2008/07/16 17:13:31 17:13:31
Pakliuvau i keblia situacija. Mano vaikinas labai artimas su savo seserimi ir man tai nepatinka. Jis jai ispasakoja intymiausius musu draugystes dalykus. Be to, jis daznai ja kviecia eiti su mumis kartu i kina ar kur nors kitur. Toks jausmas, kad susitikineju su jais abiem arba kad turiu konkurente.
Ka daryti?
2008/07/17 10:04:29 10:04:29
Gal pabandyk kazkaip graziai jam usiminti, jog noretum daugiau laiko praleisti dviese? Zmones auga labai skirtingose seimose, galbut tavo vaikino seima buvo itin liberali ir jiems naturalu diskutuoti apie intymu gyvenima. Ar teko bendrauti su jo tevais? Jei ir jie bendraudami nevarzo saves daugeliu iprastu tabu, gal cia tiesiog tavo vaikinas is seimos atsinese toki poziuri. Supratusi kas ir kodel lengviau galesi ivertinti, ar cia reikia nerimauti ar tiesiog prisitaikyti.
2008/07/19 15:46:32 15:46:32
Mano situacija panaši į tulžės. Buvau pripratusi su broliu praleisti daug laiko, turim daug bendrų draugų, dažnai drauge visi keliaudavom. Bet dabar jis turi merginą ir aš puikiai suprantu, kad ji jam labai svarbi. Todėl tikrai nesiperšu per prievartą į kompaniją, o paskambinusi prieš siūlydama susitikti pirmiausiai pasitiksklinu, ar jiedu kažko dviese nėra suplanavę. Jei ne - siūlau, o priešingu atveju tikrai brolio neprievartauju. Jis - saugęs žmogus, turi savo gyvenimą ir jo sprendimą aš gerbiu. Gal tu Milda kažkaip subtiliai leisk savo brolio sesei suprasti, kad norėtum dažniau pabūti tik dviese?
2008/07/20 13:52:30 13:52:30
Pazystu jo tevus. Zmones padorus ir paprasti, nepanasus i labai liberalius...
Visai pasimeciau. Bandziau uzsiminti draugui apie sia problema, bet jis matosi is karto labai nervinasi, jei ka nors neigiamo apie jo sese pasakau.
variabarzdis
V
121 įrašai
2008/07/21 07:24:56 07:24:56
Ar tik neišlindo yla iš maišo? Milda, gal tau nepatinka vaikino sesė? Kažkaip sprendžiant šitą problemą nėra reikalo ką nors neigiamo sakyti apie jo sesę, juk tik prašai daugiau laiko praleisti dviese.
2008/07/23 08:38:56 08:38:56
Man asociacijos kilo su kažkada matytu filmu, kur brolis su seserim tokie artimi buvo, kad net miegodavo kartu... Tikėkimės tokie dalykai nutinka tik filmuose ;)
2008/08/17 09:07:22 09:07:22
Spėju, kad pati esi vienturtė ;) Broliai su seserimis dažnai būna artimi draugai, bet vienturčiams tai sunkiai suvokiama.
2008/08/18 08:58:22 08:58:22
Nebutinai ji vienturte, nebutinai broliai su seserimis yra labai artimi ar turi bendru draugu. Seimine padetis cia niekuo deta, manyciau, tai simbiozes ilgesys, ar kazkaip panasiai psichologijoje vadinama, kai esi visiskas bejegis be kito zmogaus. As pvz., turiu drauge, kuri labai artima...su savo vyru :)) Tokia artima, kad po mokyklos baigimo, kai istekejo, nesam su ja dviese mergaitiskai pasikalbejusios - ji visur visada vaiksto su savo vyru. Jei parasau e-maila, neabejoju, kad ji skaito kartu su vyru ir t.t. Labai sunku bendrauti su tokiais zmonemis, nes as matau du skirtingus asmenis ir atitinkamai elgiuosi, o jie save suvokia kaip viena :( Bandyti juos isskirti - tai tas pats, kas is vaiko atimti mama ir atvirksciai. Gal jiems taip gerai, bet kada nors gyvenime teks ismokti atsiskirti. Tiesa sakant, dabar musu bendravimas yra beveik nutrukes - butent del to...
2008/08/20 11:15:40 11:15:40
Manau,pavydeti demesio neverta;)
Gali pasiulyti juk koki drauga jai i kompanija,keturiese smagiau laika leisti.Susiras savo pusele ir pati nutols,paciai rupes pabut dviese:D
2008/09/20 08:21:59 08:21:59
Na as irgi turiu broli. Ir mielai su juo ir jo mergina leidziu laika. Nors tiesa pasakius tai pasitaiko ne daznai. Ir pasikalbam su broliu tame tarpe ir apie jo santykius, bet velgi labai saikingai. Cia manau vyras turi elgtis protingai siuose reikaluose.
Bet pagalvojau, jei man brolio mergina pasakytu, kad perdaznai bunu su jais ir kad noretu, kad laikyciausi nuo ju per atstuma - nejuokais supykciau ant jos. Taip kad merginos, nedarykit tokios klaidos. Cia galima tik su vaikinu matyt kalbetis. Arba kantriai kesti tokia situacija.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume