Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Normalios merginos baigia išnykti?

Normalios merginos baigia išnykti?

knopkiute

K

61 įrašai

2010/05/07 07:16:27 07:16:27

aurkau:
Nikas1: Keista, kad tokiais naujovių laikais ieškoma paprastų dalykų. Taip, ieškau paprastos merginos. NE pasikėlusios, NE pamaivos, o tiesiog normalios ir nuoširdžios merginos. Nežinau, kodėl vis užtaikau ant tokių su kurios po keleto pažinčių dienų/savaičių nebenoriu ir matyti. Vienos būna per daug "fyfiškos", kitos galbūt materialistės, o trečios ... Net nežinau. Tiesa buvo viena normali, bet pats kaltas, kad aš pražiopsojau.

Atėjęs čia, viliuosi susitikti merginą, kuri būtų rimta, truputį pašėlusi (ne, tai ne apie ištvirkavimus!) ir nebijanti daug juoktis. Pats labai mėgstu juoktis ir nesuprantu tokių, kurios sėdi paniūrusios ir tyli, tyli... tyli. Kas per? Ir iš kur dabar tiek materialisčių. Sakau reikia važiuoti su žiguliuku ir taip ieškoti panelės, nes tada žinosi, kad ji su tavimi susideda iš susižavėjimo tavimi, o ne tavo automobiliu, butu ar drabužiais.

Taigi jei tu esi normali, neištvirkusi, rimta, truputį pašėlusi, mėgstanti juoktis, daug negerianti, netylinti ir svarbiausia nepasikėlusi - tai žinok, esi retesnė nei tu manai.

Ir ka man daryt, jei nesu pasikelusi, NEIESKAU vyro su butu ar namu, NEREIKIA vyro su prabangiu automobiliu, megstu juokauti ir pazadu myleti vyra tiek pat, kiek mane myles? Kur toki vyra rasti, a?

knopkiute

K

61 įrašai

2010/05/07 08:46:36 08:46:36

Narys: Visų pirmą baikim vieni kutus skirstyti į normalius ir nenormalius. Mums nepriimtini žmonės nėra nenormalūs, jie yra tiesiog kitokie, ne mūsų skonio, neatitinkantys mūsų poreikių. Iš kitos pusės žiūrint "nenormalus" vyras "nenormaliai" merginai vienas kitam gali būtį idealai Ir tas pesimizmas, ciniškumas vienas kitam atsiranda kai nesutinkam mūsų norus atitinkanti žmogų. O jeigu dar tiksliai nežinome ko norime taip ir gaunasi vėjo gaudymas laukuose ir pykstame kad nieko nepagauname. Bukim optimistai, geros nuotaikos ir viskas eis kaip iš pypkės

Mes juk tik dalinames savo nuomone! Ir jau tikrai nepykstu ant vyru, kad ju yra ir blogesniu ar geresniu, juk ir mes moterys - visokios esam. Yra ir tik pinigus matanciu, yra ir tik malonumuose skestanciu, bet tiktrai yra trokstanciu normaliu santykiu, normalaus bendravimo ir tvirtu seimu!

Narys

N

13 įrašai

2010/05/07 09:40:17 09:40:17

Knopkiute, man atrodo tikrai esi verta gero vyro, tik jeigu esi vyresnio amžiaus ilgiau reikia paieškoti. O jeigu sakai kad niekas tau neparašo, gal nelabai dominančiai anketa atrodo. O ir pačia parašyti reikia nebijoti, sako per galva neduoda

knopkiute

K

61 įrašai

2010/05/07 11:38:06 11:38:06

Narys: Knopkiute, man atrodo tikrai esi verta gero vyro, tik jeigu esi vyresnio amžiaus ilgiau reikia paieškoti. O jeigu sakai kad niekas tau neparašo, gal nelabai dominančiai anketa atrodo. O ir pačia parašyti reikia nebijoti, sako per galva neduoda

Aciu Apie savo patirti darnipora.lt snekinant vyrus jau pasakojau siek tiek anksciau. Anketoje su lengvu jumoriuku siulau kartu senatves sulaukt, bet matyt tai vyrukus ir isgadina

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/07 13:26:16 13:26:16

knopkiute: Anketoje su lengvu jumoriuku siulau kartu senatves sulaukt, bet matyt tai vyrukus ir isgadina

Atbaido tuos, kurie ir netinkami tau. Tad viskas tik i gera. Nejaugi nori tik sulaukt daugybes demesio, net ir is tu, kurie tau visiskai netinkami?

knopkiute

K

61 įrašai

2010/05/07 18:55:23 18:55:23

Oi nea, man tiek daug tikrai nereikia Tad as ir laukiu... kantriai kantriai...

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/07 20:35:15 20:35:15

knopkiute: Oi nea, man tiek daug tikrai nereikia Tad as ir laukiu... kantriai kantriai...

Marazmas... lauk lauk ir ko ten sulauksi?

knopkiute

K

61 įrašai

2010/05/08 13:45:48 13:45:48

A ka daryt? Eit per miesta ir siulytis?

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/08 14:01:09 14:01:09

Jei nebusi brangininke ir nupirks.

knopkiute

K