Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiKitos temos → Mano gyvenimo istorija, man reikia jūsų patarimų: pavydus ir agresyvus sužadėtinis

Mano gyvenimo istorija, man reikia jūsų patarimų: pavydus ir agresyvus sužadėtinis

Denisa

D

54 įrašai

2008/10/27 14:33:18 14:33:18

Laba Diena, mano vardas Denisa (22metai).Su savo suzadetiniu(34metu) esu 1metai ir 6 menesiai, taip nutiko, jog apsigyvenome kartu vos po menesio draugystes.Is pradziu viskas buvo puiku taciau po apsigyvenimo kartu viskas pasikeite. Tapo be proto pavydus, pradejo manipuliuoti manimi ir kartais net zeminti jeigu kas nors ne taip.Daznai klausdavau saves kodel as vis dar su juo. Bet jau esu be proto priklausoma nuo jo, negaliu susitikti su draugais, kurie jam nepatinka, iseiti is namu be jo leidimo..jis suzaide puiku psichologini zaidima su manimi. Esu depresijoje, siuo metu nedirbu ( nes pastaraji darba palikti teko , nes draugui neatiko jis).Namu tvarkymas, valgio ruosimas ir jam patarnavimai mano kasdienybe. Niuros nuotaikos, juodos mintys, o ateities sviesios nebematau.Zinau reikia man ji palikti, vel pradeti dirbti. Bet problema ta, jog isties nebeisivaizduoju gyvenimo be jo.Jis man kartodavo jog be jo neisgyvensiu, nepasieksiu nieko, ir zinoma niekas manes taip nemyles kaip jisai. Is pradziu juokiausi, bet siandiena itikejau jog tai tiesa. O kasdienybeje jis daznai kartoja ,kad myli. Tik jo elgesys daznai rodo visai ka kita. Buvo pakeles keleta kartu ranka, del islietos kavos, ar jog pasakiau tai kas jam nepatiko, o kita karta jog JO manymu perdaug sypsojausi savo bendradarbiui. Po gincu, paprastai elgiasi lyg niekur nieko, pabuciuoja ir mazdaug pasako, kad jis man atleidzia, kad isvedziau ji is kantrybes. Nuolatos meluoja ivairiausiomis temomis, dazniausiai tai buna apgailetini meli, kur neverta meluoti. Tarkim ka mate, kas jam nutiko , sukuria ivairias istorijas. Kai isvaziuoja kur nors nezinau nei kur nei ka veikia. Sako grysiu uz 10 minuciu gryzta uz keliu minuciu. Specialiai prie manes kalba apie kitas moteris, pasakoja apie savo praeities nuotykius ar kad kazkokia panele kabinti ji bande(cia velgi kiek tiesos nezinau), bet isties yra isvaizdus. Jis mane taip skaudina su savo kalbomis ir melais, jog nekarta pagalvojau , kad geriausia pasitraukti is gyvenimo. Ar galetumete pazvelgti i mano situacija objektyviai ir patarti ka tureciau pakeisti savo elgesyje ir apskritai ka man daryti?

Denisa

D

54 įrašai

2008/10/27 14:42:31 14:42:31

pasitaisysiu. Sako grysiu uz 10 minuciu, o gryzta uz keliu valandu ar uz 5 h..

ieva

I

96405 įrašai

2008/10/27 14:58:41 14:58:41

Ar tu Lietuvoj, tavo suzadetinis gal koks pietietis?
Kuo greiciau pabegsi, tuo geriau bus. Nezinau, kiek teisingai suprantu situacija, bet atrodo, kad lengavai pasitraukti nepavyks (gali uzmust). Tik saltas protas ir geras veiksmu apskaiciavimas pades.

visokia

V

59 įrašai

2008/10/27 15:08:33 15:08:33

Jei toliau su juo gyvensi, niekada pati netapsi savarankiška asmenybe. Žeminimas yra jo ginklas, kad galėtų tave valdyti. Apie meilę čia neina kalba. Mesk jį, susirasi kitą. Tik gerai pagalvok, ar per mėnesį užtektinai pažinsi žmogų, kad pradėtum su juo gyventi. Gal tau reikalingas ilgesnis laikas?

Denisa

D

54 įrašai

2008/10/27 15:14:34 15:14:34

As jau nebesu asmenybe, o tokia buvau, gerbiama , savimi pasitikinti..laiminga..zmones manes nebepazysta, tos skyles , kurios padarytos niekados nebebus uzpildytos..Ir tai realybe. Jisai britas , gyvename anglijoje.

ieva

I

96405 įrašai

2008/10/27 15:23:40 15:23:40

Denisa, kad tavo asmenybe siuo metu suzlugdyta -matosi. Bet ar supranti, kad esi pavojuje? Yra gresme tavo sveikatai ir net gyvybei, Tavo draugas nestabilus zmogus, jo veiksmai neprognozuojami. Jis taves nepaleis. Todel turi apgalvoti, kaip dingti, kad jis nesuprastu, jok iseini su visam ir kad veliau negaletu taves pasiekti.

Denisa

D

54 įrašai

2008/10/27 15:26:28 15:26:28

Keista, kad nesmerkiate manes. Labai aciu jums uz tai. As pripazystu jog pati esu kalta, niekas neverte manes su juo likti kai pirma karta mane pazemino, kai sudave pirma smugi. As likau, nes tikejau, jog jis supras jog negerai elgiasi. O galbut as tiesiog savanaudiskai bandau teisintis meile, kai bijau pripazinti, jog as su juo niekada nebusime laiminga seima, ir tos suduzusios svajones visiskai supjaustys mano sirdi. Mano seima mano jog as laiminga, labai bijau, kad kada nors apie tai suzinotu. Geda - esu kilusi is geros seimos, o kaip gyvenu kaip siuksle.. As kartais isties jo nekenciu, bet kuo daugiau pykstu , tuo atrodo sunkiau nuo jo atsiplesti, tuo didesnis prisirisimas..nors zinau, kad nesu visiskai kalta, bet vis atrodo jei as pasikeisiu, jei pasistengsiu geriau, jei tiesiog buciau pakankamai gera, galbut jis su manimi taip nesielgtu.. ''Sakydavau niekada manes niekas nezemins ir nekels rankos.. bet lengva kalbeti, kol tai nenutinka paciai..''

tulžė

T

182 įrašai

2008/10/27 15:31:54 15:31:54

Smerkčiau tave jei po mėnesio čia rašytum: aš su nauja mėlyne paaky, bet aš pati kalta, nes neskanią kavą padariau. Tavo rašymas čia - jau žingsnelis į problemos sprendimą. Aš tau siūlyčiau (kad ir kaip sunku tai būtų) papasakot viską tėvams. Šeima tam ir yra, kad suprastų ir padėtų. Jie nusivils, tiksliau jie nuliūs, kad tau nesiseka, bet jie tau padės.

Denisa

D

54 įrašai

2008/10/27 15:34:18 15:34:18

Flieder[B] - as suprantu jog esu pavojuje. Ir kartais netgi pagalvoju jog gerai butu jei jis mane nuzudytu. Kasdienybe gebulas man.As jauciu kaip kiekviena akimirka mirsta dalis manes.. kiekvienas jo priekaistas, blogas zodis..kaskas ne taip - as kalta. Jis privercia mane jaustis labai blogai, as ant jo pykstu, bet tada jisai prieina, stumiu salin..bet ne pabuciuoja, pasako myliu...ir vel po keliu minuciu..ir tesiasi..nesuprantu kodel jisai taip zaidzia su manimi..Bet as ir pati labai kalta, as ir pati tiek priekaistauju, tokia pikta palikau.. Dieve apsaugok

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/10/27 15:38:35 15:38:35

blym kazkurioje temoje minejau,kad anglai dviveidziai,buvau joje,teko pazini,suprantu Tavaja situacija...mano tik vienas patarimas...nesdinkis nuo jo kuo toliau...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume