Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kai žemė slysta iš po kojų...

Kai žemė slysta iš po kojų...

???

?

227 įrašai

2009/06/06 15:52:28 15:52:28

kora:
Todel ir slysta zeme is po koju, kad darbdavys perdaug mokejo ir nezinia uz ka.

Galima pagalvoti, kad pavydi

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/06/06 16:26:38 16:26:38

Jei jau kalbame apie darba, noriu pagalbos - GAL KAS ZINOTE AGENTURA ar PRIVATU ASMENI KURS
IDARBINA VOKIETIJOJE SENELIU SLAUGYTI?

pranislaw

P

16 įrašai

2009/06/06 17:21:50 17:21:50

Daug kam dabar slidu pasidarė. Aš irgi griuvau, bet ne iš aukštai, tai labai ir neapsikūliau.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/06/06 18:33:25 18:33:25

Svečias: kiesux dar mažas ir kvailas, atleiskite jam, po dešimtmečio pasibaigs jo visažinystė apie gyvenimą, garantuoju

Man ir pries desimt metu taip sake, palauk pamatysi po 10 metu kaip pasikeis viskas... tik kazkodel niekas nepasikeite vis dar... sakai dar po 10? Pagyvensim pamatysim. Del visazinystes, kur jus ja izvelgiat man idomu? Taip mates nemazai as jau siam gyvenime, bet dar daugiau nemates, taciau ka mates uztenka, jog suvokciau, jog gyvenime daugybe daug didesniu problemu yra nei sumazintas atlyginimas ar atleidimas is darbo. Is tokiu smulkmenu visada galima issisukti, nebent zmogus pats nenori, o tenori vaidinti nuskriausta auka ir laukti aplinkiniu gailescio.

renadovi

R

9 įrašai

2009/06/06 19:34:13 19:34:13

Man taip pat atsitiko. Jau pusę metų ieškau darbo, bet kai tau 50+, tai niekas nenori net mažiau kvalifikuotam darbui priimti. Užplaukia ir man "tamsūs debesys", bet stengiuosi išeiti į gamtą, pažiūriu koks gražus voratinklis, pilnas rasos lašelių, besiskleidžianti gėlytė, kažkur skuba rimtas vabalas ir pamiršti save ir savo bėdas, tik stebi tave supantį pasaulį. Pabandykite, gal ir jūms padės.

kora

K

2495 įrašai

2009/06/07 08:22:19 08:22:19

???:
kora:

Negalvok, klaustuk, apie tokius dalykus ir rauk is savo sielos [b:3phk0wdl]PAVYDO[/b:3phk0wdl] jausma su saknim.
Zmogaus gyvenimas ganetinai trumpas ir egzistavimui nedaug jam reikia.
Taciau, nesvarbu, kas tu esi dabar, beribis poreikis pakilti ir buti Zmogumi netrukdo niekam, nei tau, nei esanciam salia. Sis jausmas atgims, kai nuo tamsos su sypsena ir meile mes suksimes i sviesa, palike blogi praeity.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/07 09:05:57 09:05:57

renadovi: Man taip pat atsitiko. Jau pusę metų ieškau darbo, bet kai tau 50+, tai niekas nenori net mažiau kvalifikuotam darbui priimti. Užplaukia ir man "tamsūs debesys", bet stengiuosi išeiti į gamtą, pažiūriu koks gražus voratinklis, pilnas rasos lašelių, besiskleidžianti gėlytė, kažkur skuba rimtas vabalas ir pamiršti save ir savo bėdas, tik stebi tave supantį pasaulį. Pabandykite, gal ir jums padės.

Atsistok, Kiesux, į šitos moters vietą ir pabandyk išsisukti. Kai tau 50+ ir niekam nebesi reikalingas. Ir valgyti norisi, nelįsi gyvas į žemę.
Kaži ar tau pavyktų taip gražiai stengtis išsisukti, kaip jai.

Lazdynai

L

922 įrašai

2009/06/07 11:16:55 11:16:55

Kiesux visose temose vaizduoji baisu zinova, bet nei vienas negali visko geriausiai ismanyti, gal truputi susimazink savo ego ir ambicijas, nes kartais norisi vemti nuo tavo tusciazodziavimo.

???

?

227 įrašai

2009/06/07 13:52:29 13:52:29

kora:
???:
kora:

Negalvok, klaustuk, apie tokius dalykus ir rauk is savo sielos [b:16n0i28k]PAVYDO[/b:16n0i28k] jausma su saknim.
Zmogaus gyvenimas ganetinai trumpas ir egzistavimui nedaug jam reikia.
Taciau, nesvarbu, kas tu esi dabar, beribis poreikis pakilti ir buti Zmogumi netrukdo niekam, nei tau, nei esanciam salia. Sis jausmas atgims, kai nuo tamsos su sypsena ir meile mes suksimes i sviesa, palike blogi praeity.

Ne, Kora. Turėjau omenyje - tokia frazė, nepaisant visko kas gražaus buvo pasakyta po to - kaip deguto šaukštas sugadinęs visą tavo užuojautos medų. Žmogui blogai, o tu jį dar patrypei - va, taip tau ir reikia, nebuvai verta.

O čia šeip. Pas mane viskas gerai

kiesux

K

1086 įrašai

2009/06/07 15:57:11 15:57:11

Svečias:
Atsistok, Kiesux, į šitos moters vietą ir pabandyk išsisukti. Kai tau 50+ ir niekam nebesi reikalingas. Ir valgyti norisi, nelįsi gyvas į žemę.
Kaži ar tau pavyktų taip gražiai stengtis išsisukti, kaip jai.

Niekas ir nesako, kad turi buti vien grazu ir lengva, va kad ir pasisakiusi moteris, 50+ metu, kad ir sunku, bet sugeba isejus i gamta paziureti i vabala... net neturedama visai darbo... o kalba eina apie verkslenima forume del tokio menkniekio kaip sumazintas atlyginimas, daugeliui sumazintas, bet cia nepasaulio pabaiga...

Lazdynai: Kiesux visose temose vaizduoji baisu zinova, bet nei vienas negali visko geriausiai ismanyti, gal truputi susimazink savo ego ir ambicijas, nes kartais norisi vemti nuo tavo tusciazodziavimo.

Nepatinka neskaitykit mano pasisakymu, visiem neitiksi. Jei jum nepatinka nereiskia, kad as kazka blogai pasakiau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume