Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Mano gyvenimo istorija, man reikia jūsų patarimų: pavydus ir agresyvus sužadėtinis

Mano gyvenimo istorija, man reikia jūsų patarimų: pavydus ir agresyvus sužadėtinis

Vaivita

V

290 įrašai

2009/01/13 15:28:05 15:28:05

Zinau,kad visoms ir visiems,kurie nieko panasaus nera patyre,kad jiems nesuvokiama,kaip moteris gali sitaip kenteti su tokiu despotu.. As taip pat buciau taip anksciau kalbejusi,kai nieko panasaus nebuvau isgyvenusi.. Bet kai patyriau vos ne identiska atveji,kaip ir sios temos autore (ta prasme,kad buvo mano gyvenime toks vyras kaip ir temos autores ),tik tada supratau,kaip yra lengva kalbeti,ir kaip sudetinga-priimti sprendimus ir tinkamai elgtis.. Tad as suprantu tas mylincias moteris,kurios kencia nuo tokiu agresyviu ir nesveiko pavydo turinciu vyru,nes tai teko patirti savo kailiu.. Nes jos tiki,jog viskas laikina,ir viskas pasikeis.. Kada nors.. BET.... MIELOS MOTERYS,TAIP NEBUS NIEKADA!! Jei jau vyras pradeda sitaip elgtis su savo mylimaja,tai jau patvirtinimas,kad visa laika taip ir bus,ir niekas nepasikeis!! Tad REIKIA kuo anksciau surasti savyje stiprybes ir jegu palikti toki nevykeli ir isplesti ta isisaknijusia meile is sirdies!! Ir zaviuosi sios temos autore Denisa,kad ji surado savyje stiprybes baigti tokias kancias!! SAUNUOLE!!!!:)

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/13 18:24:46 18:24:46

Hmmm is sono jau esu mates tokia situacija. Lengva NEBUS. Turi kur gyventi? Pas tevus gal?
Jei turi tai viskas tampa paprasciau. Kaip suprantu tu realiai esi siuo metu vergoveje.
Skambini i policija ir sakai kad patiri psichologini ir fizini smurta, arba nueini ir parasai apie tai pareiskima
Pas vyra negrizti. Po to i moteru psichologine pagalba. Kadangi neturi darbo tai pagal ideja
galbut neturetu buti sunku ir pakeisti miesta. Viena aisku, pati nesusitvarkysi tinkamai.
Pagalbos ieskok moteru kriziu centruose. Is patirties policininkai nemoka spresti tokiu situaciju,
bet kad apsidrausti nuo galimo smurto su jais pabendrauti gali.

Patarimai ne kazin kokie. Manau didziausia problema kaip issilaisvinti nuo psichologines priklausomybes...

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/14 12:56:32 12:56:32

labas pakliuvai skaudzia situacija, ir tikrai tau prireiks ne tik istvermes bet ir vieno bet nuosirdaus tave pazystancio draugo ar drauges, isgyventi nelengva bus, musu zodziai kaip ir tusti atrodo ai cia paimk ir viskas tuom bus baigta, taciau vienas rase is klaipedos kazkuris is jusu pasake pas moteru nuskriaustuju pagalbos kreiptis, teoriskai jis yra teisus taciau jo noreciau paklausti vieno toko dalyko kiek tokiu moteru pazysti kurios nueitu vienos be pasaliniu pagalbos?
is mano puses patarimas toksai, pamilsi kita zmogu patikek manim, taciau nebus tokia meile kaip noretum, jei zengsi ta zingsny turi buti pasiruosusi psihologiskai, iseiti nesunku yra, gryzk y lietuva pusiai metu metams, pas tevus ir jei vienu is ju labai pasitiki papasakok jam ta istorija kaip istikruju viskas yra, aisku nezinau tavo padeties istikruju, taip kad zenk drasiai , vaziuok namo, y svetima saly manau visada suspesi nulekti ir susirasti darba, mes negalime taves perkalbeti, mes galime tik tau patarti ir kazkiek pasikalbeti, taigi, pasiryzk tokiam zingsniu, nes manau visi sutiksit su manim, kad bet kokiu atveju mes ja palaikysim ir uz jos nuomone,

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/01/14 14:25:47 14:25:47

idomu butu kaip sekasi autoriai atgauti pasitikejima, ismokti vel dziaugtis gyvenimu..? teisingai paderei kad palikai ji..tokie vyrai nelaime...nuo ju begt kuo toliau ..

Denisa siandien

D

1 įrašai

2009/01/27 15:30:32 15:30:32

Sveiki Visi. Dekoju tiems, kurie palaike ir suprato ir tiems, kurie keike ar abejojo, bet neliko abejingi. Taigi kaip ir rasiau praeita karta su Juo issikyriau. Po vieno ivykio, kurio mineti nenoreciau. Siuo metu gyvenu tame paciame mieste kai ir Jis tik kitame rajone, dirbu.Tevams nieko nesakiau ir iki siol niekas nesuzinojo apie mano santykius su buvusiu draugu ir as labai dziaugiuosi ( daugelis tvirtino jog vienintele iseitis pasisakyti artimiesiems, o man atrode tikrai ne iseitis visiems pasiskelbti ). Taigi dabar gyvenu viena, taip dabar susitinku su draugais ir esu laisva, bet...nesu Laiminga, nes turiu nemazai psichologiniu problemu, kosmarai, paranoja, baimes jausmas... lankausi pas psichologa( nemokamai paskyre gydytojas), nes nustate depresija. Noreciau parasyti , ta laiminga pabaiga, kuria daugelis isgirsti noretu, bet deja kolkas negaliu... Pagarbiai Denisa

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume