Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → per velai supratau kad myliu

per velai supratau kad myliu

Nepaprasta

N

28 įrašai

2009/07/30 15:44:52 15:44:52

Aciu visiems..labai gera skaityti viska...net ir kritika. As irgi galvoju kad gal nebuvo is jo puses jokios meiles, jeigu po keliu menesiu susitado kita...As labai tikiuosi, kad man ne meile o tas lietuviskas jausmas...(kad man saves gaila ir pan.), nes tada viskas labai greitai praeis...Nuolat save analizuoju, gal man tik toks priepolis, nes gyvenimas jau buvo suplanuotas, visi savaitgaliai buvo uzimti, o cia atsirado tustuma...o dar ir zinau kad jis sau saldziai glamonejasi su kita....kazkaip man stebuklingai truputi pagerejo, kaip po kokios psichologo konsultacijos...

audronevit

A

96 įrašai

2009/07/30 16:05:46 16:05:46

Mano močiutė sakydavo: kas bėga - tegu bėga... O kita draugė mėgsta kartoti: nebėk nei paskui autobusą, nei paskui vyrą - bus kitas!!! O čia forume yra, mačiau, netgi tokia problema - kaip atsikratyti vyro... Taip, kad, brangioji, džiaukis, kad "tavo brangiausiasis" pats išėjo, o ne reikėjo sukti galvą, kaip jo atsikratyti O meilė - gaila, žinoma, bet ji pareis, nenusimink, su kitu, gal jau tikruoju tavo vyru...

elenka

E

2079 įrašai

2009/07/30 19:23:22 19:23:22

Nepaprasta: Aciu visiems..labai gera skaityti viska...net ir kritika. As irgi galvoju kad gal nebuvo is jo puses jokios meiles, jeigu po keliu menesiu susitado kita...As labai tikiuosi, kad man ne meile o tas lietuviskas jausmas...(kad man saves gaila ir pan.), nes tada viskas labai greitai praeis...Nuolat save analizuoju, gal man tik toks priepolis, nes gyvenimas jau buvo suplanuotas, visi savaitgaliai buvo uzimti, o cia atsirado tustuma...o dar ir zinau kad jis sau saldziai glamonejasi su kita....kazkaip man stebuklingai truputi pagerejo, kaip po kokios psichologo konsultacijos...

kadf turbut ir tas .lietuviskas jausmas nepraeina greit, man kokie 4 metai taipo sugadinti, kada jau nustosiu gailetis...

Trolis

T

213 įrašai

2009/07/30 20:41:49 20:41:49

Deja laikas nera visagalis.
Susitaikyti su tokiais ivykiais galima, pamirsti- ne. Bet gal tai ir gerai-jei sugebetume pamirsti, negaletume tobuleti ir mokytis is patirties.
Tokiais atvejais gerokai krenta saves vertinimas, o to tikrai nepataisys nei rymojimas prie lango, nei ligonines (apsaugok Viespatie).
O padeti greiciau atsistot ant koju gali vienas, atrodo, paprastas dalykas- pripazinimas. Jautimas, kad gauni demesio is kitu vyru, kad patinki jiems, kad TIKRAI yra norinciu su tavim bandraut. Ir visai nebutina veltis i artimesnius santykius kolkas- va cia butu didele klaida. Neuzsidaryk, bendrauk, iseik, svesk su draugais, turek su kuo pasikelbet, susirasyt SMS, paflirtuot.
Tai pades daug realiau vertint situacija, kuri, tiesa pasakius, bant jau man atrodo, kad pasibaige tavo naudai visdelto:))

domina

D

176 įrašai

2009/07/31 04:54:24 04:54:24

Zmones sako,kad laikas - geriausias gydytojas.Kokie zmones? Apie ka jie kalba?!Kai kurie gyvenime patirti jausmai isiraso neistrinamu rasalu,ir daugiu daugiausia gali tiketis,kad metams begant tas rasalas truputi nublanks...

Imbiero arbata

I

252 įrašai

2009/07/31 05:59:04 05:59:04

Na nuo kvailumo ir nuolatinio savęs gailėjimosi laikas tikrai negydo

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/31 14:35:07 14:35:07

Pritariu arbatai. Savęs gailėtis labai faina ir tai puikus pasiteisinimas bet kam.

Trolis

T

213 įrašai

2009/07/31 18:46:58 18:46:58

Toks vaizdas, kad kai kurie skeptikai apskritai nezino, kas tai yra tikras, uz prota stipresnis jausmas, ir prisijungia cia tik tam, kad kazka isvadint kvailiais... Bet imbierine arbata nuo storzieviskumo, matau, irgi ne vaistas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/31 18:54:48 18:54:48

[

Svečias: Pritariu arbatai. Savęs gailėtis labai faina ir tai puikus pasiteisinimas bet kam.

Palaikau. Ir matau, kad Nepaprastai tai negresia. Mąstanti panelė.

Trolis: Toks vaizdas, kad kai kurie skeptikai apskritai nezino, kas tai yra tikras, uz prota stipresnis jausmas, ir prisijungia cia tik tam, kad kazka isvadint kvailiais... Bet imbierine arbata nuo storzieviskumo, matau, irgi ne vaistas.

Nevaryk ant arbatos, ką ji anot tavęs čia kvailiu pavadino?

krokodailas

K

3 įrašai

2009/07/31 18:57:43 18:57:43

http://www.filmai.in/uzeik-13565.html filmu perziura ir atsisiuntimas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume