2008/11/06 19:11:58 19:11:58
noriu papasakoti savo istorija.gyvenu su vaikinu 6 metai.buvau visa laika laiminga su juo.kaip ir kiekviena pora pasipykdavom,bet nieko rimto.maniau ,kad mylesiu ji visa gyvenima ir tikrai niekada nepatiks kitas vyras.bet deja...atsirado kitas.nezinau kodel,nezinau kaip.bet Jis atsirado.susipazinau su juo darbe nes labai daznai reikedavo dirbti kartu.kazkaip labai susibendravom.ispradziu tikrai nebuvo jokiu blogu minciu.palaipsniui jis pradejo rodyti demesi,kazkaip kitaip su manim elgtis.nezinau kodel bet man tai patiko.zinojau,kad tai blogai,bet nesustojau.galvojau tai lengvas kazkoks flirtas ir jis pasibaigs,nes veiksmu konkreciu jokiu daugiau nebuvo.tai tesesi keleta menesiu kol viena diena mes nesusivaldem.prasidejo romanas.tada aisku prasidejo sazines priekaistai sau.nekenciau saves uz savo poelgius,bet negalejau jo atstumt.tai tesesi keleta menesiu.mes dabar issiskyrem,nes negalejau toliau gyventi dviguba gyvenima.ir jam paciam atsibodo buti tik meiluziu.kai issiskyrem sirdyje pajutau,kad jis man labai brangus,kad sunku be jo,kad negaliu jo pamirsti.bet protas kuzdejo,kad padariau gera sprendima,nes mes per daug skirtingi,kad sunkiai sugyventume kartu,kad palikus savo tikraji vaikina del jo gailesiuosi,o kelio atgal tikrai nebus.bet negaliu jo pamirst.kaip ta padaryt?
2008/11/06 20:54:32 20:54:32
Gabe, protu aiškiai suvoki, kad su tuo vaikinu nieko gera nepavyks, dėl to nutraukei santykius. Bet instinktas traukia prie jo, nes pripažįsti, kad jis tau labai brangus. Manau, kad puoselėdama artimus jausmus su savo tikruoju (su kuriuo gyveni 6 metus), palaikydama tarpusavio supratimą su juo, atsižvelgdama į jo lytinius poreikius nejučiom aistros buvusiam romanui nurims. Gal...
2008/11/07 07:14:44 07:14:44
As ir panasioje situacijoje. blaskausi tarp dvieju merginu... ir kad ir kiek meginciau kazkur ieskoti patarimu suprantu, kad niekas kitas uz mane nenuspres ir sprendima vistiek gausiu priimti as pats. Ir vistiek islieka galimybe, kad tiek vienas tiek kitas apssisprendimas bus klaidingas arba teisingas :) Zmones sako klausykis sirdies... o jei ji dalijasi? tai kurios puses klausyti? :)
2008/11/07 11:13:23 11:13:23
Man cia iskilo klausimas ne i tema - kodel jus registruojates DarniPora jei sekmingai turit poras ir net ne po vienas??
2008/11/07 13:41:15 13:41:15
2008/11/07 13:44:35 13:44:35
Stenkis mintis apie ji vyti i sali. Cia kaip ir su dieta, apie kita maista negalima galvoti. Pradzioj sunku, o po to po truputi uzsimirsi, praeis, tuo labiau ne viena esi, yra su kuo uzsimirsti:)
2008/11/07 14:09:01 14:09:01
situacija be laimejimo, kaip benusprestum, koki kelia bepasirinktum, po kiek laiko (iprastai konfliktineje situacijoje) prisiminsi ir nuolat galvosi ar nepadarei klaidos.
Geriausiai nesistengti uzmirsti, nes kuo daugiau stengiesi tuo dazniau galvoji apie ji. Laikui prabegus viskas isblanks savaime. Kol kas tik kantrybes ir stiprybes
2008/11/07 14:26:18 14:26:18
Ramane,manau, kad registruojasi ne tie,kas vede, tebemyli ir laimingai poroje gyvena.
2008/11/07 14:43:56 14:43:56
Kaip suprantu sita zinute man:) neapgaudneju nei vienos nei kitos. abi zino kokia situacija. o daugiau neverta kazka pasakoti, nes abejoju, kad kasnors gali ka patarti ir siaip tiesiog nesinori pasakoti asmenisku dalyku ypac kas liecia ir kitus zmones. taip kad geriau pasiliksiu pats spresti :)
2008/11/07 16:09:06 16:09:06
na taip gal as ir ne cia uzsiregistavus.neesu vienisa,bet radau foruma gana idomu tai ir registravausi
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume