Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → kas tai per jausmas?

kas tai per jausmas?

IsDebesu

I

145 įrašai

2009/08/17 09:43:52 09:43:52

mindusia jus net nebuvote kartu..nepasitiket internetu taip...zinai kiek as tokiu meiliu turiu kokias tris vienu metu..nes man tiesiog smagu..ir jiem smagu... ir issisnekam ir esam mieli viens kitam ..kaip tikros poros tik nete kartais is to iseina grazus santykiai...bet tik kartais...

kora

K

2495 įrašai

2009/08/17 11:48:55 11:48:55

Mindusia: as velniskai laimingas, kad su ja susipazinau, todel tikrai esu pasiryzes jai buti istikimas, pamilti ja ir labai ja saugoti, nebent pati mane paliktu...

Pasveikint galima, kad meiles soki pradejai sokti, tik zingsneliu dar nepazinai. Vadovaukis savo anketoje parasytu "gyvenimo credo", tik pasaku neatmesk, jas skaityk ir pamastyk. Nepajutes skausmo, nepajusi, ka reiskia, kai neskauda. Be to, nenuolaidziauk kitam, jei pats iskeltus reikalavimus vykdai

kaip ir jis

K

1 įrašai

2009/08/18 14:21:00 14:21:00

ka cia tau pasakius... zinai tu vis delto nenustok bandyti bendrauti,gal ji taip kalba nes jei dar ankstoka daryti kokias nors isvadas..Pasistenk buti tik geras draugas nekalbek apie jokias meiles. neleisk nuobodziauti o laikui begant viskas gausis savaime..Tarkim ji ir nemyles taves,bet ji bus prie taves prisirisus.. kuo sunkiau atrandi ir issikovoji meile,patikek tuo ji saldesne..

Mindusia

M

173 įrašai

2009/08/20 14:15:43 14:15:43

na mes nebendraujame visiskai, as jai vis parasau, bet atsakymo nesulaukiu... na tiek to, tikra tiesa kaip jus saket, kad neparagaves skausmo nesuprasi ka reiskia buti laimingam : ) ateis svente ir y mano kiema (bet jau tikiuosi) ; )

vaidutez

V

3 įrašai

2009/08/20 18:20:43 18:20:43

Koks tu jautrus,uzjauciu,kad tiek daug svajojai ir viskas taip nutruko.. Bet smagu girdet,kad dar vis yra tokiu mielu ir atsidavusiu vaikinu,kurie visgi kaip pats sakei,gali mylet ir i kitas neziuret,tai merginai,kuri tave sutiks pirma labai pasiseks.. O jos toks poelgis gal atsako i tavo klausima,kad per tiek laiko ji pasnekovu turejo ir jau galbut issirinko sau vaikina..

Vilniaus m. gyventoj

V

9 įrašai

2009/08/22 08:08:10 08:08:10

Šiaip reikėjo tiek nelaukt ir pasiūlyti jai susitikt...Panašu kad susirašinėjot susirašinėjot, kaip ir smagiai bendravo, ji iš tavęs pakvietimo susitikt nesulaukė, sulaukė iš kažko kito..
Nes ta susirašinėjimo ir bandravimo tik per kompa stadija neturi užsitęst per ilgai, mano nuomone...nes tuomet jau iš galimo kandidato į draugus pereinama į "šiaip draugelių pažystamų susirašinėjimo draugų kategoriją.."

Samantta

S

481 įrašai

2009/08/22 22:16:04 22:16:04

Mindusia: vakar issiskyreme... aciu, mielieji uz patarimus, jusu mintis. toliau gyvenu skausmu.

http://www.youtube.com/watch?v=lKfi8tte8zw

Na, tikėkis, kad tai nebuvo meilė, o tik susikurtos iliuzijos isimylėjimas, kaip taikliai pasakė vienas dalyvis. Kai būsi savimi, mažiau galvosi apie tai, kaip tu atrodysi, ką pagalvos, ar ji kitų neturi (koks skirtumas?)- tada ir tikrąją meilę prisišauksi. Sėkmės.

Evelina

E

7 įrašai

2009/08/23 12:44:46 12:44:46

Manau, kad ieskoti antros puses internete beprasmiska, nes taip niekada nebuna. Ieskodamas internete panos ar vaikino, manau esi visiskas liurbis, nes tik nevykeliai sedi prie pc ir inirtingai iesko kazko kas atkreips jo ar jos demesi... As su savo vaikinu taip pat susipazinau internete ir visiskai netycia. Tai nebuvo kazkokia paieska, kuri pagaliau baigesi. Tiesiog liksmi catai ir tiek... Mes abu maneme, kad tai tik trumpalaikis bendravimas ir tiek, bet kasdien vis daugiau laiko praleisdavom susirasinedami. Veliau apsikeiteme numeriais ir nuo to viskas ir prasidejo. Mes draugaujame jau 3 metus ir labai dziaugiames, kad nepaleidome vienas kito, o stengemes susitikti real, o ne vien catinti. Nors ir gyvename toli vienas nuo kito, bet daznai susitinkame, bendraujame ir t.t. Manau, kad dar tikrai ilgai busime kartu. Bet manau, kad sis atvejis yra labai retas internete. Manyciau, kad pazinciu portalai siek tiek kenkia realiam gyvenimui, nes internete zmogus gali prikurti apie save visokiausiu dalyku, o realybeje buti visai kitoks. Tai nemanau, kad yra labai naudinga zaisti tokius zaidimus, kaip zaidzia ta panele, su trimis vaikinais iskarto ir jei labai smagu, bet verta pagalvoti ar tam vaikinui yra labai smagu zinoti, jog jis ilgai buvo apgaudinejamas ir pan. Tad pasistenkit daugiau laiko praleisti ne prie pc, o draugu kompanijoje, kurioje galbut ir surasite ta tikraja ir vienintele meile.

Mindusia

M

173 įrašai

2009/08/27 08:30:49 08:30:49

na issiregistruoju is sio puslapiuko. jei kas nores, mane suras skypeje: mindusia69

aciu ir sekmes

Mindusiaa

M

1 įrašai

2009/08/27 08:42:07 08:42:07

isties lieku Jums visiems labai dekingas uz palaikyma, Jus tikrai man labai padejote. issiregistravimo priezastis buvo gan paprastas, bei nevisiem suprantama... tos merginos foto kompiuteryje istryniau ir neturiu, neatkursiu... o darnipora.lt jos anketos juk neistrinsiu... vis uzeinu, pasiziuriu po 10 kart y diena, tada vel prisiminimai, na nejauku kazkaip. as manau taip bus paprasciau galutinai pamirsti kas buvo tarp musu ir kas galejo buti, vistiek manau forumo diskusijose dalyvausiu ir kaip svecias ; )

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume