Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Eilėje

Eilėje

yolantayo1296838981_db

Y

441 įrašai

2009/04/14 11:19:16 11:19:16

Mane iki beprotybės erzindavo kasininkių vangumas. Dabar su savim rankinėje nešiojuosi kokią nors nedidelio formato įdomią knygą. Stoviu eilėj ir skaitau. Ir mano eilė ateina gerokai per greitai, nes dažniausiai nespėju pabaigti skaityt siužetinės linijos Kartelį pasielgiau piktybiškai: tyčia atsistojau prie tos kasos, kurioje dirba tokia kerėpla kasininkė, kad ir nesant žmonių ji sugebėdavo tą eilę sudaryt. Stoviu ir skaitau. Kai atėjo laikas sumokėti už pirkinius, pasakiau, kad šįkart niekur neskubu, ji greičiausiai - taip pat, tad teks palaukti, kol baigsiu skaityt puslapį. Jei pirkėjų būtų buvę iš tiesų daug, nebūčiau taip pasielgus, kad kitų negaišinčiau. Tačiau jei įprastume skaityti stovėdami eilėse, tai tos eilės "ištirptų" vos spėjus į jas atsistoti

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/15 22:31:14 22:31:14

marijuana:
mirta:
Na, kam tyciotis, vadinti pingvinais ir demonstruoti nepakantuma ar nenora suprasti, kad zmones gal turi savu priezasciu? Tarkim, kai noriu atsiskaityt kortele, einu i savitarna - man taip greiciau, kai grynais - "senaja" kasa. Arba - kai bunu prisikrovus daugiau pirkiniu ir pavargusi, susilusi, tingiu lankstytis, pati iskraut, skenuot, sukraut, einu i senaja. Dar vienas dalykas: kai perki sveriamus produktus, nuo pardaveju ranku lieka riebaluoti indeliai ir maiseliai, jau ne karta esu taip issitepus viska istraukdama ir skenuodama, paskui grizti ir skalbi drabuzius, - va todel einu i senaja kasa - tegu kasininke pati viska isima ir nuskaito, ji vis tiek su darbiniais drabuziais ir skudureli turi. Nesisapykit, kai nezinot "visos istorijos", kaip sakoma.

na, gerai, visiskai sutinku, kad tu priezasciu gali buti daugybe. visiskai pateisinamu ir suprantamu. bet vistiek dauguma ir daznai pasiduoda masiu itakai ir daro taip kaip visi, dauguma - mato eile ir eina prie eiles, o ne ten kur laisva

visai nenorejau tyciotis, jei ka izeidziau, atsiprasau.

Na jau na.... as visada stengiuos pralysti be eiles

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume