Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Nekenčiu savo šeimos

Nekenčiu savo šeimos

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/23 18:20:39 18:20:39

Svečias: as tai pat nekenciu savo tevo tiksliau , papletosiu savo argumenta ..
Man neseniai suejo 15 m. As panele . Tevas ''aukleja'' carines rusijos paziuromis .Smurtauja labai daznai . Su dirzu per nugara , arba koja , ranka ( jam dzin) per galva gaunu kiekviena diena . Sese bande pakalbet kad nebesmurtautu pries mane , pasake teigini '' po keliu menesiu ji tau trenks atgal , ji jau nebemaza , uzztenka ja dauzyti '' jo atsakymas mane sukrete dar labiau '' lai pabando trenkti man atgal , arba bent pabando , nakty su kirviu sukaposiu '' net nz ka daryti . Grasino sese su vaiku teisem kai bbuvo mane sumuse , nieko . Tiesog nebezinau ka daryt .

Ne grasinti reikia, o tiesiai kreiptis į vaikų teises. Papasakoti klasės auklėtojai - ji patars kur ir kaip kreiptis. Smurtautojas ir tikisi kad bijosi pasiskusti, bet jis pats dar didesnis bailys taps, kai jam uodegą prignybs. Galiausiai ką tik priimtas įstatymas dėl smurto artimoje aplinkoje, t. y. šeimoje. tai kad tikrai prikirps tavo tėvą, pamirš kaip kumščiais mosuoti, jį net iš buto gali iškeldinti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/02 00:08:57 00:08:57

jam as pati pasakau , lai pabando nueisiu i vaiku teises . Mama ''sedi tevui po padu '' jos argumentas buvo toks '' as nenoriu daugiau barniu namie'' , ji nemato kas dedasi . Bili smerkti mane. Kaip man eiti i mokykla , jugi didelis miestas , daug pazystamu . Kai eini ir verki . bandai atrodyti linksma , kad tau viskas gerai , nors is tiesu norisi labai verksti . Asaros akyse. Kiekviena ryta . Neturiu nei 5 min. privatumo . O apie savo asmenine erdve net nebekalbu , neleidzia net iseit su draugem . Prikisa kad cia ju namai ir as nieko neturiu bendro . kad as daugiausiai suvalgau ir viska sugadinu .

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/02 08:28:07 08:28:07

Visų pirma niekas negali mušti kito žmogaus, nesvarbu, vaikas tai ar suaugęs.
Turi nebegrasinti, o iš tikro pasiskųsti vaiko teisėms jei tave muša. Čia nekalbama apie kokį karštą barnį ar ginčą, o pastovų terorizavimą ir mušimą.
Turi pasakyti kitiems aplink esantiems suaugusiems - visų pirmą mokykloje - ar auklėtojai, ar socialiniam pedagogui, pagaliau jei nežinai kam sakyti - nueik pas direktorę, ji žinos kur tau kreiptis.

Svetlana

S

980 įrašai

2012/01/02 20:44:15 20:44:15

Svečias: jam as pati pasakau , lai pabando nueisiu i vaiku teises . Mama ''sedi tevui po padu '' jos argumentas buvo toks '' as nenoriu daugiau barniu namie'' , ji nemato kas dedasi . Bili smerkti mane. Kaip man eiti i mokykla , jugi didelis miestas , daug pazystamu . Kai eini ir verki . bandai atrodyti linksma , kad tau viskas gerai , nors is tiesu norisi labai verksti . Asaros akyse. Kiekviena ryta . Neturiu nei 5 min. privatumo . O apie savo asmenine erdve net nebekalbu , neleidzia net iseit su draugem . Prikisa kad cia ju namai ir as nieko neturiu bendro . kad as daugiausiai suvalgau ir viska sugadinu .

Man rodos tu bijai viešumo; kad kažkas iš tavo pažįstamų sužinos kas darosi tavo šemoje. Tai klaida.To ir tikisi smurtautojai, taip, ir tavo mama yra, tik pasyvi smurtautoja,bet jei irgi kaltina tave , tuomet ir aktyvi. Būtinai papasakok tiems, kas realiai tau gali padėti, neleisk savęs žaloti psichologiškai, būk drąsi, nes tik taip tau įmanoma padėti.

Nesvarbu

N

23 įrašai

2012/02/16 10:44:56 10:44:56

, as pasiskundziau direktorui , mokyklos .. Buvo tas vaiku prevencijos posedis. Tevas pats parejes pasake kad jam geda padariau .Jis pasirase kad manes daugiau neblies . PO kokio menesio jis pirma kart vel pakele ranka , trenke i plaucius , man skaudejo . Pas kutinis karta gavau siandien (2012.02.16)jis mane uz plauku trenke i saldytuva man skaudejo , mama labai supyko, vos jam netrenke, koks gyvenimas mano , jei jis taip elgiasi . jis jau nebe zmogus o isgama..

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/16 10:55:51 10:55:51

nesvarbu: , as pasiskundziau direktorui , mokyklos .. Buvo tas vaiku prevencijos posedis. Tevas pats parejes pasake kad jam geda padariau .Jis pasirase kad manes daugiau neblies . PO kokio menesio jis pirma kart vel pakele ranka , trenke i plaucius , man skaudejo . Pas kutinis karta gavau siandien (2012.02.16)jis mane uz plauku trenke i saldytuva man skaudejo , mama labai supyko, vos jam netrenke, koks gyvenimas mano , jei jis taip elgiasi . jis jau nebe zmogus o isgama..

o čia rašai pasiskųsti ir gauti užuojautos? Gerai, kad netyli.
Teisingai padarei, kad kreipeisi pagalbos ir toliau taip daryk.
O tėvas tavo taip elgiasi iš savo silpnumo. Manai, kad jis nesupranta po visų įvykių, kad negerai pasielgė? Tiesiog esi jo pykčio išraiškos objektas, ne todėl, kad tu bloga, o tiesiog jis nepajėgus susivaldyti. Žmonės, kurie sugeba susivaldyti ir kontroliuoti jausmus vadinami brandūs , suaugę žmonės. Deja, ne visi užauga ir pasitaiko taip, kad vaikai juos pralenkia.

Siūlau lankyti psichologą, kad padėtų išbūti tokioje sunkioje agresyvioje namų aplinkoje. Dar gali paskambinti dabar į policiją ir pranešti, būsi visiškai teisi. Drąsos.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/16 11:11:25 11:11:25

http://www.vaikulinija.lt/

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/16 11:13:04 11:13:04

http://www.vaikulinija.lt/

28978id_EsuAsEvaldas

2

60 įrašai

2012/02/16 19:05:57 19:05:57

Labas, mergaite,

Kuo greičiau skambink į vaikų liniją ir nedelsk nei minutės.
Jis tau daro siaubingą žalą ir tu turi tai įveikti. Nesileisk mušama ir įžeidinėjama. Niekas negali tavęs teisti ir smerkti.
Labai skaudu, jog yra tokių smurtaujančių žmonių.

Faina44

F

50 įrašai

2012/03/15 15:22:17 15:22:17

NPCRIZ – tai profesionali sveikatingumo, grožio, jaunystės ir tinklinio marketingo kompanija.
visų pirma natūralių peptidų, gaminamų Sankt-Peterburgo Bioreguliacijos ir Gerontologijos moksliniame tyrimo institute, distributorius. Ši kompanija yra bendraautorius, kuriant išskirtinę kosmetologinę liniją, naudojant natūralius peptidus, maisto papildus, ajurvedines arbatas. Visa ši produkcija patikimai apsaugota nuo klastočių. Dėl aukštos kainos ir neprieinamumo šio instituto produkcijos preparatus galėjo vartoti tik nedaugelis. Dabar dėka NPCRIZ ši produkcija prieinama daugeliui.
http://www.npcriz.eu/lt/kletochnaja-kos ... ptidy.html registracija [email protected]

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume