2010/07/21 19:39:38 19:39:38
PRABEGO metai, ko tik nedariau, kad butu lengviau...
Palengvejo, bet nepraejo.
Buvo menuo, kai susitikinejau kiekviena diena su vis kitu vaikinu, stengiausi maximaliai intensyviai leisti laisvalaiki...
Galu gale net isvaziavau i uzsieni, kad kambario sienos neprimintu jo kuno silumos...
Dar iki siol skaudu del tu isgyvenimu, dar ir dabar galvoju kad laimingesne nebusiu.
Nors salia atsirado nuostabus zmogus, kuri lyg isimylejau,bet jis jaunesnis, musu kitokie gyvenimo tikslai...
ir siaip dabar mane nuolat lydi baime, kad vel santykiai gali nutrukti...atrodo dar vieno issikyrimo gyvenime tiesiog neisgyvenciau...
Yra dar kitas, kuris mane myli tokia kokia esu,kuris manes laukia, su kuriuo buciau rami ir tikriausia laiminga, bet negaliu jo kazkaip pamilti...deja...taip noreciau kad mano sieloje atsirastu harmonija...
2010/07/22 08:36:02 08:36:02
Gal nemyli? Gal tiesiog idealizuoji santykius?
2010/07/22 13:42:16 13:42:16
kuriuos santykius?naujus ar senus?
Lady_scorpio1302026861_db
L
1373 įrašai
2010/07/22 20:12:19 20:12:19
Kažkodėl manau, kad čia kalba ne meilė, o egoizmas.
2010/07/22 21:05:03 21:05:03
Nuo meiles niekur nepabegsi taip lengvai. Zinau ka tai reiskia. Kitu ieskojimas tai bandymas pabegti nuosaves. bet deja nepabegsi. tikroji meile antra karta taip greitai neateina, reikia laiko ir pastangu, kad tai vel nuosirdziai pavyktu. Turek drauga, jis pades tau uzsimirsti, bet nesivelk i meiles, ar santuokas. Ir iskelk sau klausma, ar is viso verta myleti, patirtis rodo, kad vyrai meile suvokia kitaip nei mes, o tai mus skaudina ir zeidzia jei mylime Tad ar verta is viso myleti vyrus.
2010/07/23 08:10:21 08:10:21
Svečias:
ir siaip dabar mane nuolat lydi baime, kad vel santykiai gali nutrukti...atrodo dar vieno issikyrimo gyvenime tiesiog neisgyvenciau...
deja...taip noreciau kad mano sieloje atsirastu harmonija...
Jei isgyvenai issiskyrimu net keleta tai turetum buti uzsigrudinusi dar vienam, tad bijot neprasminga .
O kas ta harmonija ? Kai viskas skamba pagal parasytas natas ar kai improvizacija ?
Pagal natas tai zinosi ko tiketis.O inerpretacijas, haosa harmonijoje kaskart ivelia zmones .
Buvusi ugnelė
B
150 įrašai
2010/07/23 08:29:46 08:29:46
Svečias: Svečias:
deja...taip noreciau kad mano sieloje atsirastu harmonija...
Jei isgyvenai issiskyrimu net keleta tai turetum buti uzsigrudinusi dar vienam, tad bijot neprasminga .
O kas ta harmonija ? Kai viskas skamba pagal parasytas natas ar kai improvizacija ?
Pagal natas tai zinosi ko tiketis.O inerpretacijas, haosa harmonijoje kaskart ivelia zmones .
Gyvenimas pagal natas - neįdomu. Improvizacija - tai polėkis. O harmonija visiškai nepriklauso nuo natų - kiekvienas improvizuoja savaip. Tik vienas pagrindinei temai pasirenka Bethoveną, o kitas - Bachą...
2010/07/24 14:57:38 14:57:38
buvusi Ugnelė: [
Gyvenimas pagal natas - neįdomu. Improvizacija - tai polėkis. O harmonija visiškai nepriklauso nuo natų - kiekvienas improvizuoja savaip. Tik vienas pagrindinei temai pasirenka Bethoveną, o kitas - Bachą...
O dar kitas uzsikemsa ausis, isjungia pojucius, uzsimerkia , kad niekas nebedirgintu ir rieda be tikslo, svajoniu , vilties .
Tikedamasis, kad taip prariedes ta gyvenimo atkarpa ir veliau bus kitaip.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume