Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Eilėje

Eilėje

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/12 09:28:58 09:28:58

[i:217a6rs0]Vienintelis tikrai erzinantis reikalas yra eilės.Stovi eilėj su krepšiu visokių dalykų, o pardavėja, atrodo, lyg tyčia, pamiršta priešais eilėje stovinčios merginos su produktais, kažkokios bandelės kodą.
-Zitute, ar žinai tos bandelės su cinamonu kodą?-klausia šalia esančios kasininkės.
- Ar tos kur viduj cinamonas ar kur išorėj dar kringelis kažkoks? Ne, nežinau..
Pardavėja pasiima tą bandelę su maišeliu demonstruodama savo nepasitenkinimą, nes mat dėl tos bandelės reiks eiti pažiūrėt kainos. Bandelė iškrenta ant grindų,pardavėja ją pakelia ir deda maišan.
-Bet tai bandelė juk nukrito ant žemės,-sako mergina,- reikėtų ją pakeisti,-svarsto balsu.Mergina jaučiasi nepatogiai.
-Koks čia skirtumas,-sako pardavėja,-nežinosi nuo ko mirsi,-juokauja.
Pati mergina nueina žiūrėt kainos ir pasikeist bandelės.Tuo tarpu pardavėja bumba sau po nosim, atsieit, kokia matot čia poniutė.
Mergina grįžta, sumoka už savo pirkinius ir paklausia gal jai priklauso nemokamas maišelis pirkiniams.
Ir tada pardavėjai ateina keršto valanda.
-Jau senai nebėra maišelių nemokamai,-arogantiškai rėžia.-Matyt, neperkat pas mus dažnai.Nieko nežinot,-netveria savam kaily.
Mergina tyli, o mane jau ima siutas.
-Gerbiamoji, sakau pardavėjai, tokių centrų kur prekintis yra daug. O dabar atėjus krizei ir moterų ieškančių darbo pagausėjo.
Būkite maloni, paskubėkite. Ačiū.[/i:217a6rs0]

marijuana

M

618 įrašai

2009/04/12 10:36:18 10:36:18

reikia eit ten kur yra savitarnos kasos:) keista, kai jau joms esant ir prie ju is principo neesant eiliu... salia zmones vistiek stovi eilese prie tu "senuju" su kasininke... tikrai nesuprantu to. negi nieko aplink nemato? elgias kaip pingvinai? eina ten kur visi eina? bijo naujoviu? prie tu kasu buna kasininke, jei ko nesupranti ar nemoki naudotis ji paaiskins ir apmokis, uztenka vieno karto, kad perprasti

kalbu apie IKI. toms kasoms atsiradus, gal tik karta buvau sugrizes pries senosios

dar keista, kad ten nelabai matau savisaugos, mano supratimu labai norint galima apgaudineti. nezinau gal filmuoja is tos kasos, kaip bankomatu ir taip sukciaujant ikliutum... bet galima ramiausiai nueiti nesusimokejus... bet vaikstant kasdiena i ta pacia parduotuve taip nesuzaisi... ar kita preke ivest. pvz su vaisiais, buna kokios trys apelsinu rusys is kuriu ir pats gerai nezinai, kuri ten tiksliai... jau nekalbant apie tai, kad nestovi tau uz nugaros kokie trys apsauginiai ir akilai nestebi tavo kiekvieno judesio... ne taip kaip rimi. na, nukrypau kiek

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/12 10:44:58 10:44:58

Čia daug maž aprašytas laikotarpis prieš kalėdas, kada daug žmonių pirko, eilės buvo nežmogiškos.Dabar tai taip-perku savitarnos kasose. Taip, čia aprašyta IKI .

marijuana: reikia eit ten kur yra savitarnos kasos:) keista, kai jau joms esant ir prie ju is principo neesant eiliu... salia zmones vistiek stovi eilese prie tu "senuju" su kasininke... tikrai nesuprantu to. negi nieko aplink nemato? elgias kaip pingvinai? eina ten kur visi eina? bijo naujoviu? prie tu kasu buna kasininke, jei ko nesupranti ar nemoki naudotis ji paaiskins ir apmokis, uztenka vieno karto, kad perprasti

kalbu apie IKI. toms kasoms atsiradus, gal tik karta buvau sugrizes pries senosios

dar keista, kad ten nelabai matau savisaugos, mano supratimu labai norint galima apgaudineti. nezinau gal filmuoja is tos kasos, kaip bankomatu ir taip suksciaujant ikliutum... bet galima ramiausiai nueiti nesusimokejus... bet vaikstant kasdiena i ta pacia parduotuve taip nesuzaisi... ar kita preke ivest. pvz su vaisiais, buna kokios trys apelsinu rusys is kuriu ir pats gerai nezinai, kuri ten tiksliai... jau nekalbant apie tai, kad nestovi tau uz nugaros kokie trys apsauginiai ir akilai nestebi tavo kiekvieno judesio... ne taip kaip rimi. na, nukrypau kiek

marijuana

M

618 įrašai

2009/04/12 10:54:18 10:54:18

o kam tu tai aprasei? i dienorasti? ir dabar perkelei?;) as kai skaiciau buvau isitikines, kad cia kokia maxima... su milijoninem kasom ir dar didesnem eilem prie kiekvienos is ju... o net ir per kaledas, jei tik galima, galima nueiti velesniu metu, i vakara, kuomet maziau zmoniu lankos ir nesistumdyt eilese. ziurint ko taikais pirkti, nes kai kuriuos dalykus isperka

tos eiles dar priklauso ir nuo darbuotuju... jei ju truksta, tai ir eiles didesnes... na, maximos tai neliecia, nes ten visuomet beprotiskai daug zmoniu. ko ten visi lenda? sau nuotaika susigadint?

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/12 11:09:48 11:09:48

Na tiesiog man norisi pakalbėti apie bendravimo kultūrą parduotuvėse. Ir galų gale ne visi gali/nori ateiti vakare-taigi tenka eiti per piko valandas ir va toks pastebėjimas..

marijuana: o kam tu tai aprasei? i dienorasti? ir dabar perkelei?;) as kai skaiciau buvau isitikines, kad cia kokia maxima... su milijoninem kasom ir dar didesnem eilem prie kiekvienos is ju... o net ir per kaledas, jei tik galima, galima nueiti velesniu metu, i vakara, kuomet maziau zmoniu lankos ir nesistumdyt eilese. ziurint ko taikais pirkti, nes kai kuriuos dalykus isperka

tos eiles dar priklauso ir nuo darbuotuju... jei ju truksta, tai ir eiles didesnes... na, maximos tai neliecia, nes ten visuomet beprotiskai daug zmoniu. ko ten visi lenda? sau nuotaika susigadint?

marijuana

M

618 įrašai

2009/04/12 11:14:21 11:14:21

tai gali ir bendrauti;) dauguma gal ateina suirze po darbu, skuba, lekia, nenori uztrukti... o beto puse dienos prasedejus kasininkes tai pat suirzusios... tai ir gaunas taip, kad reikia tik ziezirbos konfliktams. reikia ir paciam buti supratingesniu, neiekoti kabliuku... o jei tau primigtinai siulys pirkti nukritusia ant zemes kokia bulkute, jos reikia atsisakyti, kad neskaiciuotu. neperki ir tiek.

K.R.

K

27 įrašai

2009/04/12 16:27:29 16:27:29

ta pati teksta jau esu seniau skaiciusi frype.lt.. ten buvo pakankamai daug diskusiju. dar neprisidiskutavot?

marijuana

M

618 įrašai

2009/04/12 16:35:27 16:35:27

KR, manai visi mate? o kadangi diskucija nevyksta, tai matyt atsidiskutuota;)

mirta

M

131 įrašai

2009/04/12 21:30:23 21:30:23

[quote:2uqelkt3]zmones vistiek stovi eilese prie tu "senuju" su kasininke... tikrai nesuprantu to. negi nieko aplink nemato? elgias kaip pingvinai? eina ten kur visi eina? bijo naujoviu?[/quote:2uqelkt3]

Na, kam tyciotis, vadinti pingvinais ir demonstruoti nepakantuma ar nenora suprasti, kad zmones gal turi savu priezasciu? Tarkim, kai noriu atsiskaityt kortele, einu i savitarna - man taip greiciau, kai grynais - "senaja" kasa. Arba - kai bunu prisikrovus daugiau pirkiniu ir pavargusi, susilusi, tingiu lankstytis, pati iskraut, skenuot, sukraut, einu i senaja. Dar vienas dalykas: kai perki sveriamus produktus, nuo pardaveju ranku lieka riebaluoti indeliai ir maiseliai, jau ne karta esu taip issitepus viska istraukdama ir skenuodama, paskui grizti ir skalbi drabuzius, - va todel einu i senaja kasa - tegu kasininke pati viska isima ir nuskaito, ji vis tiek su darbiniais drabuziais ir skudureli turi. Nesisapykit, kai nezinot "visos istorijos", kaip sakoma.

marijuana

M

618 įrašai

2009/04/12 21:37:20 21:37:20

mirta:
Na, kam tyciotis, vadinti pingvinais ir demonstruoti nepakantuma ar nenora suprasti, kad zmones gal turi savu priezasciu? Tarkim, kai noriu atsiskaityt kortele, einu i savitarna - man taip greiciau, kai grynais - "senaja" kasa. Arba - kai bunu prisikrovus daugiau pirkiniu ir pavargusi, susilusi, tingiu lankstytis, pati iskraut, skenuot, sukraut, einu i senaja. Dar vienas dalykas: kai perki sveriamus produktus, nuo pardaveju ranku lieka riebaluoti indeliai ir maiseliai, jau ne karta esu taip issitepus viska istraukdama ir skenuodama, paskui grizti ir skalbi drabuzius, - va todel einu i senaja kasa - tegu kasininke pati viska isima ir nuskaito, ji vis tiek su darbiniais drabuziais ir skudureli turi. Nesisapykit, kai nezinot "visos istorijos", kaip sakoma.

na, gerai, visiskai sutinku, kad tu priezasciu gali buti daugybe. visiskai pateisinamu ir suprantamu. bet vistiek dauguma ir daznai pasiduoda masiu itakai ir daro taip kaip visi, dauguma - mato eile ir eina prie eiles, o ne ten kur laisva

visai nenorejau tyciotis, jei ka izeidziau, atsiprasau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume