Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Kur kreiptis, kad padėtų užmiršt moterį

Kur kreiptis, kad padėtų užmiršt moterį

dainmeil

D

11 įrašai

2009/04/28 08:05:15 08:05:15

Esu seniai vedęs. Atsitiktinai sutikau kitą moterį. Įsimylėjom. Iš manęs ji nieko nereikalavo.Buvo tikrai mano puselė.Negalėjau palikt šeimos,jaučiaus l.kaltas. Po truputi stumiau meilužę nuo savęs. Tai buvu l.skaudu. atstumt savo meilę. Po kiek laiko pamačiau ją su kitu. Rodos viskas gerai, turi teisę turėt ji savo laimę. Širdis plyšo. Ką daryt ir kur kreiptis, kad padėtų pamiršt man tą moterį. Nenoriu trukdyt jos laimei ir kaip nors atrast vėl ramybę šeimoje.Žmona man atleido, kaip atleist sau? Kur kreiptis,kas gali padėt tuo klausymu?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/28 09:16:00 09:16:00

Aš kažko nesuprantu čia. Rašote, kad esate vedęs vyras. Rašote, kad žmona jums atleido. Tuomet ką veikiate šiame puslapyje, ieškodamas moters "pasenti kartu" ??

Skayva99

S

18 įrašai

2009/04/28 10:45:00 10:45:00

Laba ,jeigu esate 100% įsitikinęs,kad sutikote savo antrąją puselę ir savo gyvenimo Moterį-tuomet nepaleiskite jos, juk tai tokia Dievo dovana,kurią gauna retas žmogus.....Jeigu dvejojate - atsitraukite ir pamirškite.Taip,pamiršti bus sunku ir tiktai laikas gali užgydyti tokias širdies žaizdas.Tačiau gyvenime už VISKĄ reikia mokėti .
O dabar-susiraskite susrašinėjimo draugų/ių, arba patikėkite savo jausmus popieriaus lapui ir išliekite viską -ką jaučiate kai užeina ilgesys ,kai labai vieniša ir liūdna.Gal tai kažkiek padės.
Pagalvokite,juk iš esmės Jūs toks turtingas ir laimingas - turite šeimą,vaikus,namus,darbą ,galite mylėti ir būti mylimas.Pasaulyje tiek daug vienišų ir nelaimingų žmonių,kurie neturi ne šimtadalio to - ką turite Jūs. Linkiu Jums stiprybės .

kora

K

2495 įrašai

2009/04/28 11:34:19 11:34:19

dainmeil: Esu seniai vedęs. Atsitiktinai sutikau kitą moterį. Įsimylėjom. Iš manęs ji nieko nereikalavo.Buvo tikrai mano puselė.Negalėjau palikt šeimos,jaučiaus l.kaltas. Po truputi stumiau meilužę nuo savęs. Tai buvu l.skaudu. atstumt savo meilę. Po kiek laiko pamačiau ją su kitu. Rodos viskas gerai, turi teisę turėt ji savo laimę. Širdis plyšo. Ką daryt ir kur kreiptis, kad padėtų pamiršt man tą moterį. Nenoriu trukdyt jos laimei ir kaip nors atrast vėl ramybę šeimoje.Žmona man atleido, kaip atleist sau? Kur kreiptis,kas gali padėt tuo klausymu?

Lietuviskas patarimas: Imk, i kitus neziurek. Nepergyvenk, kitiems - dar blogiau.

Keista ta Jusu isivaizduojama pusele, sugebanti transformuotis prie kitu puseliu. Siulyciau nurimti ir neskubant pagalvoti.

leagere

L

354 įrašai

2009/04/28 15:38:56 15:38:56

Aha, tikrai - ka Jus siame saite veikiate ??? Jei seima tokia svarbi, kad net atstumet ta antra pusele, o dabar sedit cia. Kazkas nesueina

Alex63

A

78 įrašai

2009/04/28 19:02:28 19:02:28

Dainmeil, perskaičiau tavo graudų laišką. Rašai, kad abu buvote įsimylėję, bet po kažkurio laiko tu ją, neva pamatei su kitu. Nelabai suprantu, jeigu būna abu žmonės įsimylėję vienas kitą, negali taip greitai meilė praeiti, ir susirasti kitą. Matyt, tavo dievinamoji antroji puselė tavęs gal ir nemylėjo. Ar nebandei pats savęs to paklausti, kai pamatei ją su kitu.

zinanti

Z

5 įrašai

2009/04/28 19:55:09 19:55:09

cia tikrai negausit reikiamo atsakymo. Issikalbekit psichologui, jis pades suprast ko jums is tikruju reikia.
sekmes

dainmeil

D

11 įrašai

2009/04/29 09:30:48 09:30:48

Skayva99: Laba ,jeigu esate 100% įsitikinęs,kad sutikote savo antrąją puselę ir savo gyvenimo Moterį-tuomet nepaleiskite jos, juk tai tokia Dievo dovana,kurią gauna retas žmogus.....Jeigu dvejojate - atsitraukite ir pamirškite.Taip,pamiršti bus sunku ir tiktai laikas gali užgydyti tokias širdies žaizdas.Tačiau gyvenime už VISKĄ reikia mokėti .
O dabar-susiraskite susrašinėjimo draugų/ių, arba patikėkite savo jausmus popieriaus lapui ir išliekite viską -ką jaučiate kai užeina ilgesys ,kai labai vieniša ir liūdna.Gal tai kažkiek padės.
Pagalvokite,juk iš esmės Jūs toks turtingas ir laimingas - turite šeimą,vaikus,namus,darbą ,galite mylėti ir būti mylimas.Pasaulyje tiek daug vienišų ir nelaimingų žmonių,kurie neturi ne šimtadalio to - ką turite Jūs. Linkiu Jums stiprybės .

dainmeil

D

11 įrašai

2009/04/29 09:50:17 09:50:17

Labas, didelis ačiū už manau patį geriausią atsakymą. Kiti tik blevyzgai, manu žmonės nėra susidurę su panašiomis problemomis ,arba dar pienas nenudžiuvęs nuo lupų. Žinot, tikrai norisi bendravimo su kitais žmonėmis. Nesu jaunas. Kur rast kokią svetainę, kad galima būtų paplepėt, pasidalint mintimis , o gal net bendraminčių atrast? Visiškai nereikalingas susibėgimas į kruvą.

dainmeil:
Skayva99: Laba ,jeigu esate 100% įsitikinęs,kad sutikote savo antrąją puselę ir savo gyvenimo Moterį-tuomet nepaleiskite jos, juk tai tokia Dievo dovana,kurią gauna retas žmogus.....Jeigu dvejojate - atsitraukite ir pamirškite.Taip,pamiršti bus sunku ir tiktai laikas gali užgydyti tokias širdies žaizdas.Tačiau gyvenime už VISKĄ reikia mokėti .

Asta31324579346_db

A

763 įrašai

2009/04/29 15:56:42 15:56:42

Alex63: Dainmeil, perskaičiau tavo graudų laišką. Rašai, kad abu buvote įsimylėję, bet po kažkurio laiko tu ją, neva pamatei su kitu. Nelabai suprantu, jeigu būna abu žmonės įsimylėję vienas kitą, negali taip greitai meilė praeiti, ir susirasti kitą. Matyt, tavo dievinamoji antroji puselė tavęs gal ir nemylėjo. Ar nebandei pats savęs to paklausti, kai pamatei ją su kitu.

O nekilo mintis, kad tas kitas yra kaip priemone autoriu pamirsti?? Klin klinom vybivajut...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume