Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Įsimylėjau vedusį vyrą

Įsimylėjau vedusį vyrą

nusidėjėlė

N

6 įrašai

2008/11/26 14:01:48 14:01:48

Nebežinau, ką daryti, nes įsimylėjau vedusį vyrą.
Prieš kelis mėnesius darbe šventėm šefo gimtadienį ir tas vyras irgi buvo pakviestas, nes yra iš partnerių firmos. Tą vakarą susipažinom, visą laiką kartu prabuvom, švekėjomės, šokom. Aš mačiau žiedą ant jo rankos, bet nekreipiau dėmesio, nes jokių pašalinių minčių neturėjau. Prieš einant namo jis papaprašė mano telefono. Daviau. Po kelių dienų pakvietė į kavinę. Supratau, kad viskas krypsta nelabai tinkama linkme, bet taip norėjau vėl jį pamatyti, kad neatsispyriau... Taip prasidėjo mūsų artimas bendravimas. Susitikinėdavom mieste arba važiuodavom pas mane. Tapau jo meiluže. Iš pradžių viskas buvo įdomu ir atrodė savotiškas nuotykis, bet dabar jau pasidarė nebelinksma, nes aš rimtai jį įsimylėjau... Nežinau, ką daryti. Apie jausmus niekada su juo nekalbėjom, nemanau, kad jis man jaučia tą patį, ir turbūt savo žmonos ir vaiko nepaliktų. Noriu nutraukti bendravimą su juo, bet tiesiog neturiu jėgų tai padaryti...
Moterys, kurios buvote panašioje padėtyje, patarkite, kaip išsikapstyti. O gal verta dėl jo pakovoti?

Sija

S

20 įrašai

2008/11/26 15:19:05 15:19:05

Juk nuo taves pacios priklauso ka pasirenki. Ar gi ne taip?

Sakai, nori nutraukti bendravima su juom, taciau truksta jegu. Tuomet pabandyk paieskoti priezasties kodel ji pasirinkai ir motyvu kodel nori nutraukti bendravima su juo. Jei pati nepajegi is sono vertinti situacijos - pasikalbek su kitu zmogum, isiklausyk kaip kitas mato. Tai kartais irgi padeda pamatyti situacija objektyviau.
Linkiu tau stiprybes ir tikejimo, kad taves laukia idomus ir nepriklausomas gyvenimas :)

Smalsutė

S

121 įrašai

2008/11/26 15:36:44 15:36:44

Pritariu Santanai: ieškok jame minusų, ieškok minusų (nors ir taip akivaizdu) jūsų santykiuose. Nekovok dėl jo, nes jei jis ryžtųsi palikt šeimą, taip pat kitą kartą gali palikt ir Tave. Nebūk jam nuotykiu. Stiprybės Tau!

nusidėjėlė

N

6 įrašai

2008/11/26 16:28:42 16:28:42

Teisingai Jūs rašote. Nėra mums ateities, bet taip sunku. Pirmą kartą gyvenime taip smarkiai įsimylėjau. Manau, kad tokio šaunaus žmogaus daugiau nebesutiksiu.

VILTĖ

V

19 įrašai

2008/11/26 19:39:20 19:39:20

oi kaip as tave uzjauciu... ziauri cia situacija, pati klampojau kazkada panasioj. cia nieko tau nieks nepatars, nes gyveni tu, ir sprendimus priimt turi tu. zinok,kad tas vedes vyras tau tikrai niekad niekuom nepades, jam sita situacija patogi, o zmonos jis tikrai nepaliks. Pasidomek statistika - vyrai laaaabai retai skiriasi del kitos moters. Dazniausiai skyrybos vyksta moteru iniciatyva. Tu pati pagalvok, kam vyrui skirtis, jei esama situacija ji pilnai tenkina?? ir tik jokiu budu nesusvaik kad jis tave isimyles ir del meiles paliks seima. niekada,galiu as tau pasakyt. jei toj seimoj daugiau maziau normalus santykiai. gal ir buna isimciu, bet patikek vienetai. ir geriau nepuoselek iliuziju pakliut i ta isimti. jei tu nuosirdziai isimylejai - man tikrai labai taves gaila... cia yra didziausia nelaime moteriai, kokia tik gali buti. patikek, pati esu patyrusi ka tai reiskia ir puikiai zinau ta jausma... O kiek jus laiko jau bendraujat? ir koks jusu amziaus skirtumas?

aura

A

11 įrašai

2008/11/26 22:58:32 22:58:32

Jei nori ji tureti retink pasimatymus, apsimesk lyg butu, jog tu kazkam rupi ir be jo, stenkis nerodyt jam per daug demesio, pasidaryk saltesne. Jei jis su tavim mylisi, reiskia jam gera su tavim, nuo meiluzes iki zmonos nedidelis zingsnis.Priversti isimyleti tikrai imanoma.., tik kartais uztrunka laiko, ir kai tai pasieki, buna , jog ir noras dingsta..lyg gavus koki geidziama zaisliuka.
Buvau susidurus su tokia situacija, tas zmogus paliko seima, nors tam ir priestaravau.., po kiek laiko ir as ji palikau, supratau, kad buti meiluze ir zmon- visai skirtingi dalykai..
Jei jauti, kad tas zmogus ne kvailastavo igeidis, o rimta gyvenimo meile, daryk viska , kad ji pasiektum. Mes kiekvienas turim teise i laime. sekmes

Skirma

S

5 įrašai

2008/11/27 06:59:57 06:59:57

Tarkime, jis palieka žmoną ir veda jus. Esu beveik tikra, kad po kiek laiko vėl susiras meilužę, bet tai jau bus kita moteris. Kaip sakoma, kartą paragavęs negali sustot...

Santana

S

45 įrašai

2008/11/27 07:09:14 07:09:14

.... Vis tik kokios ziaurios kai kurios moterys....... Baisu

Megan

M

52 įrašai

2008/11/27 07:52:22 07:52:22

Auros budas geras, isties tai pasiekiama, bet...ir ji pati sutinka, kad tai malonumo nesuteikia ir laimes tikrai nebus naudojant tokius budus...Deja. Smerkti isimylejusios, manau, nereikia. Maza del ko jai taip norejosi su juo matytis dar ir dar. Ne visi gali buti labai stiprus, o gal ir kiekvienu gyvenimo etapu siek tiek koreguojasi vertybes. Sios temos autorei patarciau: buk dar su juo. Jau dabar tau negera, bet dar neturi jegu. Pabuk dar tiek, kad vemt noretusi, savaime atrasi jegu. Isbandyta. Sekmes.

Lexxas

L

272 įrašai

2008/11/27 08:02:46 08:02:46

istikro tai autore zaide su ugnim ir prisizaide :) Pati manau zinojo, kad gali panasiai baigtis, bet kartais musu aistra, ar troskimai padaro mus aklius. Zmogui reikia pasitenkinimo cia ir dabar, o kas bus uz savaites, menesio negalvojama..dabar kai jau visiskai nelinksma pradedama galvoti.. jei nori kazka keisti ir nebekentet tai turi ryztingai pasakyti sau: arba, arba.. pasakyk jam, kad negali taip gyvent.. ir padek taska.. tokios mintys kaip: as daugiau tokio nebesutiksiu, man niekad nebus taip gera -> tik maiso ir tu pati turetum suprast, kad tokios mintys su objektyvumu neturi nieko bendro, juk tau ne 15 metu, kad taip galvotum :) linkiu tau stiprybes ir istvermes, jei nori kazka pakeisti tai tikrai imanoma padaryti ;)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume