios ir tyli, tyli... tyli. Kas per? Ir iš kur dabar tiek materialisčių. Sakau reikia važiuoti su žiguliuku ir taip ieškoti panelės, nes tada žinosi, kad ji su tavimi susideda iš susižavėjimo tavimi, o ne tavo automobiliu, butu ar drabužiais.

Taigi jei tu esi normali, neištvirkusi, rimta, truputį pašėlusi, mėgstanti juoktis, daug negerianti, netylinti ir svarbiausia nepasikėlusi - tai žinok, esi retesnė nei tu manai.

kaip matau turi labai didele patirti,ypac atsizvelgus i tavo amziu.

Tornada

T

150 įrašai

2009/08/11 14:58:15 14:58:15

...Keista - toks jaunas vaikinas, o jau maždaug nusivylęs, kad neranda tinkamos... Kai bus dvigubai tiek metų, tada jau gali pergyvent, bet ne dabar... O kad turi savo nuomonę, nesielgi vienodai kaip pilka minia, esi šaunuolis! Rasi ir tokią, kokios norėtum, tik jaunatviškas maksimalizmas turbūt trukdo... Nieko tokio, išmintis ir tai, kas skirta, ateis su laiku.

Nikas1

N

190 įrašai

2009/08/11 15:00:55 15:00:55

elenka:
kaip matau turi labai didele patirti,ypac atsizvelgus i tavo amziu.

Na tu negalvok, kad aš su tiek draugavau (šiaip draugavau tik su viena ir tai tik 2 savaites ). Tiesiog būna taip: susitinki, pasikalbi, rašinėjies ir kuo tolyn tuo daugiau ją pažysti. O tada ir sužinai visokių dalykų. Pvz. apie vieną sužinojau, kad ji žolę rūko. Na ir čia normalu atseit??? No way... Pradžioj žolę, o paskui ką...?

Arba buvau viena tikrai labai susižavėjęs. Tačiau ji yra modelis ir tokia kiek arogantiška (bent jau man taip atrodo) ir aš visaip stengiausi, bet nieko nesigavo. Tai sakau, suskaičiavau kažkur 10 kartų, kai likau nieko nepešęs. O šiaip bendravęs esu su daug merginų, bet dažniausia susitikdavau su tomis, kurios man tikrai palikdavo gerą įspūdį.

fantazija

F

59 įrašai

2009/08/11 15:09:47 15:09:47

Tai cia as. Rimtai.

Nikas1

N

190 įrašai

2009/08/11 15:13:03 15:13:03

Tornada: ...Keista - toks jaunas vaikinas, o jau maždaug nusivylęs, kad neranda tinkamos... Kai bus dvigubai tiek metų, tada jau gali pergyvent, bet ne dabar... O kad turi savo nuomonę, nesielgi vienodai kaip pilka minia, esi šaunuolis! Rasi ir tokią, kokios norėtum, tik jaunatviškas maksimalizmas turbūt trukdo... Nieko tokio, išmintis ir tai, kas skirta, ateis su laiku.

Sakoma kai neiškai, tada tas dalykas pats ateina.

Matai galbūt merginoms kliūva mano mąstymas.
Robert Francis Kennedy cituodamas George Bernard Shaw žodžius sakydavo: "Kai kurie mato daiktus tokius, kokie jie yra ir sako 'Kodėl?' Aš svajoju apie daiktus kurių niekada nebuvo ir sakau 'Kodėl gi ne?'
Taip ir aš kartais pradedu gal per greitai įsijausti ir svajoti apie tą, kam dar reikėtų daugiau laiko.

Nikas1

N

190 įrašai

2009/08/11 15:15:44 15:15:44

fantazija: Tai cia as. Rimtai.

Pasakysiu, aš nesupratau nė bišk ką tu tuo norėjai pasakyti.

P.S. Mokausi žemaitiškai.

ponia

P

371 įrašai

2009/08/11 15:17:21 15:17:21

esi saunus vaikinas, ir tikrai ne tox, kaip kiti- ne pigus ir nepasikeles, apibudinciau 1 zodziu- subtilus. tai matosi.manau, kad reikia nepulti prie bet ko. lauk ,ateis tavo idealas, tada, kada tu maziausiai to tikesies. o db forsuoji- tikimybe uzsisokti ant tos, kuri suzeis ... atkas gabala sirdies ir nusines.. tai baisu. todel mokek laukti.... panasus traukia panasu.... tai kosmoso desnis. tikimybe, kad rasi tokia, kuri atitiks visus tavo lukescius ir bus tavo 2 pusele. to nuosirdziai tau linkeciau..sekmes!!!

fantazija

F

59 įrašai

2009/08/11 15:18:44 15:18:44

as ne siaip sau moteris. as isimtis. ir smagu, kad budamas, Nikai1, toks jaunas, esi toks subrendes. Ne visi trisdesimtmeciai vyrai ivertina tokias moteru savybes.

Nikas1

N

190 įrašai

2009/08/11 15:28:18 15:28:18

fantazija: as ne siaip sau moteris. as isimtis. ir smagu, kad budamas, Nikai1, toks jaunas, esi toks subrendes. Ne visi trisdesimtmeciai vyrai ivertina tokias moteru savybes.

Tikiuosi atleisit, kad kartais rašau su žemaitišku akcentu. Šiaip aš aukštaitis, tiesiog mokausi žemaitiškai. Keistas dalykas, bet mėgstu turėti keistenybių ir jų mokėt.

Šiaip kartais esu per rimtas, o kartais per vaikiškas ir kartais mėgstu tuo vaikiškumu pasinaudoti ir pajuokauti. Tačiau visada norėjau moters kuri nebūtų "pigi (savo elgesiu)". Kad ji nebūtų kur tu pasileidus kokia, kad su kokiais pakistaniečiais nesusidėtų ( ). Visada svajoju apie išsilavinusia, mandagia, išauklėtą merginą, kuri būtų šių laikų Džiuljeta. Kuri kartais norėtų nueiti į kokią diskoteką, ar namuose kartu pabūti. Kuri mėgtu visur keliauti ir kad nebūtų viskam abejinga. Kad nebijotų iššūkių ir kad būtų tolerantiška (tai man atrodo vienas iš svarbiausiu dalykų). Nors reikia prisitaikyti prie gyvenimo kitaip neišgyvensi, kitaip blūdisim kaip kokia ufanautai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume