Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Mano vaikinas nori, kad pasidaryčiau abortą

Mano vaikinas nori, kad pasidaryčiau abortą

Slapta

S

15 įrašai

2008/11/06 07:35:16 07:35:16

Draugauju su savo vaikinu 2 metus, gyvename kartu vieni metai. Planavome kartu ateiti, kartais pakalbedavome apie vaikus, kartojo mylintis kiekviena diena ir netgi vadindavo zmona.Neplanuotai pastojau. Suzinojau vakar. 4savaites esu nescia. Man 21 jam 30. Bet dabar jis Sako, kad nera pasiruoses buti tevu ir finansine padetis nera pakankamai gera - kad uzauginti vaika. Nori , kad pasidaryciau aborta - daro dideli spaudima. sako uz keliu metu galesime tureti vaiku ir tt.O as nenoriu, man labai skaudu plysta sirdis. Ketinu vaikina palikti ir prasyti tevu pagalbos. Bet kartais apima abejones.Kokia jusu nuomone?

Dovilė

D

36 įrašai

2008/11/06 07:49:44 07:49:44

Siusk velniop ta vaikina ir gimdyk.Tikrai nesigailesi.Vaikas -nuostabu.Pati taip gimdziau.Padejo tevai, veliau pasirode ir ,,tevelis,,, bet mums jo jau nereikejo. sekmes

ugnelė

U

892 įrašai

2008/11/06 10:05:59 10:05:59

Jokiu būdu nesidaryk!!! Negi tau labai svarbi nuomonė vyro, kuris beveik vadina tave žmona, o paskui reikalauja tokių dalykų??? Jam kas, o tau gyventi toliau reikės ir nešti tą kryžių, tą kaltės jausmą visą gyvenimą!!! Aš gyvenime mačiau ir tokių situacijų, kai partneris lygiai taip pat liepdavo darytis abortą, moteris paklausydavo, o paskui ji nebegalėdavo turėti vaikų ir jis - tas pats vyras - ją būtent dėl to palikdavo! Vaikas pradėtas iš meilės ir jis turi teisę gyventi, juolab, kad ir tu pati jo nori!!! O aborto pasidarymas tavo psichikai be pėdsakų tikrai nepraeis - visada prisiminsi, kad galėjo būti dar vienas vaikas, kuriam dabar būtų tiek ar tiek metų, kad dabar jis eitų į mokyklą ir t.t. Ir visada skaudės širdį, žiūrint į kitas moteris su jų mažyliais!
Linkiu daug ištvermės ir viskas bus gerai. Patikėk:))

stikle

S

4 įrašai

2008/11/06 12:26:47 12:26:47

sėkmės, ištvermės. viskas bus gerai! Paaugus vaikeliui net negalėsi patikėt, kad jo galėjo nebūt..

Lexxas

L

272 įrašai

2008/11/06 12:31:31 12:31:31

pagalvok, jei dar neturejai vaiku yra galimybe ( apie 47 %) kad daugiau niekada negalesi tureti vaiku, apie zala psichikai ir tavo sveikatai jau nekalbu. pinigu niekada nebus per daug, gimdyk!!! nes paskui gali gailetis visa gyvenima. Jei tavo draugas nesupranta tokiu dalyku - toks jis jau vyras. zmogui 30 m. ir bijo atsakomybes, nepasiruoses jis. Tai kada jis bus pasiruoses? Gal tiksliai zino?

Slapta

S

15 įrašai

2008/11/06 12:38:27 12:38:27

Pakalbejau su seima.labai paremia. 100 procentu gimdysiu, draugui net nezadu sakyti. Siandien pat kraunuosi daiktus ir kraustausi pas tevus. Tik gaila, kad vaikelis netures tevo - be proto skaudu..Svajojau apie tikra seima :((((

xkopas

X

141 įrašai

2008/11/06 15:05:57 15:05:57

Šaunuolė, kad nusprendei nežudyti to mažo ir visiškai nekalto sutvėrimo... Manau, moteris turi salygas nepastoti,vėliau ji jokių teisių negimdyti nebetenka.

niamphora

N

4 įrašai

2008/11/06 15:47:27 15:47:27

Tikimybe, kad gali nebetureti vaiku yra per daug didele. Kaip jausiesi, jei taip atsitiktu? Ir ar butum reikalinga (aisku jei dabar esi reikalinga?) savo vaikinui, jei nebegaletum tureti vaiku. Siais laikais kai kiti moka milziniskus pinigus kad susilauktu mazylio, reikia tik dziaugtis kad taip ivyko.
Tai prilygsta stebuklui.
O tevas nebutinai tas kuris pradejo. Svarbiau kas uzaugino. O jis su laiku atsiras, ir net nebus svarbu, kad vaikas ne jo.
Sekmes.

marko000

M

4 įrašai

2008/11/06 17:15:57 17:15:57

aisku mums sakyt kad nesidaryk arba darykis yra lb lenva galiu pasakyt tiek kad niekada nesirink lengviausio kelio nes visad sakau is savo ivairios patirties kuo sunkiau dabar tuo lengviau rytoj nebijok sunkumo atsipirks viskas tikiu tuo.po metu ar kitu pasakysi ta pati ir busi laiminga matysi:)

kiesux

K

1086 įrašai

2008/11/07 07:35:52 07:35:52

Na nesakyti gal nera labai gera mintis :) Idomu kodel nenori pasakyti? Saunu, kad apsispreindei gimdyti, bet nepamirsk, kad istatymiskai vaiko tevas, kad ir nesusituokus privalo moketi alimentus, kad ir kaip bebutu pinigu nebuna per daug ir atsiras kur juos padeti :)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume