Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Klausimas merginoms

Klausimas merginoms

ministras

M

1 įrašai

2009/08/11 03:28:55 03:28:55

Tai va. Man 28, ir jau gal kokie 9 metai, kaip negaliu rasti žmonos. Kas per kapitalistinė rinka? Toks įspūdis, kad LT merginoms rūpi kuo turtingesni ir juodesni pimpalai. "Nuč..lpiau anglui, švedui, norvegui, negrui, gavau 1K litų ir zaja...bys. ". Ar dar yra likę nors keletas nuoširdžių ir paprastų moteriškų būtybių? Prisiregistravau čia prieš pusantrų metų, per tą laiką susitikau su keliomis šio forumo dalyvėmis ir, standartiškai, praėjus maždaug 10 min. po susitikimo, pagrindinis klausimas - "koke tačke vajruoji y kur gyveni?". Ar tik СНГ tokių dar galima atrasti, nesugadintų Europos Sąjungos? Rodos, nesu labai baisus, aukštas, ir tų rublių netrūksta, ir žalingų įpročių nėra, tik tos vienintelės neįmanoma surasti. Keista.

Jolaure

J

15 įrašai

2009/08/11 04:46:45 04:46:45

ministras: Tai va. Man 28, ir jau gal kokie 9 metai, kaip negaliu rasti žmonos. Kas per kapitalistinė rinka? Toks įspūdis, kad LT merginoms rūpi kuo turtingesni ir juodesni pimpalai. "Nuč..lpiau anglui, švedui, norvegui, negrui, gavau 1K litų ir zaja...bys. ". Ar dar yra likę nors keletas nuoširdžių ir paprastų moteriškų būtybių? Prisiregistravau čia prieš pusantrų metų, per tą laiką susitikau su keliomis šio forumo dalyvėmis ir, standartiškai, praėjus maždaug 10 min. po susitikimo, pagrindinis klausimas - "koke tačke vajruoji y kur gyveni?". Ar tik СНГ tokių dar galima atrasti, nesugadintų Europos Sąjungos? Rodos, nesu labai baisus, aukštas, ir tų rublių netrūksta, ir žalingų įpročių nėra, tik tos vienintelės neįmanoma surasti. Keista.

Keista ir skaityti, tiesą pasakius. Aš niekada vaikino neklausiu, nei kiek uždirba, nei kokią mašiną vairuoja. Nei apie praeitį neklausiu. Man įdomus žmogus čia ir dabar

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/08/11 04:54:04 04:54:04

ministras: Tai va. Man 28, ir jau gal kokie 9 metai, kaip negaliu rasti žmonos. Kas per kapitalistinė rinka? Toks įspūdis, kad LT merginoms rūpi kuo turtingesni ir juodesni pimpalai. "Nuč..lpiau anglui, švedui, norvegui, negrui, gavau 1K litų ir zaja...bys. ". Ar dar yra likę nors keletas nuoširdžių ir paprastų moteriškų būtybių? Prisiregistravau čia prieš pusantrų metų, per tą laiką susitikau su keliomis šio forumo dalyvėmis ir, standartiškai, praėjus maždaug 10 min. po susitikimo, pagrindinis klausimas - "koke tačke vajruoji y kur gyveni?". Ar tik СНГ tokių dar galima atrasti, nesugadintų Europos Sąjungos? Rodos, nesu labai baisus, aukštas, ir tų rublių netrūksta, ir žalingų įpročių nėra, tik tos vienintelės neįmanoma surasti. Keista.

geriau pasipasakok kur tu tą žmoną taip nukišai, kad net pats 9 metus neberandi..., manau neretam vyriškiui bus įdomu...

O jei rimtai, tai jei bandai žmonos ieškot tarp tokių, kurios čiulpia pakaitomis švedams, negrams ir norvegams, tai ko tu stebiesi, kad joms įdomi tavo finansinė padėtis ?

Degutyte

D

86 įrašai

2009/08/11 05:21:24 05:21:24

Tikrai įdomu, su kokiomis merginomis vis susipažįsti, nes dar nė karto neprašiau nei auto markės pasakyti, nei asmeninės pajamų ir turto deklaracijos paviešinti Tai gal pabandyk susirasti merginą, kuri nekalba taip - "koke tačke vajruoji y kur gyveni?"

Kriistute

K

3 įrašai

2009/08/11 05:36:32 05:36:32

Manau jog reikėtų pakeisti savyje kažka, juk taip nebūna: VISOS TOKIOS PAT...matyt trauki tokias merginas savo elgesiu...ir nereikia ieškoti "žmonos", pirmiausiai SUTIK žmogų su kuriuo norėtum buti kuo dažniau, o poto gal ir "žmona" atsiras

Leo

L

543 įrašai

2009/08/11 05:40:10 05:40:10

Gal jos labai grazios buvo? Gal net pacios graziausios Gariunuose?

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/11 06:07:17 06:07:17

O klausimas tai koks buvo? Visa kas pasakyta - tik retoriniai šūksniai.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/08/11 06:08:02 06:08:02

Na žiūrint ko ieškai.
Aš prieš pasimatymą stengiuosi išsiaiškint"kokią tačkę vairuoja":D
O jeigu rimtai-tai yra turbūt normalių moterų.

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/08/11 08:02:16 08:02:16

Jolaure:

Keista ir skaityti, tiesą pasakius. Aš niekada vaikino neklausiu, nei kiek uždirba, nei kokią mašiną vairuoja. Nei apie praeitį neklausiu. Man įdomus žmogus čia ir dabar

O as klausiu kokia masina vairuoja, jei BMW is karto braukiu is saraso. Kas del likusiu markiu - mane tiesiog domina si tema, ne kaip vyro materialines padeties rodiklis, o kaip nuomone apie tam tikras masinos markes.

O tu naivuolis kaip reta, turbut dar nesi rimtai susidures su meginomis is SNG, ten jos viena kitai gerkles perkas, kad tik grazesni ir turtingesni nei drauges susiras

Leo

L

543 įrašai

2009/08/11 08:35:00 08:35:00

O kuo BMW blogai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume