Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Mano gyvenimo istorija, man reikia jūsų patarimų: pavydus ir agresyvus sužadėtinis

Mano gyvenimo istorija, man reikia jūsų patarimų: pavydus ir agresyvus sužadėtinis

marytep

M

3 įrašai

2008/10/28 11:27:33 11:27:33

bek vaike kuo toliau ir kuo skubiau nuo jo,nieko gero nesulauksi is to vyro visa gyvenima busi jam tik daiktas,kuri jis gales ismest,pastumtu ar trenkti uzejus agresijos priepuoliui.Tokia skaudi mano gyvenimo pamoka,siaip jei nori but kankine pirmyn

s

S

89 įrašai

2008/10/28 13:22:50 13:22:50

abigale teisi, man panasu, kad paprasciausia norima padejuot, o iseities neieskoma. Jei tikrai blogai butu, mestum viska ir begtum, neziuretum nieko. Bet kuri galim pakliut i tokia situacija, bet tik vienetai sedetu sudeje rankas ir lauktu paties blogiausio. Mergaite, bek kuo greiciau is ten, tik va, is tiesu noreti reikia, o ne tiktai kalbeti...

flieder

F

43 įrašai

2008/10/28 21:01:57 21:01:57

Man atrodo ,kad istorija sugalvota. Pati patarinejau autorei, bet kuo toliau, tuo labiau viskas atrodo netikra.

ieva

I

96405 įrašai

2008/10/28 23:32:04 23:32:04

O tas britas kartais ne musulmonu tikejimo? Nes sitaip tai dazniausiai elgiasi musulmonu religijos zmones....

Mano patarimas tai butu, begti nuo jo kuo toliau ir kuo greiciau... nes zinok jei viena karta ranka pakele tai pakels ir dar labai daug kartu...

smiltele2

S

4 įrašai

2008/11/02 09:22:49 09:22:49

Manyciau, kad Tau reikia elgtis labai ryztingai ir kuo greiciau nutraukti bet kokius santykius su juo. Jei nenori kreiptis pagalbos i tevus ir jiems pasakoti, gal tau gali padeti kiti giminaiciai, su kuriais esi labai artima? Kreipkis i teta, pussesere ar pan. O gal turi labai gera drauge? Man atrodo, kad tau net neverta laukti sausio. Pasiskolink pinigu ir grizk kuo greiciau, apsvarstysi viska, atsigausi ir tada nuspresi ar vis dar nori grizti i Anglija.

Slapta

S

15 įrašai

2008/11/02 15:34:46 15:34:46

O aš iš dalies suprantu temos autorę, nes pačiai yra tekę pakliūti į panašią situaciją. Sakykit ką norit, ji nieko nedarys, kol neatsitiks kažkas baisaus ir situacija santykiuose netaps akivaizdi visiems ir jos nebepavyks nuslėpti. Kažkas tokio yra kai kuriose moteryse, kad jos nesugeba būti laimingos. Nemoka. Tie santykiai kankina, bet jie geriau nei tuštuma, o kitokie santykiai atrodo nepažįstami ir nesuprantami.

Denisa

D

54 įrašai

2008/11/07 22:45:39 22:45:39

labai aciu visiems kas man patarete ir buvote kantrus bei supratingi. Vis delto as ji palikau - nors turejo ivykti dar vienas nemalonus dalykas tarp musu. Jauciu didziuli palengvejima nors ir labai sunku pradeti gyventi kitaip. O tiems kas mano istorija abejojote ar manote, kad man jusu paguodos reikia - pasakysiu tik tiek - tikiuosi jums niekada taip nenutiks..ir visada atsiras zmoniu suprantanciu jus o ne itarinejanciu ir smerkianciu. Nuosirdziai Jusu Denisa.

tulžė

T

182 įrašai

2008/11/09 10:15:40 10:15:40

Gera naujiena - sveikinu! Gal ir bus nelengva, bet tikrai geriau nei buvo :)
Ar grįžai į Lietuvą, ar ten sugebėjai dingt iš jo akiračio?

gotika2

G

4 įrašai

2008/11/09 11:36:14 11:36:14

Tau keistis reikia tik taip: bek nuo jo. Kada nors dziaugsiesi. O jei dar mastai apie pasitraukima is gyvenimo, tai tikrai esi kvaile. Juk jo nepamokysi, jis tik girsis visiems kad del jo kazkas nusizude. Ne nebandyk taip galvoti. Bek neatsisukdama ir nesvarbu, kad finansiskai gal pralosi, tu savo gyvenima islosi ir viskas veliau su kaupu atsipirks. O jei kada sutiksi kita zmogu, nebeleisk saves zeminti ir is karto su tokiu atsisveikink, kad vel neiklimptum. Vampyrai tokiu kaip tu tik ir iesko. Esi jauna, viskas susitvarkys ir turesi grazu gyvenima. Ar tu kokia neigali, kad bijai siais laikais kazkoki kvaili palikti?

Margarituks

M

25 įrašai

2008/11/09 11:51:09 11:51:09

Mergyt, su tokiu paciu isgyvenau metus ir 7 menesius. Identiskas atvejis!!!! Tik manasis jaunesnis kiek buvo. Bek neatsisukdama. Jau 8 menesiai dziaugiuosi laisve, vyru demesiu, gera nuotaika. Bek nuo to despoto. Zinau be galo sunku... Bus akimirku kai noresis pas ji sugrizt, bet nedaryk to, pagalvok kiek jis tau padare, kokia buvai su juo, kiek draugu netekai. Tiesiog buk stipri. Jei noretum pasneket, man i skype parasyk: Pikta Studente

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume