Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kabinu 5 metus, ar toliau verta ?

Kabinu 5 metus, ar toliau verta ?

???

?

227 įrašai

2009/07/11 16:10:47 16:10:47

zygimantinijus: Gal kiek per mazai apibudinau situacija, kai kabinu tada ir pasivaiksciot einam ir susirasinejam ir t.t. ir tai trunka koki menesi ar pan. ir matau kad tai niekur neveda, santykiai neina nei pirmyn nei atgal, tada ir buna kad viskas nutruksta. Dabar manau, kad jai nera jokio noro rimciau bendrauti, bet nesugeba ir pasakyti ar duoti suprasti, kad cia mazdaug nevark va tas labiausiai ir uzknisa, duotu suprast tu man netinki, nepatinki ir eik savais keliais. O dabar nei pakartas, nei paleistas gal kas kokiu patarimu duosit kaip suvystyt tokia nenaudele ?

Ne, patarimo kaip suvystyti tokią nenaudėlę neduosime. Gal ir žiauriai nuskambės, bet manau tau pačiam tokia situacija patinka. Tiesiog kabinimas, kaip gyvenimo būdas tapo. Na, suvystysi tu ją. Na ir kas? Nebežinosi ką po to veikti.

papartynas

P

483 įrašai

2009/07/11 18:58:51 18:58:51

Kabinimo procesas visiems patinka, is tiesu toks idomus. Daug pirmu kartu. Nuo pirmo bucinio, apkabinimo, merginos reakcijos i romantini, siaubo filmus ir blah blah. Ziauriai idomu nauja zmogu pazint Jeigu jau tau tai atsibodo, tai tiesiai sviesiai sakyk ko tu is jos nori ir klausk kodel ji taip ilgai stabdo viska. Mano laki fantazija nei vienos priezasties 5 metus tempt gumos nesugalvojo

O jeigu patinka kabint - way to go. Dar daug merginu nepakabintu ir i kina ar restorana nenuvestu

bruke

B

87 įrašai

2009/07/12 07:12:38 07:12:38

niu idomei tu cia:) ir kantrybes pas zmogu:))
nors man buvo panasiai, esu buvus tos merginos vietoje:)
as tai paprasciausiai neiskenciau,paklausiau "ko tu nori",nes man labai patinka aiskumas,jei ne su tavim kurisu ateiti tai su kazkuo kitu ir liekam draugais. Aisku po to as ta zmogu praradau, nes buvau apkaltinta issigalvojimu visokiu ten ir t t:) bet man pagaliau buvo aisku. AS kartasi nelabai suprantu uzuominu vyru, jos gali reiksti LABAI ivairiai, de to imu tiesiai sviesiai ir paklausiu. O Neapsisptrendelei mane tiesiog uzknisa. 5 metai???? jau cia man nenormalu,o kas bus kai tu mane gausi.Atsakymas :NIEKO! Siem zmonem tieisog patinka pats kabinimo procesas,siekti tai ko tu negali pasiekti,ir tai manau nemaza problema,nes vyram visa gyvenima tas islieka. Kartais jie sukuria seimas, bet dar toku "siekiamu" objektu turi 5. Cia jau reiktu pasikapstyti zmogaus asmenybeje, kas su jo gyvenimu dedas ir susideliot viska.
Tu bijai prarast ta mergina? Manau atviras pokalbis su ja pats geriausias dalykas ka tu gali padaryti. Issakyti nuosirziai ka tu galvoji. Dvi iseitys: arba atstums arba priims. Ka tu gausi kai atstums ir ka tu gausi jei priims tave?Pasvarstysl kaip tu tada jausies, kas po to seka, ar susitaikes isgirsti atsakyma. Nes is to aprasymo apei sia istorija, tikriausiai isgirdes kad ir teigiama atsakyma savo "naudai" visgi tu gali issigasti. Na jau geriau veikti, negu nieko neveikti:) sekmes!

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/07/12 16:58:22 16:58:22

nu visai naslaitis! 5metus vargti! einasau...

ogo

O

4 įrašai

2009/07/12 17:42:20 17:42:20

zygimantinijus: Sveiki,

Turiu tokia situacija : viena mergina kabinu jau kokius 5 metus, dar nuo mokyklos laiku, su tokiom didelem pertraukom. Buna susirasinejam, pasivaikstinejam, kabinu, kabinu, matau kad nieko gero ir nutraukiu visa bendravima, tada po kiek laiko vel. Neperseniausiai nuosirdziai pasnekejom, tai ji issisnekejo kad neapsisprendzia, tik nezinau del ko nepasisprendzia. Tad nebezinau nei ka daryt, nei kaip elgtis viena vertus norisi viska mest, istrinti jos visus kontaktus ir pamirsti ja visiems laikams, kita vertus vis dar atsiranda kazkoks noras dar pabandyti, bet to noro kuo toliau tuo maziau belieka. Tai kaip elgtis ir ka daryt ?

Pagal mane tai toks lėtas kabinimas ir neleidžia jai apsispręst, jei ,mane taip kabintų, tai tikrai nesuprasčiau ko tas vaikinas nori. Būk drąsesnis ir pakabinsi, jei ištikrųjų nori ja pakabinti... Bet galbūt yra taip, kad pats abejoji ar nori ja pakabinti ???? tai sukelia abejones jai, ir užtai taip ilgai viskas trunka... manau užtektų paklaust tiesiai šviesiai ar j norėtų, jog būtumėt ........ ( na čia pats žinai kuo norėtum su ja būti

SĖkmės

silkas

S

15 įrašai

2009/07/12 18:06:52 18:06:52

Manau, kaip kazkas ir rase, kad esi tiesiog atsarginis variantas. Todel pirmiausia tau reiketu saves paklaust, ka ta mergina tau reiskia. Ir aiskiai jai pasakyti, ka tu jai reiski. Zodziu kaip sakoma issiaiskinti santykius. Nes taip gali ir dar penki metai praeiti. Jei turi aiskia motyvacija susirasti mergina, kaip artima zmogu, drauge ir pan. tai toks bendravimas tik laiko gaisimas. Zinoma taip galima bendrauti, tiesiog tokie santykiai jokio konkretumo neturi. Nuo to laimingesnis nebusi. Nebent tau tokia busena patinka. Turiu galvoje neapibreztumas.

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/07/12 22:17:26 22:17:26

Susirask geresne, parodyk kad esi geidziamas ir kitu moteru. Tada poziuris i tave gali labai staigiai pasikeisti arba ne Bet po visko ir ji gali tapt nebe tokia ir reikalinga...

Abejoju, kad verta su ja kazka daugiau aiskintis. Jei ji butu pakankamai protinga mergina, jaucianti atsakomybe uz save ir kita, ji jau seniai butu issakiusi ko truksta ir pletojusi santykius arba grieztai atstumusi nuo saves ir palinkejusi sekmes placiuose vandenyse. Su tokiu infantilisku neapsisprendimu ji tempia tave tik giliau i dumbla ir siurbia tavo demesi, kuri galbut skirtum kitai merginai.

Kitas klausimas kodel tave taip traukia tokia "ledine grazuole" ir kodel verziesi buti jos "ciuciku"? Gali buti, kad tas tampymasis su ja tau teikia kazkoki mazochistini malonuma. Gali buti, kad vengi prisiimti atsakomybe uz savo paties gyvenima, uz savo santykius su moterimis ir visa atsakomybe permeti jai, sprendimus daro tik ji, tavo vaidmens kaip ir nebera. Gali buti, kad is tikro nesamoningai bijai artimu santykiu su moterimi ir zavejimasis "ledine grazuole" tave puikiai nuo to apsaugo, t.y. intuityviai jauti, kad per arti ji taves neprisileis ir esi saugus. Gali buti, kad tiesiog nemoki pralaimeti ir turi losejo sindroma. Su ja daug pastatyta ant kortos, suinvestuota daug laiko, pastangu, jausmu. Bet vietoj to, kad atsitrauktum nuo ruletes stalo, statai vis daugiau ir inirtingiau, kad sekanciu ejimu gautum ko nori, nes per sunku priimti dabartinius nuostolius.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/13 07:35:47 07:35:47

O pačiam, ką reiškia 5 metai?
swx

rami

R

18 įrašai

2009/07/13 07:38:21 07:38:21

O atvirkščią variantą kaip komentuotumėte? Merginos atveju? trejus metus laukiu - santykiai nei pirmyn, nei atgal. Atsiriboju, "pasislepiu" - ieško. Pradedu rodyti iniciatyvą intymumo link - atsitraukia. Daviau aiškią užuominą prieš metus - pasakė "aš nenoriu skubėti" (mums abiems 30+). įdomi būtų vyriška nuomonė - kaip Jūsų nuomone reaguotų vyras (su kuriuo esame artimi draugai, bet tik draugai) į aiškų moteriškos pozicijos išsakymą - aš noriu daugiau?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/13 07:48:59 07:48:59

rami: O atvirkščią variantą kaip komentuotumėte? Merginos atveju? trejus metus laukiu - santykiai nei pirmyn, nei atgal. Atsiriboju, "pasislepiu" - ieško. Pradedu rodyti iniciatyvą intymumo link - atsitraukia. Daviau aiškią užuominą prieš metus - pasakė "aš nenoriu skubėti" (mums abiems 30+). įdomi būtų vyriška nuomonė - kaip Jūsų nuomone reaguotų vyras (su kuriuo esame artimi draugai, bet tik draugai) į aiškų moteriškos pozicijos išsakymą - aš noriu daugiau?

Be problemu?! o pačiai ką reiškia tie trys metai ? ar patenkinta šia diena ?!ir visą ką pasakė Barmalėjus, tik galūnes pakeisti į moterišką giminę...
swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume